با سلام

دوستان یک لپ تاپ با دیزاین عالی، کارایی بالا و کیفیت مطلوب و البته قیمت مناسب (150000) می خواستم واسه استفاده روزمره (کار به مدت طولانی) و کارهای دانشجویی. می خوام تو زمینه گرافیک هم کیفیت خوبی (نه لزوما عالی) ارائه بده و از همون اول لنگ نزنه!

خودم از برند hp دو سری Envy 15 و Povilion D6 مد نظرم هست. خوشحال میشم اگه نظر شما رو هم بدونم!؟

کانفیگی که واسه Envy از سایت hp انتخاب کردم پایین آوردم.

قیمت $1259! به نظر تو این رنج قیمت از Povilion بشه مدل قویتری برداشت! کدوم ارجحه!؟

انشاالله یه چند وقت دیگه میرم اونور به نظرتون از خود سایت با این قیمت خرید کنم یا از فروشگاه؟ کدوم بهتره؟ مشکلی پیش نمی یاد!؟

Operating system [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Processor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Graphics card [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Memory [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hard drive [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Office software [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Primary battery [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Display [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Primary optical drive [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Personalization [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Networking [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Keyboard [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Included Software Bundle [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Security software [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Included Warranty Services [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]