سلام.
دوستان بنده یه مبلغ پول قابل توجهی دارم و از ان جا که به ماشین بازی علاقه ی زیادی دارم قصد خرید یک ماشین برای تیون کردن دارم.
به نظره شما مزدا3 2007 برای این مورد بهتره و نیو مزدا3؟
سلام.
دوستان بنده یه مبلغ پول قابل توجهی دارم و از ان جا که به ماشین بازی علاقه ی زیادی دارم قصد خرید یک ماشین برای تیون کردن دارم.
به نظره شما مزدا3 2007 برای این مورد بهتره و نیو مزدا3؟
دوست گلم لطفا در تاپیک خودش مطرح کنید و از زدن تاپیک جدید خودداری کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ممنون ولی اگه بتونید در این جا هم یه راهنمایی کنید ممنون میشم
خوب مشخصا مزدا 3 مدل 2007 خیلی بیشتر اسپرت پذیره و قابیت تیونیگ شدن رو داره اما اگه پول 2010 رو دارید بهتره همون 2010 رو بخرید و قید تیونینگ رو بزنید
یعنی از نظر انعطاف پذیری مزدا3 2007 بهتره؟
مزدا 3 خودش یه ماشین اسپرت هست و تغییراتی که قراره روش انجام بدین با هزینه های زیادی روبه رو میشه.
شما باید ببینید کدوم قسمت از ماشین رو میخوای روش کار انجام بدی؟
نصب کیت های بدنه
تغییرات در موتور اتومبیل که خودش یه بحث مفصل هست
تغییرات در نمای داخلی اتومبیل
خلاصه اینکه باید مقدار بودجه ای که برای اینکار کنار گذاشتین رو مشخص کنید و ببینید ارزش داره یا نه.
بنده از نظر بودجه ان چنان مشکلی ندارم
پولی گیرم اومده که میخوام در این راه که خیلی دوسش دارم هزینه کنم.
بنده زیاد سر در نمیارم البته در حال تحقیقات هستم.
اول از همه قصد تعویض موتور را ندارم و به دنبال چیزی هستم که موتور خود ماشین انعطاف بالایی داشته باشه. به دنبال 0 تا 100 هستم که سرعت زودی ببرم بالا و یه سری تغییرات در بدنه برای متفاوت بودن با دیگران....
حالا به نظره شما از این جنبه مزدا3 قبلی بهتره یا فعلی؟
کسانی را که خودم در این زمینه میشناسم میگن که مزدا3 قبلی چهره ی اسپرت تری داره و برای کار کردن کیس مناسب تریه.
نظر شما و دیگر دوستان چیه؟
من فکر میکنم مزدا 3 نسل جدید از ایده های بهتری در زمینه طراحی اسپرتی برخوردار باشه
و آرگونومی خاصی برای این کار داره. همچنین نمای ظاهری مزدا 3 جدید خشن تر جلوه میکنه خصوصا نمای عقب خودرو
نمای داخلی مزدا 3 جدید نسبت به مزدا 3 قدیمی با کیفیت تر و جذاب تر هست پس میتونه گزینه منتخب باشه .
البته این نظر شخصی من بود و نظر شما و سایر دوستان محترم
حالا به نظره شما توی این رنج ماشینی بهتر از مزدا3 2010 پیدا میشه؟
منظورم از رنج کلاس کاری مزدا3 میباشد که یه ماشین اسپرت و کوچک و سبک وزن میباشد....
راستی نظرتون در مورد مگان چیه؟
دوستانی دارم که میگن مگان از نظر تیون کردن قابلیت های خیلی بیشتری داره
Last edited by mohamad skystar; 29-05-2012 at 17:51.
مگان هم اسپرت پذیری خوبی داره
اما چرا سراتو کوپ رو انتخاب نمیکنید؟
سراتو کوپ خودروی کاملا اسپرت و جذابیه که می تونید با خرید رینگ و لاستیگ 18 اینچ و اسپرت تر ظاهرش رو خیلی زیباتر کنید و خرج کمتری هم براتون داره چون خود ماشین کاملا اسپرته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)