با سلام

می خواستم یه مشاوره راجع به hp مدل Envy 15 برای کارهای سنگین و بازی داشته باشم؟ خودم این
کانفیگشو از روی سایت hp انتخاب کردم به قیمت $1259! می خواستم ببینم اگه انشاالله یه چند روز دیگه رفتم اونور مناسبه از روی سایت بخرمش؟
هدفم کارایی بالا، دیزاین عالی و گرافیک مناسب (نه خفن!) و البته استحکام خوب هستش.

کلا کم دیدم راجع بهش بحث بشه مشکل خاصی داره؟

Operating system [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Processor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Graphics card [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Memory [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hard drive [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Office software [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Primary battery [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Display [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Primary optical drive [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Personalization [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Networking [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Keyboard [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Included Software Bundle [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Security software [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Included Warranty Services [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]