تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: Sony Vaio VpcE15fG

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

5 Sony Vaio VpcE15fG

سلام دوستان من کامپیوترم درست کار میکرد البته بعضی وقتا یهو واسه چند مین قاطی میکرد تا با کسپر اسکنش کردم و وسط اسکن گیر کرد وبعد که ریستارت کردم این پیغام اولش میاد

میدونم مال هارده هم تو اینترنت خوندم هم اینکه تو تست سونی که میزنم رو هارد ارور میگیره
    اما 2تا سوال
    1: لپ تاپ های سونی جقدر گارانتی دارن؟
    2: من الان درایو C رو ریکاوری راحت میکنم اما ویندوز بالا نمیاد و تو صفحه لود میمونه ولی هنگ نمیکنه اون شکلک ویندوز 7 همش کار میکنه و تو حالت Safe mode رو فایل DISK.SYS میمونه ! چکار کنم یه بار بیاد بالا تا بک آپ بگیرم از اطلاعاتم
    3: راه حلی به جز عوض کردن هارد هست؟

SMART Failure Predicted on Hard Disk
    WARNING: Immediately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent.Press F1 to continue.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چکار کنم یه بار بیاد بالا تا بک آپ بگیرم از اطلاعاتم
    سلام
    ميتونيد يه Hiren's BootCD دانلود كنيد يا بخريد و باهاش بوت بشيد . بعبارت ديگر در Hiren's BootCD يه mini windows XP وجود داره كه پس از load ميتونيد به هارد ديسك دسترسي داشته باشيد تا از اطلاعات مورد نظرتان روي فلش مموري يا هارد اكسترنال كپي كنيد .

براي بارگذاري mini windows XP بايد در بايوس گزينه اول بوت رو روي رايتر قرار دهيد و سپس CD مربوطه رو در رايتر قرار دهيد .
    در صورت دانلود ، فايل مورد نظر كه پسوند ISO دارد رو بايد با نرم افزار iso burner روي CD رايت كنيد .
    Last edited by ata.royalfalcon; 13-05-2012 at 11:47.

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان من کامپیوترم درست کار میکرد البته بعضی وقتا یهو واسه چند مین قاطی میکرد تا با کسپر اسکنش کردم و وسط اسکن گیر کرد وبعد که ریستارت کردم این پیغام اولش میاد

میدونم مال هارده هم تو اینترنت خوندم هم اینکه تو تست سونی که میزنم رو هارد ارور میگیره
    اما 2تا سوال
    1: لپ تاپ های سونی جقدر گارانتی دارن؟
    2: من الان درایو C رو ریکاوری راحت میکنم اما ویندوز بالا نمیاد و تو صفحه لود میمونه ولی هنگ نمیکنه اون شکلک ویندوز 7 همش کار میکنه و تو حالت Safe mode رو فایل DISK.SYS میمونه ! چکار کنم یه بار بیاد بالا تا بک آپ بگیرم از اطلاعاتم
    3: راه حلی به جز عوض کردن هارد هست؟

SMART Failure Predicted on Hard Disk
    WARNING: Immediately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent.Press F1 to continue.
    سلام .
    1 - اگر گارنتی ایران رهجو باشه 3 سال گارانتی داره و در غیر این صورت 1 سال گارانتی .
    2- به گفته دوستمون عمل کن .
    3 - خیر .

5. این کاربر از asa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من اینو دانلود و رایت کردم اما لود نمیشه بوت میکنه یه سری کار میکنه اما به نظرم هنگ میکنه
    puppylinux.org/main/Download Latest Release.htm

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من هایرون رو هم دانلود و رایت کردم اجرا شد
    الان دارم با هارد ری جنریت کار میکنم تا الا ن 18 تا بد سکتور پیدا کرده و تعمیر کرده فایده هم داره این کار یا نه؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هایرون رو هم دانلود و رایت کردم اجرا شد
    الان دارم با هارد ری جنریت کار میکنم تا الا ن 18 تا بد سکتور پیدا کرده و تعمیر کرده فایده هم داره این کار یا نه؟
    يك بار ديگه اين كار رو تكرار كنيد تا مطمئن بشيد ديگه بدسكتوري نشان نميده (پس از چند دقيقه استراحت به هارد براي خنك شدن) . پس از تعمير آيا ويندوزت بالا مياد يا خير ؟؟
    اگر ويندوزتون بالا مياد كه در اسرع وقت از داده ها بكآپ بگيريد و اگر بازهم بالا نمياد طبق همون روشي كه گفتم از داده ها بكآپ بگيريد .
    تا اونجايي كه يادمه در Hiren's BootCD ابزاري براي low level format وجود داره پيشنهادم اينه كه اگر مشكل هنوز باقيست هارد رو LLF كنيد (پس از بكاپ گرفتن از داده ها) .
    Last edited by ata.royalfalcon; 14-05-2012 at 07:53.

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یک سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که از کجا میشه فهمید کامپیوترم گارانتی ایران رهجو هست یا نه؟
    آیا برچسب خاصی باید روش باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •