سلام
قبلا (یادم نیست چقدر قبلا!) می تونستم دی وی دی رایت کنم.اما الان نمیشه! دی وی دی رو می خونه اما رایت نمیکنه.ولی سی دی رایت میکنه.چـــــــــراااااا؟؟ ؟؟؟!!!!!!!!!![]()
سلام
قبلا (یادم نیست چقدر قبلا!) می تونستم دی وی دی رایت کنم.اما الان نمیشه! دی وی دی رو می خونه اما رایت نمیکنه.ولی سی دی رایت میکنه.چـــــــــراااااا؟؟ ؟؟؟!!!!!!!!!![]()
اگه مشکل با تعویض ویندوز حل نشد و با نرم افزار های رایت دیگه هم همینطوری بود درایو ایراد داره
اول از همه باید فریم ویر درایو رو آپدیت کنید و درب درایو رو باز کنید و لنز رو با دستمال رو تمیز کنید درست نشد بگین
یک عکس از دیوایس مینیجر از cd/dvd drive بزارین از زیر منوش عکس بزارین
سلام ممنون بابت کمکتون
ویندوز رو تازه عوض کردم.مشکل از اون نیست.برنامه هایی که برای رایت استفاده میکنم برای 4-5 سال پیش هست اما توو لپ تاپم کار میکنه.یعنی دی وی دی رایت کردم باهاش
درایو رو باز کردم لنز رو تمیز کردم.فریم ویر رو بلد نیستم آپدیت کنم.
![]()
Last edited by nilofar69; 23-05-2012 at 01:26.
وای خدای من......... کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــمــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه میشه؟ فکر نکنم ربطی به فریم ور داشته باشه
از چه برنامه ایی برای رایت استفاده می کنی؟ این ایسوس ها بعضی وقتا با DVD نا مرغوب نمیتونند کنار بیان
ممنون
چی مگه میشه؟
از neroV6 و Ashampoo Burning Studio5
من از دی وی دی princo استفاده می کنم
![]()
Last edited by nilofar69; 26-05-2012 at 00:45.
منو این همه خوشبختی محاله،محاله........کمک![]()
اگر بتوني يك رايتر نو ماتسوشيتا بگيري براي لپتاپت يه مدت راحتي . كامپيوتر افق داره بازار ايران
ممنون اما رایتر کامپیوترم مشکل داره نه لپ تاپ.نمی خوامم واسش هزینه کنم،چند روز پیش کلی خرج مادربرد و رم کردم براش......
یعنی هیچ کس نیست همچین مشکلی پیش اومده باشه براش؟ یعنی هیچ کس نیست بتونه بگه چشه؟![]()
اگه کارایی که گفتم نتیجه نداد باید رو درایوت بیشتر کار کنی
برای آپدیت فریم ویر برو به این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فریم ویر درایوتو پیدا کن و آپدیت کن
ویندوز رو که عوض کردین و با همه نرم افزارهای رایت هم تست کردین
برای رایت با چه سرعتی دی وی دی رو رایت میکنید ؟
اگه مشکلات حل نشد باید درایو رو باز کنید و پتانسیومتر دی وی دی رو در خلاف عقربه های ساعت 20 درچه بچرخونید
نتیجه نگرفتین بگین
پتانسیومتر ش هم مثل یک پیچه روی اپتیکه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)