تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: تفاوت cms با php

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض تفاوت cms با php

سلام دوستان من توی طراحی سایت مبتدی هستم می خواهم بدم یه سایت برام طراحی کنند ولی نمی دونم سیستم مدیریت محتوا بزارم یا با php از پایه کد نویسی بشه؟
    اگه ممکنه من در این زمینه راهنمایی کنید و بفرمایید فرق این دو تا با هم چیه؟
    و از کجا می شه فهمید یه سایت cms داره یا با php از پایه نوشته شده

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست عزیز، بیشتر دولوپر های ایرانی با PHP کار میکنن...
    اگر سیستم شما یه سیستم معمولیه، مثلا یه سایت معرفی پروداکت و اینا، به نظرم بهتره از CMS استفاده بشه....چون هم قیمت خیلی کمتری میگیرن، هم اینکه میتونید بدین به افراد دیگه که براتون پلاگین و .... نصب کنن....هم از لحاظ امنیتی جوابش رو پس داده....
    در مورد سیستمی که دولوپر ها خودشون براتون بنویسن، از یکی از فریم ورک های اماده استفاده میکنن احتمالا که اون هم باز امنیتش خوبه، ولی قیمت رو نجومی میدن...شخصا اگر یه سایت رو با CMS‌راه بندازم، ۲۰۰-۳۰۰ و در همین حدود میگیرم....ولی سایت رو از نو خودم براش درست بکنم، حداقل ۱ تومن طرف رو پیاده میکنم....

3. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون از راهنمایی
    یه سایت شبیه ehow.com با قالب اختصاصی و php بنظر شما برای طراحی چه قیمتی بدن منصفانه است

پروفشنال Web Design's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Phpstorm

پيش فرض

این رو خیلی راحت با وردپرس میشه ساخت و فقط یک قالب میخواد که خیلی قیمت بده 200-300 تومان هست حتی کمتر از 200 تومان هم برای وردپرس میتونی طراح گیر بیاری
    Last edited by Web Design; 28-05-2012 at 09:16.

6. این کاربر از Web Design بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من خودم خیلی به طراحی وب آشنایی ندارم
    ولی همه اولش همین حرف میزنن. یه شرکت قرار بود این قالب با جوملا به هزینه 500 هزار برای من کار کنه ولی موقع قرار داد گفت دقیق که بررسی کردم 4 میلیون هزینه داره. هیچ شرکتی این طرح زیر 1.3 قیمت نمی ده. از رادکام تا اون ریزه میزه ها. کاملا گیج شدم یکی می گه با وردپرس می شه یکی می گه با جوملا هم نمی شه باید از پایه بنویسیم

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    دوست عزیز مگه میخوای بانک راه بندازی که برا یه قالب میخوان ازت ۴ تومن بگیرن؟!!!دکوراسیون خونه رو عوض کنی ۴ تومن خرج نمیکنی!!!

الان نمیتونم دقیق چک کنم، ولی ظاهرا این سایت مورد نظر شما داره از CMS اختصاصی استفاده میکنه.....کار راه اندازیش با وردپرس یه روز هم طول نمیکشه!!(اگر بخواین عین اینو در بیارین ....و اگر طرفتون یه نفر تنها باشه!!!).....

به نظرم دارن خیلی بد قیمت میدن بهتون....
    بگین با وردپرس راش بندازن و براش یه قالب بزنن....قالب هم فوقش دیگه ۲۰۰ تومن....
    بچه های خودمون اینجا هم هستن که شاید بتونن برات انجام بدن...

9. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

درسته بعضیا واقعاً بد قیمت میدن و قیمتهاشون نجومی میشه اما از این طرف هم بعضیا بد تو سر پروژه میزنن و پروژه رو کوچیک میکنن!
    مثلاً همین که میگید این پروژه رو میشه با 200 تومن با وردپرس ظرف مدت ۱ روز به تنهایی انجام داد واقعاً حرف بی منطقیه!

حالا با وردپرس یا جوملا یا هر چیز دیگه که انجام بشه احتمالاً باید براش یه مقدار اختصاصی هم کد نویسی بشه. به نظر من همون 500 تومن قیمت بدی نگفته (که پشیمون شده ). البته یک مقدار بیشتر از 500 تومن هم جا داره چون این سایت خیلی زیر و بم داره

11. 3 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون از راهنمایی های دوستان
    نظر خودم هم همینه
    قالب این سایت اونقدر هم در الکی نیست که یه روزه بشه راه انداخت . نصب جوملا با یه قالب رایگان یه روز بیشتر وقت می گیره
    Last edited by aliy2324; 28-05-2012 at 23:18.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بنظر دوستان امنیت و کارآیی جوملا بیشتر از یه سیستم مدیریت محتوای از پایه نوشته شده است؟

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببینید سی ام اس های رایگان معمولاً امن هستند ولی این مطلق نیست
    هر چند وقت یه بار باگهایی براشون پیدا میشه که در نسخه های بعدی برطرف میشه. پس اگر همیشه آپدیت باشید و باگها رو پیگیری کنید که سورس شما امن بمونه تقریباً‌ امنیت مناسبی دارند (به شرطی که از باگهایی که در آینده کشف خواهند شد در امان باشید )
    اما اگر قرار باشه همینطوری رها بشه بعید نیست که ضعف امنیتی داشته باشه مخصوصاً‌ اینکه لیست باگهاشون هم توی وب منتشر میشه و هر جوجه هکری میتونه ازش استفاده کنه چه برسه به هکرهای حرفه ای!

سیستم های اختصاصی هم دیگه بستگی به برنامه نویسش داره. ممکنه امن باشه یا باگ داشته باشه

15. 2 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •