تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مشکل در کاهش حجم پارتیشن c

داره خودمونی میشه favfavfav's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض مشکل در کاهش حجم پارتیشن c

هارد درایو لپ تاب من 500 گیگ ظرفیت داره. با استفاده از disk management میخوام که حجم پارتیشن هام رو تغییر بدم. 2 پارتیشن جدید به ظرفیت 100 گیگ درست کردم. اما هر کاری میکنم به من اجازه نمیده که حجم درایو c رو از 230 گیگ کمتر کنم. در صورتی که فقط 50 گیگش پر شده و من نهایتا میخوام برای این پارتیش 100 گیگ تختصاص بدم. چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

هارد درایو لپ تاب من 500 گیگ ظرفیت داره. با استفاده از disk management میخوام که حجم پارتیشن هام رو تغییر بدم. 2 پارتیشن جدید به ظرفیت 100 گیگ درست کردم. اما هر کاری میکنم به من اجازه نمیده که حجم درایو c رو از 230 گیگ کمتر کنم. در صورتی که فقط 50 گیگش پر شده و من نهایتا میخوام برای این پارتیش 100 گیگ تختصاص بدم. چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟
    با سلام
    دوست من شما برای راحتی و اطمینان بیشتر از نرم افزراری مثل acronid disk direct suit 11 استفاده کنید تا disk managment ویندوز
    نرم افزارهای دیگه هم در این زمینه زیاد هستن که می تونید استفاده کنید
    اون ستاره های ادرس رو بردار

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه مرس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    iCloud

پيش فرض

نرم افزار EASEUS Partition Master هم چیز خیلی خوبی واسه پارتیشن بندی هست .
    Last edited by مرس; 28-05-2012 at 09:02.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

به طور پیش فرض برنامه Acronis disk director در لپتاب من نصب بود من هم از همون استفاده کردم و حجم ها رو تعییر دادم. منتها الان یک مشکل دیگه دارم. چطوری میتونم ترتیب درایوهام رو عوض کنم؟ درایو اخر من F هست اما درایو DvdROM= E هستش که ظاهرش خوب نیست. در گزینه های موجود Acronis برای نام گذاری هم تمام حروف بعد از E هستند و نمیزاره قبل از اون چیزی رو انتخاب کنم. چه راهی برای تغییر نام DVDROM من هست؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

اول درایو DVD خودتون رو از داخل Device manager برین Uninstall کنید یا اینکه برین داخل Disk management خود ویندوز و اونجا اسم درایو DVD رو بزارین مثلا J ، بعد برین روی درایوی که الان F هست و اونجا گزینه ی E هم اضاف شده ، میتونین که اسمشو بزارین E به سادگی. با آکرونیس هم میشه البته.

بهترین آرزوها..

7. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

اول درایو DVD خودتون رو از داخل Device manager برین Uninstall کنید یا اینکه برین داخل Disk management خود ویندوز و اونجا اسم درایو DVD رو بزارین مثلا J ، بعد برین روی درایوی که الان F هست و اونجا گزینه ی E هم اضاف شده ، میتونین که اسمشو بزارین E به سادگی. با آکرونیس هم میشه البته.

بهترین آرزوها..
    چون ویندوز من به زبان المانیه برای همین راه اسونتر رو ( دومی) رو انتخاب کردم اما مشکل اینجاست که در لیست درایوهای موجود نه در Disk management و نه در Acronis اصلا درایو DVD رو نشون نمیدن که بخوام اسمشو تغییر بدم!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

چون ویندوز من به زبان المانیه برای همین راه اسونتر رو ( دومی) رو انتخاب کردم اما مشکل اینجاست که در لیست درایوهای موجود نه در Disk management و نه در Acronis اصلا درایو DVD رو نشون نمیدن که بخوام اسمشو تغییر بدم!

خب داخل My Computer شما دقیقا اسم درایو DVD تون که میخواین تغییر بدین چی هست ؟ E ؟

خب اینکارایی که میگم رو انجام بدین :

از داخل
    Run تایپ کنید CMD

داخل CMD تایپ کنید :

diskpart

بعد پنجره ی جدید باز میشه

اونجا تایپ کنید :

list volume

بعد اسم درایوهای شما میاد به صورت لیست و جلوشون شماره داره مثلا Volume 0 , Volume 1 , Volume 2
    توی اون لیست ببینید که درایو DVD شما کدوم میشه ( توی قسمت Type اسمش رو معمولا نوشته DVD-ROM بعد ببینید عددش چنده مثلا عددش هست 0

مانند شکل ، مثلا برای من درایو دی وی دی شده
    شماره 0 که نشون دادم و اسمش رو هم نشون دادم که کجا میگه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میزنین :

select volume 0

اینتر کنید
    و حالا اون درایو انتخاب میشه.

بعد بنویسین :

assign letter=L

حالا اسم درایو DVD شما شد L .. الان برین نام درایوی که میخواین رو بزارین E و دوباره اگه خواستین از همین روش اسم DVD رو عوض کنید باز.

مشکلی بود باز درخدمتم.

بهترین آرزوها..

10. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

در حال حاضر درایوهای من A,B,C,D هستند که درایو C به طور پیش فرض درایو بوت هستش که ویندوز هم در اون نصبه. اگر من بخوام ویندوزم رو عوض کنم موقع نصب ویندوز جدید به طور خودکار روی درایو C نصب میشه یا درایو A؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

در حال حاضر درایوهای من A,B,C,D هستند که درایو C به طور پیش فرض درایو بوت هستش که ویندوز هم در اون نصبه. اگر من بخوام ویندوزم رو عوض کنم موقع نصب ویندوز جدید به طور خودکار روی درایو C نصب میشه یا درایو A؟

سلام.

روی درایو C نصب میشه خودش به طور خودکار.. اما پیشنهاد میکنم درایوهای فلاپی ( درصورت وجود ) رو حذف کن بره ، به هیچکاری نمیاد جز اینکه سرعت سیستمت رو تا حد زیادی بیاره پایین.

موفق باشی

13. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دو تا روش دیگه هم به اینصورته که ابتدا طبق شکل پایین به مسیر رجیستری ویندوز برین بعد طیق شماره عمل کنید روی درایو خودتون کلیک راست گزینه rename انتخاب کنید یا که از برنامه کم حجم Drive Letter View استفاده کنید

15. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •