سلام.
من کامپیوترم تقریبا چهار هفته پیش خراب شد. جوری که مانیتورم روشن نمی شد وقتی کامپیوتر رو روشن می کردم و هیچ بوقی هم نمی زد که نشون بده سیستم بوت بشه... اول می خواستم یه سیستم جدید بگیرم و تو انجمن خرید سیستم هم سوال کردم ولی متاسفانه به دلیل این که سال دیگه کنکور دارم اجازه خرید سیستم جدید داده نشد...
سیستم قدیمیم رو دادم برادرم برام درستش کنه چون تو این جور کارا بوده قبلا...
بعد رم من دی دی آر 2 بود. سر همین که سیستم دی دی ار 2 دم دست نبود فقط با کارت گرافیکم و پاورم و سی پی یوم روی یه مادربرد دیگه با یه رم دیگه امتحان کردیم بوت شد...
بعد حالا که دیشب بالاخره مادربرد جدید خریدم و وصل کردم همه چیزا رو بازم همون اشکال قبلی رو داشت!!! نه سیستم صدای بوق بوت زدن می ده نه مانیتور روشن می شه!!! دوباره به یه کارت گرافیک دیگه و مانیتور دیگه باز هم چک کردم روی یه کامپیوتر دیگه زدم اونجا درست بود ولی روی مادربرد تازه خریدم بازم هیچ...
حالا امروز برادرم قراره مادربرد جدیده رو ببره گارانتی ولی واقعا مشکل از مادربردمه؟؟؟ اگه نه مشکل از چی می تونه باشه؟
شبی هم که کامپیوترم خراب شد خودش خود به خود چند دقعه ریست کرد گفتم شاید برق هی داره می پره... خاموش کردم صبح مشکل داشت دیگه...
خواهشا کمک کنید... دیگه نیم دونم چی کارش کنم والا...