سلام دوستان.بهترین گوشی لمسی نوکیا تا حداکثر 400000 تومان میخواستم.دوستان هرکس هر نظری داره عنوان کنه تا انشا الله از بین پیشنهادات سازندتون به قید قرعه یکی رو انتخاب کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ممنون از همه
سلام دوستان.بهترین گوشی لمسی نوکیا تا حداکثر 400000 تومان میخواستم.دوستان هرکس هر نظری داره عنوان کنه تا انشا الله از بین پیشنهادات سازندتون به قید قرعه یکی رو انتخاب کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ممنون از همه
نوکیا هم شد شرکت آخه ؟
ولی طبق خواسته شما
Nokia 700
Nokia 603
Nokia C7(یکم بالاتره )
بنظر من هم گوشی های نوکیا ارزش خرید نداره!!!
ولی بنظر من nokia 700 , بعد از اون nokia 603
آقایون برای کسی میخوام.چرا نوکیا نباشه؟چرا ارزش خریدن نداره؟
اشکالش چیه؟ضایع نشیم.
لطفا اگر دلیل قانع کننده ای دارید بگید تا نخریم.
ممنون
نوکیا سیستم عاملش سیمبین هستش دیگه این سیستم عامل قدیمی شده الان دیگه سیستم عامل اندروید تو بورس هستش
الان تو همین رنج قیمتی که گفتی گوشیهای خوبی توی بازار هست که از هر نظر از گوشی های فعلی نوکیا سر ترن
باز میل شماست
تا موقعی که گوشی های اندرویدی اول کار بودن بهترین انتخاب گوشی های لمسی نوکیا بود با بودجه خیلی پایین تر ولی الان راحت می تونید یه گوشی خوب با سیستم عامل بهتر بگیرید.
سیستم عامل غیر انعطاف پذیر و بسیار ضعیف سیمبین
Nokia C7
بین نوکیا.
اما من میگم Sony ericsson بهتر از نوکیاس.
xperia ray
یعنی یه گوشی مثل 701 که سیمبین Belle هست و خیلی تعریفش هم میکنن باز به قول شما غیر انعطاف پذیر و بسیار ضعیف هست؟؟کلا میشه منظورت رو از انعطاف پذیری و ضعیفی تو سیستم عامل های موبایل بیشتر توضیح بدی؟تقریبا هر سیستم عاملی برنامه ها و بازی های مختلفی داره و اتفاقا در این مورد سیمبین که قدیمی تر هم هست چیزی کم نداره و اتفاقا میشه با بلوتوث برنامه ها رو منتقل کرد چیزی که مثلا سیستم عامل بادا که خودم دارم ازش استفاده میکنم نداره (بدلیل کثرت نوکیا داران و کلا سیمبین داران تو ایران).ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنی
چرا عزیز سونی بهتره؟میشه بیشتر توضیح بدی؟نظرت در رابطه با سامسونگ چیه؟ممنون از جوابت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)