من کاربری اصلیم گیم هست
حالا بهتره Intel Core i3 2100 بگیرم یا AMD Phenom II x6 1090T @4Ghz بگیرم؟ یعین اورکلاک کنم؟
خواشها بدون تعصب...
من کاربری اصلیم گیم هست
حالا بهتره Intel Core i3 2100 بگیرم یا AMD Phenom II x6 1090T @4Ghz بگیرم؟ یعین اورکلاک کنم؟
خواشها بدون تعصب...
ببین دوست عزیز اینکه بگیم کاربرد اصلیم گیم است خیلی سوال دقیقی نیست.برای مقایسه این دو نوع باید بیشتر اطلاعات بدی.برای مثال غیر از گیم کاربرد های دیگه چیه؟میزان بوجه چقدره و یا حتی کارت گرافیکتون چیه؟پاور چقدره؟و ...
وقتی میگم گیم کاربری اصلیه یعنی گیم های سنگین میرم پس اولیوت های دیگه زیر این هستن دیگه.ببین دوست عزیز اینکه بگیم کاربرد اصلیم گیم است خیلی سوال دقیقی نیست.برای مقایسه این دو نوع باید بیشتر اطلاعات بدی.برای مثال غیر از گیم کاربرد های دیگه چیه
اصلا فتوشاپ و رندر و اینا نمیرم.
قیمت 1055 و 2100 یکیه.کارت گرافیک GTX 560ti هستش.پاور هم 530 وات....
کلا چقدر می خوای هزینه کنی؟
شخصا خرید 1090 یا 6100 را ترجیح میدم ولی در حال حاضر بنچ مارک ها نشان دادند که در کاربری گیم 2100 عملکرد بهتری داشته
البته با خرید 2100 شما باید هزینه خرید مادربرد را هم متحل بشید که این هزینه در خرید amd می تونه صرف خرید کارت گرافیک یا مثلا یک پردازنده قویتر مثل 8150 بشه
ضمن اینکه با خرید 2100 امکان اورکلاک پردازنده را هم کامل از دست می دهید
موفق باشید
خب جناب ess_1362 جواب کاملی دادند.ببین دوست عزیز اگه فقط کاربرد گیم است خب 2100 بهتر جواب میده.اما با هزینه بیشتر (خرید مین گرونتر) و محدودیت در تمامی کاربردهای دیگر PC.از جمله ضعیفتر بودن خود 2100 و همچنین از دست دادن امتیاز مهم اور.همونطور که ess_1362 گفتن من هم به شخصه همچین کاری رو نمیپسندم.شما میتونی با افزایش بوجه(اگه توان مالی رو میگفتی بهتر میشد نظر داد) و خرید 2500k هم به خواسته خود یعنی فریم بهتر در گیمها برسی و هم قابلیت های دیگه PC رو به صورت عالی بدست بیاری.
همون قدر دیکه برای سی پی یو 200 مادر برد هم 200کلا چقدر می خوای هزینه کنی؟
این رو خودم دیدم ولی میخوام بدونم اگه 1055 اور سنگین بشه مثلا تا 4 یا بالاتر پرفرمنسش بیشتر میشه؟شخصا خرید 1090 یا 6100 را ترجیح میدم ولی در حال حاضر بنچ مارک ها نشان دادند که در کاربری گیم 2100 عملکرد بهتری داشته
اون رو میدونم ولی 2500K قیمتش 380 تومن و مادربرد خوب هم 200 که خیلی گرونه/و همچنین از دست دادن امتیاز مهم اور.همونطور که ess_1362 گفتن من هم به شخصه همچین کاری رو نمیپسندم.شما میتونی با افزایش بوجه(اگه توان مالی رو میگفتی بهتر میشد نظر داد) و خرید 2500k هم به خواسته خود یعنی فریم بهتر در گیمها برسی و هم قابلیت های دیگه PC رو به صورت عالی بدست بیاری.
حالا 1055 با فرکانس 4 یا بالاتر بهتره یا i3 2100 در گیم ها
اگه تا 4 اور بشه فکر کنم که به پرفورمنس 2100 تو گیم تا حدودی برسه.البته این کار حدود 80 تومن واسه خرید یه کولر خوب رو دستت خرج میذاره.اما من این کار رو بیشتر میپسندم.
منم لذت اورکردن رو به 5-7 فریم ضافه ترجیه میدم
هزینه ی کولر مشکلی نیست چون بعدا هم میشه خرید چون یه دونه لوازم کامپیتور فروشی 2 تا کوچه با ما فاصله داره.
حالا کسی ویدویی چیزی داره از 1055 روی فرکانس بالا در گیم ها ?
راستی پاور 635 وات براش کافیه؟
والا ویدئو که برو یه سرچ تو تیوب بزن!
در ضمن پاور هم 635 براش زیاد هم هست و کاملآ جواب میده.
البته من یه نظر عجیب هم دارم.اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی و صرفآ گیم میزنی و خیلی با نرم افزارهای دیگه کاری نداری.میتونی به خرید یه G850 به قیمت حدود 145 تومن و یه مین 125 تومنی مثل Asrock H61 icafe هم فکر کنی.تقریبآ تو گیم پرفورمنس 2100 رو بدست میاری و تو کارهای دیگه هم بد نیست.
من خودم الان حدود 3 سال هست که دارم 1055 را در فرکانس 4 گیگاهرتز استفاده می کنم و مشکلی باهاش نداشتم
البته کاربری من کمتر گیم هست و بیشتر c# و کانورت هست که در کانورت واقعا عالی به من جواب داده
در گیم هم من تا حالا مشکلی باهاش نداشتم
کلا یکی دو فریم آنچنان در پرفرمنس سیستم تاثیر گذار(تاثیر نامطلوب) نیست
ولی در حال حاضر مهمترین مشکل شما شاید پیدا کردن 1055 یا حتی 1090 باشه
من تاکیدم بیشتر روی 1090 یا 6100 یا 8150 هست
البته حتما برای اور این پردازنده ها به یک خنک کننده حدعقل 50 تومن و حداکثر 100 تومن نیاز داری
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)