سلام دوستان من دانشجوی رشته گرافیک هستم یک لب تاپ حرفه ای میخوام برای کار با نرم افزارهای maya 3d max و after efect corel painter و ...
خواهش میکنم راهنماییم کنین
راستی بودجه هم در حد 1700 تا 2 میلیون
سلام دوستان من دانشجوی رشته گرافیک هستم یک لب تاپ حرفه ای میخوام برای کار با نرم افزارهای maya 3d max و after efect corel painter و ...
خواهش میکنم راهنماییم کنین
راستی بودجه هم در حد 1700 تا 2 میلیون
ASUS N55SL
ولی اگه عجله ندارین صبر کنین سری جدید لپتابها که از سی پی یو یIvy Bridge و کارت های گرافیک نسل جدید 6 انویدیا و 7 ای تی آی بهره می برند وارد بازار شن.
مثلا تو همین اسوس سری جدید N56 قراره بیاد.
MSI-geo620dx
با قیمت 1900به نظرم بسیار خوبه.از نظر گرافیکی
دوستان این مدل بدرد کارهای گرافیکی میخوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از n55sf بهتره؟
نه عزیز یه نمونه کوچیکش کیفیت مانیتور هاشونه
هالا بقییه مواردش بمونه . . .
من کارم 3d هستش،مشخصات برام خیلی مهمه تا led،از لحاظ قدرت برام همه،حالا به نظرتون خوبه یا نه؟
دوست عزیز در مساله گرافیک اصلا مونیتور رو دست کم نگیرید ، این که رنگ ها در واقعی ترین حالت ممکن نمایش داده بشن ، واسه ی یک پروژه به مراتب مهم تر از زمانیه که واسه ی رندر باید صرف کنید.
من هدفم داشتن یه لب تاپ قوی هستش که یه 3 سالی بشه ازش استفاده کرد!!!!این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب گرافیکش قویتره و جدیدتر بدنش هم خوبه نسبت به n55sf حالا موندم hp رو بردارم یا نه؟بچه های دیگه هم 6190 hp رو گرفتن خیلی راضی بودن و مانیتورش خوب میگفتن!!!حالا این مدل hp که جدیدتره!!!!!!
این مدل اچپی از خیلی جهات از N55 بهتره اگه وقت داشتم برات مقایسه میکردم فقط یک چیز بگم و بس که شما میتونید به این مدل هارد SSD اضافه کنیدکه به N55 نمیشه همین تفاوت بسه که معلوم شه که کدوم بالاتره. هاردSSD+یک CPU I7 مثل سوار شدن روی یک موشکه.
این هار ssd تو رندر گرفتن تاثیر داره؟یعنی یه رندر که 3 ساعت طول میکشه میتونه 1 ساعتش کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)