تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: اشکالات فونت نستعلیق برطرف شد

  1. #1
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض اشکالات فونت نستعلیق برطرف شد

    ایتنا - نسخه جدید به تایید استاد خوش‌نویس امیراحمد فلسفی نیز رسیده است.


    نسخه جدید فونت نستعلیق با رفع برخی اشکالات گذشته، در وبگاه دبیرخانه شورای عالی اطلاع‌رسانی با آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت رایگان قابل دسترسی است.


    به گزارش ایتنا از دبیرخانه شورای عالی اطلاع‌رسانی، بهروز مینایی، معاون فنی دبیرخانه شورای عالی اطلاع‌رسانی، طرح تولید قلم نستعلیق رایانه‌ای را با هدف گسترش استفاده از خط فارسی در نگارش‌های رایانه‌ای و پاسداشت فرهنگ غنی ایران اسلامی در خط تحریری و نوشتار نستعلیق دانست و اظهار داشت: طرح تولید قلم نستعلیق رایانه‌ای چند سال گذشته در دستور کار این دبیرخانه قرار گرفت و با همکاری یکی از شرکت‌های خصوصی پیاده‌سازی و تولید شد و جهت استفاده عموم در وب‌گاه دبیرخانه قرار گرفت.

    وی ادامه داد: خط نستعلیق با توجه به تنوع ارتفاع قرارگیری حروف از خط مبنا یا خط کرسی نوشتاری، برای پیاده‌سازی و استفاده در ویراشگرهای متن مشکلات بسیاری ایجاد می‌کند و ترکیب‌های ممکن، تنوع را بی‌شمار می‌نماید.

    وی افزود: نسخه گذشته علیرغم استقبال فراوان کاربران و دانلود حدود ۴۰۰ هزار نسخه از وبگاه دبیرخانه، دارای اشکالاتی بود که در نسخه جدید برخی از آنها رفع شده است.

    مینایی نسخه جدید را با امکان ایجاد کشیدگی جهت زیبایی با رعایت قواعد خط نستعلیق در نوشتار و همچنین رفع برخی اشکالات عدم انطباق با یونی‌کد دانست و تصریح کرد: نسخه جدید به تایید استاد خوش‌نویس امیراحمد فلسفی نیز رسیده است.

    وی در پایان تصریح کرد: دبیرخانه شورای عالی اطلاع‌رسانی با عرضه رایگان این فونت، گام نخست را در احیاء و بکارگیری فونت نستعلیق در محیط رایانه‌ای برداشته و امید است با کسب نظرات، مراتب ارتقاء، پیشرفت و فراگیر شدن خط فارسی در محیط رایانه فراهم شود.



    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




    itna.ir

  2. 5 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡
    پست ها
    7,604

    پيش فرض

    سلام و ممنون دوست عزيز

    يه مقداري تست كردم و به نسبت قبل احساس بهتري بهش دارم

    همين كه كشيدگي رو هم جواب ميده خيلي بهتر شده و اميدوارم نسخه اصليش هر چه زودتر بياد و برخي ايرادات كشيديگي موجود هم تمام بشه

    البته يادمون نميره كه امكانات يه نرم افزاري مثل چليپا يا ميرعماد رو نميشه ازش داشت و در حد معقول بسيار كار زيبايي صورت گرفته

    موفق باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •