تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: جزئیات جدیدی از انریل انجین 4 به همراه اعلام زمان رونمایی عمومی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض جزئیات جدیدی از انریل انجین 4 به همراه اعلام زمان رونمایی عمومی

اپیک گیمز از تصاویر جدید تکنولوژی نسل بعد خود یعنی انریل انجین 4 که نمایانگر نسل کیفیت و قدرت نسل بعد بازی ها و کنسول های بازی است را رونمایی کرد .
    اسکرین شات های فوق از 153 ثانیه دموی تهیه شده با استفاده از انریل انجین 4 که با Nvidia Kepler GTX 680 ساخته شده به نمایش می گذارد .
    دموی فوق که یک شیطان زره پوش را را در یک قلطعه کوهی نشان میدهد با استفاده از تکنولوژی های گرافیکی نظیز Lens Flare - Turbolance - distortion , environmental destruction و تکنولوژی های گرافیکی جدید این انجین به وجود امده است .
    آنریل 4 خود دارای نورپردازی پویا می باشد که طبق گفته ی Wired برااساس خواص ذاتی خودش واکنش نشان میدهد نه بر اساس افکت های برنامه نویسی شده.
    کلیف بلزینسکی سازنده بازی Gears Of Ware نیز در رابطه با این موضوع نیز مصاحبه ای انجام داده و بیان کرده که مسئولیت بزرگی بر دوش تیم موتور و شرکت برای بردن این صنعت به نسل بعد وجود دارد او همچنین اضافه کرد این یک صعود برای اپیک گیمز است , تیم سویینی می تواند در بالا بردن انگیزه شرکت های سونی و مایکروسافت باشد .
    و همچنین در این مصاحبه عنوان شده است که قدرت بیشتر این انجین را در میان کنسول ها در ایکس باکس مایکروسافت خواهید دید (فکر کنم لابی کردن با مایکروسافت )
    در قسمت دیگر این مصاحبه اون عنوان کرده که انجین فوق نهایت سازگاری با کنسول های بازی را خواهد داشت .
    اگر فراموش نکرده باشید در ماه های گذشته نیز شایعاتی در مورد این انجین از جمله استفاده پایه ای ان از دایرکت ایکس 11.1 بود نیز مطرح بوده حال با برگزاری E3 سال 2012 خواهیم دید که تقییرات در این انجین تا چه حدی است و به معنای واقعی نسل بعد را خواهیم دید
    تصاویر :

چقدر هیجان دارم من

2. 5 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

عکسا که همچین مالی هم نیست : دی
    این کاره که واسه سال نو زده بودم بهتر از اینا بود
    Last edited by Reza Azimy_RW; 18-05-2012 at 19:21.

4. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •