تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام بازی Max Payne را بهترین می دانید ؟

راي دهنده
118. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Max Payne

36 30.51%
  • Max Payne 2 :The Fall of Max Payne

45 38.14%
  • Max Payne 3

37 31.36%
صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 57

نام تاپيک: آیا Max Payne 3 توانست انتظارات شما را برآورده کند ؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض آیا Max Payne 3 توانست انتظارات شما را برآورده کند ؟

دوستان همونطور که می دونید ، بازی Max Payne 3 توی همین روزها منتشر می شه. (هرچند که نسخه کپی X360 رو الان برخی از دوستان دارند بازی می کنند)

قصدم از ایجاد این تاپیک مقایسه این شماره با شماره های قبلی است. ابتدا یه تاریخچه :

Max Payne
    خب همونطور که می دونید بازی Max Payne در سال 2001 توسط شرکت رمدی که شاید تا اون موقع کسی زیاد اون رو نمی شناخت منتشر شد.
    بازی ای که به خاطر داشتن خصوصیات منحصر به فرد ، به زودی طرفداران بسیاری رو متوجه خودش دید. خصوصیاتی از جمله :

1) اولین گیم که چهره کاراکترهای آن برگرفته شده از اشخاص واقعی بود
    2) داستان بسیار زیبا و دراماتیک آن که همچون فیلم سینمایی آدم رو مجذوب خودش می کرد.
    3) بولت تایم و حرکات اسلوموشن (که البته پیشتر از آن در فیلم ماتریکس به گونه ای دیده بودیم)
    4) موزیک زیبا
    5) صدای زیبا و خاطره انگیز شخصیت مکس پین
    6) شب های تاریک و تیره مناطق فقیر نشین و پایین شهر نیویورک
    7) کت چرمی مکس پین
    8) کمیک های بازی
    و ...

این بازی همونطور که گفتم ، اونقدر دارای فیلنامه قوی ای بود از سام لیک ( که در سال 2010 باز هم توانایی خود را با نوشت بازی Alan Wake نشون داد) که در هنگام بازی گاهی اوقات آدم فراموش می کرد که با یه گیم سر و کار داره.

Max Payne 2: The Fall of Max Pyane
    اما به زودی رمدی اعلام کرد که عنوان دوم این بازی رو با نام Max Payne 2: The fall of Max Payne در دست ساخت داره و این بازی در سال 2003 با کمک شرکت راکستار منتشر شد.
    خب در این بازی شاهد پیشرفت هایی بودیم. از جمله پیشرفت هایی در زمینه بولت تایم ، گرافیک (مثلا در مکس پین 1 در هنگام صحبت کردن دهان کاراکترها تکون نمی خود ولی در شماره 2 این نقیصه تا حدودی برطرف شد) و بازی با شخصیت دوم بازی یعنی مونا ساکس.

خب مکس پین 2 هم مانند بسیاری از بازی ها که شماره بعدی خود را می بینند دچار افت هایی نیز شد.
    افت هایی از قبیل داستان (هر چند که داستان دراماتیک آن همچنان ادامه داشت) تکرار بیش از حد بعضی از لوکیشن های شماره 1 ، چندین چپتر بدون حتی یک عمل اکشن و دائم در حال راه رفتن و ... اما این بازی افت محسوسی نسبت به شماره 1 نداشت و تونست بسیاری از طرفدارانش رو راضی نگهداره تا حدودی.

در پایان تیتراژ مکس پین 2 اشاره شد به این که بازی ادامه خواهد داشت و این چیزی بود که همه هوادارن بازی رو خوشحال کرد اما این انتظار 9 سال به طول انجامید.

Max Payne 3
    همونطور که گفتم ساخت شماره 3 این بازی 9 سال طول کشید که در این میان اتفاقاتی افتاد. اتفاقاتی که مهمترینش فروش امتیاز بازی به شرکت راکستار بود. یعنی رمدی دیگه با مکس پین خداحافظی کرد.
    خب این انتظار خیلی طولانی شد تا اینکه در سال 2009 راکستار در ابتدا 1 عکس از بازی منتشر کرد و داستانی کوتاه از اون.
    در این عکس که حتما خیلی از شما اون رو دیدید ، مکس پین کچل شده بود و محاسن بلندی داشت اما چهره او همون چهره مدل قبلی در مکس پین 2 یعنی Timothy Gibbs بود و داستان از این قرار بود که 12 سال از جریانات بازی گذشته و مکس در غم از دست دادن زن و فرزند خود دچار اعتیاد شده. اعتیاد به قرص و نوشیدنی های غیر مجاز

بعد از مدتی چندین اسکرین از بازی منتشر شد که خیلی ها رو نا امید کرد. اسکرین هایی که خصوصیاتی که در شماره 1 از اون ها یاد کردم رو نداشت. از جمله :
    بازی در روز ، چهره تغییر کرده و چاق مکس ، فراموش شدن کت بلند چرمی ، تغییر لوکیشن بازی از نیویورک به سائوپائولو و ...
    خب خیلی ها نا امید شدند. اما باز هم بازی رفت تو سکوت. تا اینکه در سال 2010 بود اگه اشتباه نکنم که دوباره چندین اسکرین منتشر شد.
    ظاهرا ناراحتی های دوستداران مکس پین تا حدودی جواب داده بود و راکستار مقداری بازی رو تغییر داده بود.
    اولین تغییر چهره مکس پین بود که دیگه خبری از مدل قبلی نبود و مکس چهره جدیدی به خود می دید. تغییر های بعدی هم در مودار بودن مکس پین و اضافه شدن لوکیشن نیویورک به بازی بود.
    در هر صورت تو این مدت اسکرین های مختلف و ویدیوهای زیادی از بازی و گیم پلی اون منتشر شد.
    خیلی ها خاطرات مکس پین رو تموم شده می دونند و خیلی ها هم به خاطر اینکه بازی رو راکستار ساخته اون رو دوست دارند و براشون اصول مکس پین و خصوصیات اون مهم نیست.

الان بازی داره منتشر میشه و یه سری دوستان هم همین الان دارن بازی می کنند. حالا می خوام این نظر سنجی رو راه بندازم تا ببینیم چقدر دوستان تونستند با Max Payne 3 ارتباط برقرار کنند و آیا بعد از 9 سال و با اون خاطرات ، آیا مکس پین 3 اون ها رو راضی کرده یا نه ؟

البته لازمه که بگم ، مسلما با بازی خوبی سر و کار داریم اما اینکه این بازی Max Payne هستش یا نه ، مسئله است.
    نظر سنجی رو می تونستم اینجوری بذارم که آیا از بازی راضی هستید ؟
    1 ) بله
    2) خیر

اما ترجیح دادم که به این شکلی که می بینید دوستان رای بدهند.
    Last edited by amirpers; 13-05-2012 at 23:31.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان فقط لطف کنید در صورتی که Max Payne 3 رو بازی کردید رای بدید چون در غیر این صورت میشه یک طرفداری جانبدارانه و بی اطلاع.
    من خودم چون هنوز بازی نکردم ، رای ندادم.

3. 2 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

خوب بازی نیومده چطوری رای بدیم ؟!

5. این کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

برا Xbox لو رفته.

به نظرم گزینه های نظرسنجی خوب نیستن!شاید از نظر یکی بازی خوب باشه و انتظارش رو برآورده کنه و به نظرش ادامه ی عالی برا این سری باشه ولی به دلایل متفاوت یه نسخه دیگه رو بهترین بدونه!من خودم احتمالا برا PC بیاد اینطور باشم!فکر کنم انتظاراتم برآورده شه و به شدت خوشم بیاد ولی هیچ کدومشون برام Max Payne 2 نمیشه!

7. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تاپیک مناسبیه...
    ولی هنوز حتی اکثریت کنسولی ها هم دستشون به بازی نرسیده پس کمی زمان می خواد...: دی
    +
    گزینه های نظر سنجی به نظرم درست نیستن به نظرم همون سوال و با جواب (بلی و خیر) میشد نظر سنجی رو ایجاد کرد

ایا این قسمت از مکس پین انتظار شما رو جلب کرده یا نه
    بلی
    خیر

چون هر دو نسخه قبلی بازی بسیار فوق العاده هستن و امیدی به مکس جدید خیلی کم تر میشه...

من پیشنهادم برا اون سیستم نظر سنجی بهتر هستش تا این..باز دوستان و امیر صلاح مشورت کنید موافق باشید اون رو پیاده کنیم همراه با همین توضیحات که امیر نوشته

9. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

تاپیک مناسبیه...
    ولی هنوز حتی اکثریت کنسولی ها هم دستشون به بازی نرسیده پس کمی زمان می خواد...: دی
    +
    گزینه های نظر سنجی به نظرم درست نیستن به نظرم همون سوال و با جواب (بلی و خیر) میشد نظر سنجی رو ایجاد کرد

ایا این قسمت از مکس پین انتظار شما رو جلب کرده یا نه
    بلی
    خیر

چون هر دو نسخه قبلی بازی بسیار فوق العاده هستن و امیدی به مکس جدید خیلی کم تر میشه...

من پیشنهادم برا اون سیستم نظر سنجی بهتر هستش تا این..باز دوستان و امیر صلاح مشورت کنید موافق باشید اون رو پیاده کنیم همراه با همین توضیحات که امیر نوشته
    ممنون
    من اتفاقا شبیه به این تاپیک رو در فروم دیگه ای هم که اسمش رو نمیارم باز کردم و اونجا به همین شیوه بلی و یا خیر نظر سنجی رو تنظیم کردم.

دلیلم از اینکه این روش رو اینجا قرار دادم این بود که هم شبیه به اون نشه و هم اینکه ببینیم آیا دوستداران بازی مکس پین اصالت و خصوصیات رو بیشتر قبول دارند ( و اگه آره کدوم شماره ، 1 یا 2) و یا راکستار رو دوست دارند و این مکس پین رو می پسندند و توضیحاتش رو برامون بگن.

11. 2 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

مسلما اکثریت دو نسخه قبلو انتخاب میکنن اگه گزینه های اینا باشن!
    نظر من رو همون بله خیر هستش.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سوال نظر سنجی خیلی سخته!
    تا الان من 5 چپتر از مکس پین 3 رو رفتم و انتظاراتمو برآورده کرده(با اینکه یه سری از خصوصیات 2 شماره قبلو از دست داده ولی بازم یه بازی عالی هست) ولی اینکه بخوام بین 3 تا مکس پین ها یکی رو انتخاب کنم خیلی سخته!

14. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

اسم تایپیک کجا و عنوان نظرسنجی کجا ؟!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

16. 3 کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

بهتر بود عنوان نظرسنجی عوض میشد و این تاپیک هم حداقل یک هفته بعد از انتشار بازی زده میشد..
    Last edited by ali_agha1981; 14-05-2012 at 20:02.

18. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •