سلام.
چند روز پیش داشتم با یه برنامه تبدیل عکس به نقاشی کار میکردم.یه چند تایی هم تبدیل کردم و کامپیوتر رو خاموش کردم.فرداش دوباره عکس دیگه ای رو داشتم تبدیل میکرد که سیستم یه دفعه خاموش شد ،دوباره خودش روشن شد و دنبال image bios می گشت یه پیغامه atuo recovery هم میداد...(اینم بگم که سیستمم ماله 7 سال پیشه و 512mb رم داشت و موقع تبدیل عکس هم 1 گیگ از هارد استفاده میکرد و به شدت کند شده بود)
دادم بیرون چک کرد و گفت بایوس پریده و باید پروگرم بشه اما چون مادربرد قدیمی هست ارزش نداره.خلاصه برام یه مادربرد دست دوم انداخت با یه رم 1 گیگ.
1-سوالم اینه که چرا بایوس پرید؟به خاطر رم کم سیستم و استفاده از هارد یا اینکه اون برنامه بدافزار بود؟
بعد از تعویض مادربرد وقتی اسپیکر رو روشن کردم از باندها صدای نویز میومد و مثلا یه چیزی رو هارد کپی میکردم صدا بیشتر میشد.
بردم نشون دادم گفت یه جا اتصالی داره که این صدا رو میده.چند جاشو تست کردم و هدستش رو به خروجی صدا پشت کیس زد که دیگه صدایی نمیومد.آوردمش خونه دوباره دیدم از باندها صدا میاد!!!!(وقتی صدا رو تا آخر زیاد میکردم،توو هدست مسلما صدا کمتره اونم فکر کرده بود درست شده) خودم دست به کار شدم اما نمیدونم چی شد که دیگه الان صدایی نمیده!!!!!!!!!!!! چرا؟؟؟؟
در ضمن از وقتی ماردبرد عوض شده صدای فن زیاد شده.یه سره کار میکنه.نمی دونم فن سی پی یو هست یا پاور. قبلا وقتی کامپیوتر رو روشن میکردم تا لحظه نشون دادن لوگوی ویندوز اینقدر صدا داشت یا موقع تعویض ویندوز.
چرا اینطور شده؟