سلام.
7 یا 8 تا سیستم واسه کافی نت می خوام. با حداقل قیمت و با حداکثر کارایی. یعنی به روز باشن. از این کامپیوتر های کوچیک هم می تونم استفاده کنم. (یه کیس کوچیک با تمام امکانات و قابلیت نصب ویندوز 7)
چی پیشنهاد میدید؟
سلام.
7 یا 8 تا سیستم واسه کافی نت می خوام. با حداقل قیمت و با حداکثر کارایی. یعنی به روز باشن. از این کامپیوتر های کوچیک هم می تونم استفاده کنم. (یه کیس کوچیک با تمام امکانات و قابلیت نصب ویندوز 7)
چی پیشنهاد میدید؟
CPU: Intel G530=79
MB: Asrock H61M-S=95
VGA: On Board=0
RAM: 2G Apacer 1333=19
Power: Green 335A=45
HDD: Saegate 500G 7200rpm=95
DVD-RW: LiteOn 24x=30
Display: AOC 931 FWA=175
Case: Perfect=25
M&K=20
Speaker=20
Sum=603
ممنون.
فقط هاردش بالاست.
شئی ارزون تر در نمیاد؟
کیسهای از قبل آماده_ی فشرده چطور هستند؟ (متاسفانه اسمشون یادم نیست)
ببین دوست عزیز من در باره کافی نت زیاد اطلاع نداره اما تا جایی که میدونم یه سیستم قوی میگیرند به عنوان سرور و بقیه به این سرور وصل میشن به صورت شبکه.در مورد هارد هم الان تو بازار کمتر از این خیلی کمیاب هست.منظور شما رو از شئی نفهمیدم.لطفآ به زبان اصلیش بنویسید.
در مورد کیسهای فشرده اگه منظورتون ALL in One است که برای کاربرد شمابه مفت نمارزه.اگه منظورتون چیز دیگه است که من اطلاعی ندارم.
منظورم از شئی همون AMD بود!!!!!! ببخشید.
all in one ها هم مانیتور دارند و هم کیبورد و ... . ولی من منظورم کیسهای خیلی فشرده هست که با شبکه کردن همه چیز میدیم بهشون. فقط یه cpu و کمی رم و چند تا پروت ورودی و خروجی و البته کمی هم hard و قابلیت نصب 7 رو هم دارند.
AMD الان تو بازار مدل ارزون و خوب نداره.از AMD هم برات گرونتر در میاد هم بدرد نخورتر.ارزونترین CPU AMD تو بازار الان Athlon II x2 250 است که حدود 120 تومن قیمت داره و از این G530 به طور محسوسی ضعیفتره .مادربورد بدردبخور ارزون هم برای اون Asrock 770 DE3L هست که حدود 90 تومن قیمت داره.شما همون سیستم اینتل هم برات ارزونتر در میاد و هم خیلی قویتر.اینم لینک مقایسه Athlon 250 با Intel 530
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اون کیس ها هم متاسفانه اطلاعی ندارم.
برای کافی نت 2گیگ رم لازم نیست...هچنین سپیکر هم لازم نیست.
هیدفون میذارن....به وب کم هم باید فکر بکنی.
تا جایی که میتونی قطعات داخل کیس رو دسته دوم بخر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)