سلام
دوستان من بررسي كردم و به دو مدل لپ تاپ رسيدم براي خريد
اول : HP Pavilion DV6-6B80
دوم : Asus K53UF
ممنون ميشم نظراتو راهنماييهايلازم و در صورتي كه گزينه بهتري هم تو اين رنج قيمتي هست معرفي فرماييد
سلام
دوستان من بررسي كردم و به دو مدل لپ تاپ رسيدم براي خريد
اول : HP Pavilion DV6-6B80
دوم : Asus K53UF
ممنون ميشم نظراتو راهنماييهايلازم و در صورتي كه گزينه بهتري هم تو اين رنج قيمتي هست معرفي فرماييد
سلام رفیق
نیاز دقیق + بودجتون رو مشخص کنید .
لطفا کانفیگ دقیقشون + قیمتشون رو هم بذار .
؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی یه توضیح اجمالی میدم ، تو کانفیگ HP سرتر از ایسوس هست ( این دو مدل رو بررسی میکنم ) و HP بسیار زیبا طراحی شده ، کلا HP لپ تاپ های زیبایی طراحی میکنه .
گرافیک 6770 داره که فوق العاده قویه .
وزن این مدل نسبت به مدل های سریه DV6 حدود 400 گرم کاهش داشته ، قبلیا 2.9 بود ولی این 2.5 هست .
فقط تنها ایرادی که داره گارانتی آدم ایزادی نداره ، و اگر بتونی با گارانتی معتبر بخری ، بدون شک بهترین گزینه همین HP هست .
سوالهایی که پرسیدم رو جواب بده تا نتیجه ی نهایی رو بگیریم .
موفق باشید.
ممنون از راهنمايي خوبتون
من لپ تاپ رو براي كارهاي برنامه نويسي و نصب نرم افزارهاي مهندسي نياز دارم بطوري كه راحت و بدون دردسر همزمان بتونم با 4 تا نرم افزار سنگين كار كنم
نيازبه گرافيك قوي ندارم چون اصلا اهل گيم اين مسائل نيستم
بودجه هم تا 1700 در نظر دارم حالا يكم بالا پايين درحد 100 تومن هم موردي نداره اما نه بيشتر
----
HP Pavilion DV6-6B80
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.91 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2670QM 2.2GHZ Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 6 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: AMD Radeon HD 6770M DDR5 2048 MB UpTo 5345 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
قيمت : حدودا 1800 با گارانتي
----
Asus K53UF
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.6 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 610M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
قيمت : حدودا 1500 با گارانتي
نیاز به CPU قوی و رم بالا داری .من لپ تاپ رو براي كارهاي برنامه نويسي و نصب نرم افزارهاي مهندسي نياز دارم بطوري كه راحت و بدون دردسر همزمان بتونم با 4 تا نرم افزار سنگين كار كنم
گرافیکی که میخری نباید از GT 540 بالاتر باشه . ( تازه همین 540 هم قویه و فراتر از نیازته )نيازبه گرافيك قوي ندارم چون اصلا اهل گيم اين مسائل نيستم
پس قید مدل 6B80 رو بزن ، فقط و فقط به خاطر گرافیک بالاش که اصلا به کارت نمیاد .
معمولا لپ تاپ هایی که قیمتشون بالاس گرافیک بالایی هم دارن و به ندرت مدل هایی پیدا میشه که گرافیکشون پایین باشه .بودجه هم تا 1700 در نظر دارم حالا يكم بالا پايين درحد 100 تومن هم موردي نداره اما نه بيشتر
مدل هایی که میتونی بخری .
از برند HP مدل 6120 با پردازنده ی core i7 و گرافیک 6490 که گرافیک متوسطی محسوب میشه .
مدل 4530 هم هست که با پردازنده ی core i7 تازه وارد ایران شده ، گرافیک این مدل هم 6490 هست . ( مشخصاتشو تو سایت فالنیک ببین )
قیمتش حدود 1600 هست . مشخصاتشو تو همون دیجی کالا میتونی ببینی .
از برند ایسوس مدل های K53 SD و A53 SV و K53 SV + مدلی که خودتون گفتید .
تو بین مدل های ایسوس A53 SV و K53 SV به نظرم ارزش خرید بیشتری داره ، گرافیکش 540 ( البته سری های جدیدش گرافیک 630 داره که فرقی تو قدرت با 540 نداره ) هست .
از برند لنوو هم مدل Z570 هست که با پردازنده ی core i7 فکر کنم از بودجتون بالاتر در میاد ولی در عوض کیف ( همکارم میگفت کوله هست و ماوس بیسیم و آنتی ویروس و گارانتی 2 ساله داره البته 3 روزه این جوری شده و ممکنه تو شهرتون با کیف های قدیمی بفروشن ، پس حواستو جمع کن )
کیبوردشم که خداس و از این کیبورد بهتر تو هیچ برندی نمیتونی پیدا کنی .
تا الان اینا به ذهنم خطور کرد .
اگر مدل های دیگه ای هم به ذهنم اومد بهت میگم .
یاعلی
موفق باشید.
6190 داغ میکنه ؟ اینجا هیچکی جواب پیامای منو نمیده چرا ؟
شما داشتین یا دارین ؟
می خوام ببینم چقدر داغ میکنه اگه زیاد کار کنم باهاش ؟
سلام
من این مدل رو نداشتم ولی با سریه DV6 کار کردم ، در حالت عادی و کارهای معمولی لپ تاپ گرمای معمولی ( رو به خنک ) داره ، و وقتی کارهای سنگین انجام میدی گرم میشه ، که این امریست طبیعی ( فقط شاید یه چند درجه نسبت به لپ تاپ های دیگه بیشتر گرم بشه )
برای اطمینان بیشتر تو این تاپیک ها بپرسید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
موفق باشید.
این سری dv6-7000 کی میاد ؟
چه تفاوتی با 6000 داره فقط گرافیکش شده 630 ؟
یا از نظر سیستم خنک کننده داشتن و اینا بهتره شاید
کلا بهتره ؟ صبر کنیم بیاد ؟
متاسفانه بررسیشون نکردم و اطلاعاتی در موردشون ندارم .
خطاب به Ship Storm عزیز :
بچه های این فروم 2 روز پیش رفتن N55 SF رو با کانفیگ core i7 و صفحه نمایش FHD به قیمت 1660 خریداری کردن .
بهتره این مدل رو هم به گزینه هات اضافه کنی .
موفق باشید.
ممنون از راهنمایی خوبتون
بله یک تاپیک دیدم که یکی گفته بود اینو خریدم و تشکر کرده بود از راهنمایی دوستان
حتما این مورد رو هم بررسی میکنم
بدنه فلزی برام مهمه و نمیخوام پلاستیکی باشه
سلام مجدد
ميخوام بدونم بين سه مدل سوني و اچ پي و ايسوز كدوم رو انتخاب كنم و يا اگر مدل بهتري تو اين رنج قيمت هست اون رو بهم معرفي كنيد
ممنون
HP Pavilion DV6-6B80
--
CPU: INTEL Core i7-2670QM - 2.2 GHz / CACHE: 6.0 MB / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD±R/RW Double Layer / VGA: ATI 6770m- 2GB - DDR5 / PORTS: LAN 1000 + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth / 2.8 Kg / Windows 7 Home Premium 64
---
SONY VAIO F Series VPC-F23 EFX
---
CPU: INTEL Core i7 - 2670QM / 2.9 GHz / CACHE: 6.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500++ GB SATA2 / LED: 16.4" 1920 x 1080 ( Full HD ) / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GeForce GT520 - 1GB / PORTS: LAN 1000 + WiFi + CARD READER + Webcam + Bluetooth + HDMI / 2.8 Kg / Windows 7 Home Premium 64-bit Edition / USB3
---
ASUS - N55SF / i 7
--
CPU: INTEL i7-2630QM (2.00 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 555 - 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.6 Kg / DOS / USB3 + HD camera + subwoofer
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)