تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مودم وایرلس بگیرم یا روتر !؟

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض مودم وایرلس بگیرم یا روتر !؟

سلام دوستان

آقا من یه مودم قدیمی از اینا که با LAN به سیستم وصل میشه دارم که با اینکه قدیمیه هنوز هم مثل ساعت داره کار
    میکنه و الان دارم از همون استفاده می کنم.
    حالا یه لپتاپ و گوشی هم دارم که می خوام با استفاده از اونا از اینترنت استفاده کنم. استفاده از اینترنتم هم زیاده و
    خونه مون هم تقریبا بزرگه و چون ساخت قدیمی هستش دیوارچینی های نامناسب فکر کنم کار وایرلس رو سخت کرده
    توی خونه !
    حالا می خوام ببینم با این اوصاف و استفاده هایی که من دارم شما پیشنهاد می کنین که من روتر بگیرم یا مودم وایرلس ؟! خیلی برام مهمه که بتونم با گوشی و مخصوصا لپتاپ بی دردسر به اینترنت با سرعت و کیفیت خوب دسترسی داشته باشم ...
    بودجه ام هم صد تومن هست که البته قابل افزایشه ولی خب اگه احتیاجی نیست و بیشتر از صد تومن تفاوت چندانی
    نداره واسم همون صد تومن رو ترجیح میدم برای بودجه ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نظر من شما tplink 8960 بگیر که دو آنتنه هست و راحت جواب خونه شمارو میده.قیمتشم حدود 90 تومانه.

3. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

روتر وایراس هم خوبه بگیرین ولی هزینش زیاد میشه میتونید یک مودم وایرلس سری n با ترنسفر ریت 150mbps بگیرید که کارتون راه بیفته
    محل و مکان قرار گیری مودم خیلی مهمه
    نباید روی زمین و کنار پنجره یا گوشه دیوار باشه از زمین فاصله داشته باشه و تقریبا مرکز باشه که امواج به همه جا برسه

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به نظر من شما tplink 8960 بگیر که دو آنتنه هست و راحت جواب خونه شمارو میده.قیمتشم حدود 90 تومانه.
    اتفاقا چند وقت پیش با یکی از دوستام رفتیم دوستم این رو خرید. الان هم خیلی راضیه و میگه مشکلی نداره. ولی اون موقه فک کنم 78 تومن خریدش !

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

روتر وایراس هم خوبه بگیرین ولی هزینش زیاد میشه میتونید یک مودم وایرلس سری n با ترنسفر ریت 150mbps بگیرید که کارتون راه بیفته
    محل و مکان قرار گیری مودم خیلی مهمه
    نباید روی زمین و کنار پنجره یا گوشه دیوار باشه از زمین فاصله داشته باشه و تقریبا مرکز باشه که امواج به همه جا برسه
    روتز وایرلس شما چه مدلی رو پیشنهاد میدین !؟
    فکر کنم این 8960 همین مشخصاتی که شما می گین رو داشته باشه . شما مودم چی پیشنهاد میدین !؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اتفاقا چند وقت پیش با یکی از دوستام رفتیم دوستم این رو خرید. الان هم خیلی راضیه و میگه مشکلی نداره. ولی اون موقه فک کنم 78 تومن خریدش !
    درسته منم قبلا 80 گر فته بودم ولی به خاطر این بی قانونی کشور تورم هم وجود داره دیگه.البته یکی از آشناها امروز میخواست تهران بخره میگفت هیچ جا 8960 ندارن و به جاش 8961 دارن که بین 85 تا 95 قیمت داشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •