دوستان مطمئن هستید؟ من قیمت دیروز ARC S رو دارم 550، شما میگید برم گالکسی اس بگیرم؟ آرک اس که خیلی بهتره! یعنی الان گالکسی اس و آرک اس هم قیمتن؟ تازه صفحهی آرک 4.2 هست اونم براویا! به نظرم باید سرتر از گالکسی باشه... باتری رو نمیدونم. یه نکتهی دیگه: گفتم بازی میکنم ولی نه در اون حد! مطمئن هستم آندروید هم واسم کافیه. من فقط وقتی تو اتوبوس هستم (هم داخل شهری هم مسافرت) یکم بازی میکنم، اونم ساده نه خیلی خفن (عاشق chicken invaders هستم!). اون مشکل تموم شدن شارژ باتری گوشی هم ماله همین جاست، تو اتوبوس! مشخصات one v رو دیدم. آرک اس سرتره ولی خوب اون جدیدتره و beats هم داره. فک کنم تازه اومده نه؟ آخه 520 یکم زیاده واسش... آرک اس هم به آندروید 4 آپدیت میشه(رسمی). دوستان فکر نکنن من دارم از آرک اس دفاع میکنم ها! یه جایی دیدمش رفتم مشخصاتشو دیدم یکم دربارش خوندم دیدم چیزه خوبیه، فقط از دوتا چیزش خوشم نمیاد: قیافش (بد نیستا، ولی همهی سونی اریکسونا اینجورین، انگار کمبود طراح داشته!)، و اینکه ماله 2011 هست(جدید نیست). بازم از گزینههای بیشتر استقبال میکنم. یه نکتهی دیگه: اگه گوشی بخرم با این سرعت پیشرفت سریع گوشیم قدیمی میشه (خصوصا اندروید) ولی آیپاد تاچ بیشتر واسم میمونه.