تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشاوره در خرید بلوری رایتر اکسترنال

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض مشاوره در خرید بلوری رایتر اکسترنال

سلام. من قصد خرید یک بلوری رایتر اکسترنال دارم.کاری که میخواهم باهاش انجام بدم این است که در روز شاید نزدیک 10 تا فیلم بلوری سه بعدی را از روی دیسکهای 48 گیگی بریزم روی هارد سیستمم و بعد بریزم توی یک فلش.(البته هر فیلم توی یک فلش)وبعدش فلش بزنم توی تلویزیون سه بعدی که دارم و با عینک سه بعدی فیلم را بطور سه بعدی نگاه کنم.سوال اول اینکه چه برندی بخرم که طاقت کار زیاد را داشته باشد. البته شاید بعضی وقتها باهاش بلوری سه بعدی هم رایت بکنم. ولی خیلی کم.سوال دوم اینکه اصلا این کاری که گفتم شدنی هست؟ اگه شدنی هست بعد از ریختن روی هارد سیستمم به چه فرمتی تبدیلش کنم که یک فیلم سه بعدی که حجمش 48 گیگ اونقدر حجمش کم بشه که حداقل بشه توی یک فلش 4 گیگ ریختش.اونم بدون اینکه کیفیتش زیاد خراب بشه. یک کم خراب بشه اشکالی نداره.ممنون میشم که کسایی که درباره هرکدوم از سوالهای من اطلاعاتی دارن کمک کنند.
    Last edited by david-ebi; 17-05-2012 at 23:40.

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من از اساتید تقاضای کمک عاجل دارم. تو را به خدا یکی جواب بدهد؟موندم که بلوری رایتر اکسترنال اگه بخرم آیا کاری را که گفتم میتونم انجامش بدم یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض جواب

دوست من ،تلوزیون سه بعدی از روی فلش نمیتونه سه بعدی پخش کنه ،احتیاج به پلایره سه بعدی(همه فرمتها هم از رو فلش پخش نمیشه)و اگه فرمت رو تغییر بدی خاصیت سه بعدی کاملا از بین میره
    سلام. من قصد خرید یک بلوری رایتر اکسترنال دارم.کاری که میخواهم باهاش انجام بدم این است که در روز شاید نزدیک 10 تا فیلم بلوری سه بعدی را از روی دیسکهای 48 گیگی بریزم روی هارد سیستمم و بعد بریزم توی یک فلش.(البته هر فیلم توی یک فلش)وبعدش فلش بزنم توی تلویزیون سه بعدی که دارم و با عینک سه بعدی فیلم را بطور سه بعدی نگاه کنم.سوال اول اینکه چه برندی بخرم که طاقت کار زیاد را داشته باشد. البته شاید بعضی وقتها باهاش بلوری سه بعدی هم رایت بکنم. ولی خیلی کم.سوال دوم اینکه اصلا این کاری که گفتم شدنی هست؟ اگه شدنی هست بعد از ریختن روی هارد سیستمم به چه فرمتی تبدیلش کنم که یک فیلم سه بعدی که حجمش 48 گیگ اونقدر حجمش کم بشه که حداقل بشه توی یک فلش 4 گیگ ریختش.اونم بدون اینکه کیفیتش زیاد خراب بشه. یک کم خراب بشه اشکالی نداره.ممنون میشم که کسایی که درباره هرکدوم از سوالهای من اطلاعاتی دارن کمک کنند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست من ،تلوزیون سه بعدی از روی فلش نمیتونه سه بعدی پخش کنه ،احتیاج به پلایره سه بعدی داری(همه فرمتها هم از رو فلش پخش نمیشن.اگه اینطور بود دیگه کسی پلایر نمی خرید)و اگه فرمت رو تغییر بدی خاصیت سه بعدی کاملا از بین میره غیر از کیفیت که پایین میاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

روزي 10 تا فيلم بلوري ببيني كي مي خواهي كپي كني؟
    چه كاريه آخه
    با همون دستگاه بلوري اكسترنال روزي يه فيلم رو ببين كپي و كانورت و وصل به تي وي نمي خواهد كه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •