تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: لحظه ای از زندگیم که قبلا دیدم چه در خواب چه در بیداری!

داره خودمونی میشه darkmangd65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

13 لحظه ای از زندگیم که قبلا دیدم چه در خواب چه در بیداری!

آیا کسی خوابش به واقعیت پیوسته؟
    آیا کسی لحظه ای از زندگیش را قبلا دیده است؟
    آیا کسی در خواب یا بیداری یک لحظه آینده خود را تصور کرده که بعدا به واقعیت پیوسته باشد؟

آدم ها وقتی خواب می بینند، بعد از بیدار شدن کمی از خواب را به یاد میآورند و جزئیات بیشتر خواب را نمیتوانید به یاد بیاورید.
    من با دوستانم درباره یک موضوع بحث میکردیم ناگهان بحث و حتی حالت بیان و طرز نشستن دوستان طوری شد که من حدس میزدم که رسیدن به این بحث را قبلا دیدم و شنیدم و حتی میتوانستم حدس بزنم که دوستانم چه میخواهند در جواب من بگویند. این اتفاقات زیاد برای من افتاده. بعضی وقت ها سعی در تغییرش دارم. و شاید بتوان آینده رو عوض کرد.
    همانند فیلم the final destination البته فقط بخش خوابش! البته این اتفاقات قبل از دیدن سری فیلم های مقصد نهایی بوده و فکر نکنید تحت تاثیر این فیلم هستش!!

میخواستم در مورد این تصور کمی اطلاعات بگیرم...اگر این تصور وجود داره چه نام دارد و ...

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

طبیعیه و هر انسانی بارها این حالت واسش پیش میاد و دلیلش هم اینه که مغز انسان در طول روز از همون اولی که به دنیا میاد تا آخر عمرش اطلاعات رو تو خودش ذخیره میکنه
    و به خاطر همین هم شما ممکنه کلی صحنه تکراری ببینی که قبلا دیده بودی و حس کنی که این صحنه رو قبلا دیدی !
    درسته که دقیقا یادت نمیاد اما اون صحنه ای که به نظرت آشنا میاد و قبلا دیدی

پس دلیلش اینکه که یه صحنه ای که قبلا دیدی میاد جلو چشمت اما مغزت نمیتونه تصمیم گیری کنه که قبلا این صحنه رو دیده یا نه و این حالت باعث میشه فکر کنی قبلا تو این شرایط بودی
    درحالی که واقعا بودی اما یادت نمیاد یا به دلیل گذشت زمان خیلی کمرنگ شده و محوه شده و نمیتونی به یاد بیاری که قبلا تو این شرایط بودی اما واست آشنا میاد

3. 2 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم این مورد برام بسیار پیش اومده! با چندین نفر صحبت کردم. مشهور این افراد معتقد بودند چون خواب یک حالت مرگ معلق و موقت برای انسان به وجود میاره لذا در طول خواب روح سفر میکنه و این سفر بیشتر در زمان رخ میده و می تونه اتفاقاتی رو مشاهده کنه که جسم ما در بیداری در آینده مشاهده می کنه! برای همینه یک آن به خودمون میایم و می بینم که این صحنه یا اتفاق رو انگار قبلا تجربه کردیم و دیدیم!

از نظر منطقی هنوز به نتیجه ای نرسیدم ولی قضیه سفر روح در زمان به نظرم بیشتر قابل قبول بود برام! حتی روح هم در نظر نگیریم ( بخاطر مسائل مذهبی ) میشه گفت چون چشم سومی هم وجود داره و نیروی مابعدالطبیعه ای وجود داره که هر انسانی می تونه بهش برسه لذا آدمی در حالت خواب غرق این نیرو میشه و می تونه ناخودآگاه بخشی از آینده رو ببینه

ولی همچنان مشتاقم تا یک جواب قاطع و فراگیر برای این مساله پیدا کنم چون برای خودم بارها و بارها پیش اومده

5. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دست درد نکنه
    در مقالات علمی و کلا مقالات درباره مغز چیزی درمورد این قضیه ننوشتند که اسم خاصی داشته باشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من اول فکرکردم این یک جور تناسخ ممکنه باشه و ممکنه از زندگی گذاشته هنوز در خاطر مانده باشه! و در زندگی کنونی با آنها رو به رو شدم.
    ولی تاکنون تناسخ برام بی معنی بوده و نتونستم درکش کنم!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اینجانب خوابهای زیادی دیده ام که به واقعیت پیوسته اند. برای نمونه، همین دیشب خواب دیدم که زنده ام و دارم نفس می کشم، صبح که بیدار شدم در کمال تعجب دیدم که زنده ام و دارم نفس می کشم!

پ.ن. هدف از نوشتن این پست، شوخی نبوده، بلکه یادآوری این نکته است که صرف به واقعیت پیوستن یک خواب، نتیجه ای را در بر ندارد، به عنوان مثال همین نمونه بالا. بلکه باید بررسی شود آیا واقعه مورد نظر از نورم احتمالاتی خارج بوده یا خیر.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینجانب خوابهای زیادی دیده ام که به واقعیت پیوسته اند. برای نمونه، همین دیشب خواب دیدم که زنده ام و دارم نفس می کشم، صبح که بیدار شدم در کمال تعجب دیدم که زنده ام و دارم نفس می کشم!

پ.ن. هدف از نوشتن این پست، شوخی نبوده، بلکه یادآوری این نکته است که صرف به واقعیت پیوستن یک خواب، نتیجه ای را در بر ندارد، به عنوان مثال همین نمونه بالا. بلکه باید بررسی شود آیا واقعه مورد نظر از نورم احتمالاتی خارج بوده یا خیر.
    اگر بخوابیم با احتمالات و منطق ریاضیات پیش بریم بله!! ولی میشه بگید اینکه در خواب می بینید که در یک موقعیت مشخص و در یک مکان خاص هستید با عده ای افراد مشخص و معلوم و دقیقا دارید یک سری بحث و گفتگوی مشخص می کنید. به طوری که احتمال تکرار این واقعیت صفر است ولی چندین روز بعد دقیقا در همون موقعیت و در جوار همون افراد و در مقام ناطق همون کلمات و بحث ها هستید... این موقعیت هارو چطوری میشه تعریف کرد دوست خوبم؟
    گاهی وقتا ما بخشی از آینده رو در خواب می بینیم که نه قابل تکرار شدن است نه دلیلی بر تکرارش هست فقط یکبار اتفاق می افتد و می گذرد! ولی اون اتفاق را قبلا در خواب دیدیم! این قضیه رو چطور باید تعریف و تفسیر کنیم؟ دلیلش چی می تونه باشه؟

اینکه خواب ببینیم زنده ایم و از خواب پاشیم ببینیم زنده ایم یک مثال بسیار دم دستی و مکرر است که نیازی به خواب و تعبیر و .. ندارد! مثل این می مونه که هر شب خواب ببینیم داریم میریم اداره و میایم! خب این واقعیت هر روز داره برای ما تکرار میشه و این خواب ، بخشی از آینده نیست...اما اینکه یک اتفاق خاص را خواب می بینیم و دقیقا همون اتفاق در آینده می افته این قابل تامل و بررسی است!

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اول فکرکردم این یک جور تناسخ ممکنه باشه و ممکنه از زندگی گذاشته هنوز در خاطر مانده باشه! و در زندگی کنونی با آنها رو به رو شدم.
    ولی تاکنون تناسخ برام بی معنی بوده و نتونستم درکش کنم!
    درسته تناسخ بی معنیه! اتفاقاتی که می افته نمی تونه مصادقی از گذشته باشه! ما چیزی رو در خواب می بینیم که در آینده قراره اتفاق بیافته! حتی اگر تناسخی هم در کار باشه تناسخ بعد از مرگ جسم میزبان صورت میگیره و سپس به یک جسم و زندگی جدید حلول پیدا میکنه و هرچی در گذشته بوده کاملا پاک خواهد شد و چرخه ای جدید آغاز میشه!

من هنوز به سفر روح در زمان شکاکم ولی از طرفی مستندی در رابطه با مغز و فعالیت های مغزی و خبر از آینده نتونستم پیدا کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من یه بار از اخبار علمی تلویزیون شنیدم که دانشمندان خارجی نظریه دادند که دلیل اینکه یه اتفاق رو انسان احساس میکنه که قبلا براش اتفاق افتاده مربوط به یک ناحیه ای از مغز میشه که این احساس عاطفی رو در انسان به وجود میاره
    ولی در مورد خواب چیزی نمیدونم
    یه چیزی هم پیدا کردم به انگلیسی به این حالت میگن deja vu که یه فیلم هم براش ساخته شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by مصطفی; 25-05-2012 at 22:34.

12. 2 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

برای منم اتفاق افتاده. ولی زمانش انقدر نیست که بتونم حتی به تغییر دادنش فکر کنم! یعنی من یکدفعه متوجه میشم که این صحنه ای که الان روبرومه رو قبلا توخواب دیدم.
    همین چند روز پیش امتحان استاتیک داشتم، داشتم به برگه سوالات نگاه میکردم متوجه شدم که این صحنه رو زمانی که تازه ترم شروع شده بود دیدم!!! اونموقع خیلی برام عجیب بود که با اینکه تازه اول ترمه چرا باید خواب امتحان رو ببینم!!!

چند روز پیش داشتم یه مطلبی رو میخوندم که دارن یه عینکی میسازن که روش چندتا چراغه و وقتی به مرحله ای میرسیم که داریم خواب مبینیم این چراغ ها با یه ریتم خاص علامت میدن و متوجه میشیم که داریم خواب میبینم( چون تا وقتی که خوابیم نمیدونیم خوابیم! دوستانی که inception رو دیدن بهتر درک میکنند چی میگم) و میتونیم هر طور که میخوایم خواب خودمون رو بسازیم. البته ربطی به این موضوع نداشت ولی میخواستم اینو بگم که داره کم کم فیلم inception به واقعیت میپیونده!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی اگه این فیلم رو ندیدین حتما ببینین! از معدود فیلم هایی که ارزش چندبار دیدن رو داره.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •