تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: رشد مالی لنوو در بازار کامپیوترهای شخصی

  1. #1
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض رشد مالی لنوو در بازار کامپیوترهای شخصی



    امروز صبح از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت کردیم. اما بر خلاف این شرکت، اوضاع برای لنوو بر وفق مراد پیش رفته است. این شرکت هم گزارش مالی جدید اش را منتشر کرده و اعلام نموده سود مالی اش ۴۶ درصد افزایش پیدا کرده است.

    جالب اینجا است که شرکت دل در سه ماهه پایانی مالی اش ۳۳ درصد کاهش سود داشته اما لنوو می گوید که رشدی ۵۴ درصدی در میزان فروش داشته است و مجموع فروش این شرکت در این سه ماهه معادل ۷.۵ میلیارد دلار بوده است. ضمن اینکه فروش سالیانه اش نیز ۴۴ درصد افزایش داشته است.

    این شرکت هم اکنون حدود ۱۳ درصد کل بازار کامیپوترهای خانگی را در اختیار دارد و هم اکنون ده فصل مالی است که فروش این شرکت با رشد همراه است.

    فعلا به نظر می رسد در بازاری که اچ پی و دل وضعیت خوبی ندارند، لنوو در حال ربودن گوی سبقت از دیگران است و اگر با همین روند جلو برود احتمالا به زودی کار را برای دیگران سخت خواهد کرد.










    narenji.ir

  2. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •