تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: غیر فعال کردن سرویس مسدود کردن تماسهای خروجی

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض غیر فعال کردن سرویس مسدود کردن تماسهای خروجی

سلام

دوستان مدتیه من به بعضی شماره ها میخوام تماس بگیرم میگه سرویس مسدود کردن تماس های خروجی فعال میباشد در حالی که من نه کد زدم نه تنظیمات گوشی رو عوض کردم

یه بار کد *33*0000# رو زدم برای 1 شماره درست شد ولی دوباره برای یه شماره دیگه همونجوری شده. دلیلش چیه ؟ چه جوری درست میشه؟(سیم کارتم هم ایرانسل هستش)

ممنون از راهنماییتون
    Last edited by V E S T A; 28-05-2012 at 11:27.

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلامدوستان مدتیه من به بعضی شماره ها میخوام تماس بگیرم میگه سرویس مسدود کردن تماس های خروجی فعال میباشد در حالی که من نه کد زدم نه تنظیمات گوشی رو عوض کردمیه بار کد *33*0000# رو زدم برای 1 شماره درست شد ولی دوباره برای یه شماره دیگه همونجوری شده. دلیلش چیه ؟ چه جوری درست میشه؟(سیم کارتم هم ایرانسل هستش)ممنون از راهنماییتون
    به نظرم باید از تنظیمات گوشی ،قسمت ‏call‏ ،security یا خدمات شبکه درستش کنی.
    Last edited by hamed29; 28-05-2012 at 19:41.

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به یه شماره که زنگ میزنم این پیغام میاد .تو هر گوشی که سیم کارتمو میذارم همین پیغام فقط برای یه شماره خاص میاد.

به 700 زنگ زدم ولی واقعا مسخرس فقط شماره پیگیری میدن ولی هنوز درست نشده.

در ضمن سیم کارت هدیه من 1 سال خاموش بوده و اینطور که شنیدم ایرانسل سیم کارت هایی که بیشتر از 3 ماه استفاده نشده باشن رو واگذار میکنه .الان به سیم کارت هدیه که زنگ میزنم پیغام میده

مشترک مورد نظر کلیه تماسهای ورودی رو مسدود کرده. تو هر گوشی هم میذارم با اینکه چیزی رو روی گوشی هام فعال نکردم با سیم کارتم نمیشه زنگ بزنم الان من باید چی کار کنم ؟

کدی داره که من اون سرویس رو روی سیم کارت اصلی خودم غیر فعال کنم ؟ درباره سیم کارت هدیه چی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •