تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 30

نام تاپيک: intel core i5 2500k or 3550 ?

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض intel core i5 2500k or 3550 ?

لطفا" نظر بدید !
    دلیل نظرات یادتون نره
    مکتوب مو معتبر هم که باشه ممنون میشم!

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

از لحاظ هم سان بودن 3550 با 2500 برابره و 3570k با 2500k برابری میکنه 3450 با 2400 و 3770k با 2700k.......از هر نظر حساب کنی آی وی بهتره مخصوصا فرکانس گذرگاه fsb پردازنده که با 1600 همسانه ولی 2500 فرکانسش روی 1333 هست...گرافیک مجتمع اینتل 4000 و فناوری ترانزیستور های سه بعدی برای استفاده از گذرگاه پر سرعت pci e 3.0 برای نسل جدید گرافیک ها و همچنین دما و مصرف برق پایین تر با وجود چیپست 22 نانومتری برای اورکلاک های حرفه ای (البته فقط پردازنده های 3570k و 3770k)....ولی العان قیمتش کاذب هست...من خودم شش ماه سیستم روز نداشتم و انتظارش رو کشیدم تا یه 3570k بخرم که واسه خودش غولیه.... 2500k رو قورت میده...یه چند وقت دیگه هم صبر میکنم تا از قیمتش بیوفته و اونوقت میخرم...ارزش صبر کردن رو داره

3. 2 کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه خیلی اهل اورکلاک هستی برات 2500K بهتره و با بوجه بیشتر 3570k عالی.اما در حالت کلی 3550 کاملآ بهتر عمل میکنه.
    Last edited by Vaioman; 14-05-2012 at 13:38.

5. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

13 الحاقی

ممنون دوستان
    ولی اول مشخص کنید 3550 یا 2500k
    اور کلاک یعنی چی؟(من در مورد این اورکلاک خیلی نمیدونم لطفا" راهنمایی کنید)
    3570K تقریبا" الان 100 تومن قیمت کاذب داره!ولی من نمیتونم ریسک کنم صبر کنم چون یه هو دیدی گرون شد!
    دوستان یه نظر هم بدید این3570K یا 3550 ? و یا 2600 یا 3570k

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

شما اول بگو مین بردت چیه؟آیا آی وی ساپورت میکنه؟

اورکلاک شامل افزایش فرکانس پردازنده برای کارایی بیشتره و یه سری پارامتر داره که پردازنده هایی که آخرشون k داره چون ضریبشون بازه بیشتر میشه فرکانسشون رو تغییر داد و تا اونجایی که من فهمیدم هم به کار شما نمیاد و هم اینکه شما دنبال پردازنده در رنج قیمت یکی میگردید تا همسان بودن امکانات....

نتیجه:با این تفاسیر اگه مینتون آی وی ساپورت باشه و اور هم نکنید من 3550 رو پیشنهاد میکنم که به خاطر یه سری مسائل فنی که بالا عرض کردم ارزشش از 2500 بیشتره....
    ولی به نظر من چون تازه وارد شده هنوز قیمت کاذب داره مثلا همین 3550 که العان 390 تومنه باید قیمتش با 2500 که هم رده ی خودشه و 355 تومنه برابر باشه چون قیمت جهانیشون یکیه....با این حال که تازه وارد شده 35 تومن گرونتره و به نظر من اگه مذاکرات 3 خرداد مثبت بشه و تحریم ها برداشته شه دلار پایین میاد و محصولات اینتل ارزان تر هم میشه....البته امیدوارم...

8. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

شما اول بگو مین بردت چیه؟آیا آی وی ساپورت میکنه؟

اورکلاک شامل افزایش فرکانس پردازنده برای کارایی بیشتره و یه سری پارامتر داره که پردازنده هایی که آخرشون k داره چون ضریبشون بازه بیشتر میشه فرکانسشون رو تغییر داد و تا اونجایی که من فهمیدم هم به کار شما نمیاد و هم اینکه شما دنبال پردازنده در رنج قیمت یکی میگردید تا همسان بودن امکانات....

نتیجه:با این تفاسیر اگه مینتون آی وی ساپورت باشه و اور هم نکنید من 3550 رو پیشنهاد میکنم که به خاطر یه سری مسائل فنی که بالا عرض کردم ارزشش از 2500 بیشتره....
    ولی به نظر من چون تازه وارد شده هنوز قیمت کاذب داره مثلا همین 3550 که العان 390 تومنه باید قیمتش با 2500 که هم رده ی خودشه و 355 تومنه برابر باشه چون قیمت جهانیشون یکیه....با این حال که تازه وارد شده 35 تومن گرونتره و به نظر من اگه مذاکرات 3 خرداد مثبت بشه و تحریم ها برداشته شه دلار پایین میاد و محصولات اینتل ارزان تر هم میشه....البته امیدوارم...
    دوست عزیز اورکلاکینگ دست خود کاربره یا سی پی یو خودش خودکار کار میکنهو فرکانسش رو تغییر میده؟

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

دوست عزیز اورکلاکینگ دست خود کاربره یا سی پی یو خودش خودکار کار میکنهو فرکانسش رو تغییر میده؟
    سلام
    بعضی از مادربرد ها (البته اکثرشون) قابلیت افزایش فرکانس پردازنده رو تا یه حدی دارن ولی اگه خود کاربر بتونه این کار رو بکنه خیلی بهتر هست(چون میتونه تا آخرین حد ممکن فرکانس رو افزایش بده و دما رو هم کنترل کنه). البته باز هم میگم مقدار این افزایش فرکانس به مادربرد و پاور بستگی داره.

11. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اورکلاک دستی دست خود شماست و ولتاژ اضافه میکنید و با کمک یک خنک کننده خوب مثلا سی پی یوی 3.2گیگاهرتزی رو میبرید روی 3.8 گیگاهرتز (مثلا!)
    پاورتون هم بکشه مهمه!

13. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان یه مادربورد خوب و متناسب با 2500k یا 3550 از مارک giga تا 150 تومن چی هست؟

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

دوستان یه مادربورد خوب و متناسب با 2500k یا 3550 از مارک giga تا 150 تومن چی هست؟
    عزیز تو این وضعیت فکر نکنم با 150 تومن بشه مادربرد پیدا کرد. اگر هم بشه اصلا نمیشه باهاش اورکلاک کرد

16. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •