میخوام یک گیرنده دیجیتال بگیرم که فرمت های بیشتری رو بتونه پخش کنه به نظرتون فراسو بهتره یا دنای ؟خیلی هم عجله دارم لطفا زود راهنمایی کنید ، ممنونم
میخوام یک گیرنده دیجیتال بگیرم که فرمت های بیشتری رو بتونه پخش کنه به نظرتون فراسو بهتره یا دنای ؟خیلی هم عجله دارم لطفا زود راهنمایی کنید ، ممنونم
به نظرم هیچ کدوم نگیر ، الکومکس 2012 بگیر یا همون سما 200 که با هم هیچ فرقی نمی کنن اکثر فرمت ها را ساپورت میکنه ، حتی فایل های بالای 5 گیگ که به صورت fullhd می باشد با زیرنویس خوانا و قابلیت تغییر رنگ و سایز
قیمتش چیه ؟ ظاهرش که خیلی دموده است ! از بلوسنس هم بهتره ؟
پیشنهادم گیرنده دیجیتال X.vision مدل XDVB-333 دارای کیفیت تصویر HDMI ، HD و نرم افزار قابل ارتقا با USB و قابلیت ضبط برنامه با USB و ذخیره بیش از 2000 کانال و زیرنویس چند زبانه + کابل HDMI رایگان
فرمت های قابل بخش : mp,mkv,divx, avi, dat, mpg, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob
اگه تهران هستی میتونی به این شماره زنگ بزنی به شماره 88781500 و رایگان برات ارسال می کنن و پولش رو هم بعد از تحویل ازت میگیرن. این دستگاه گارانتی مادیران و اینم سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
دوستان یعنی فراسو و دنای هیچ !!!؟؟
به درد نمیخورن؟
بهترین مدل تو بازار همون الکومکس mv200 2012 هستش.من خودم دارم و خیلی هم ازش راضیم.تقریبا تمام فرمت هارو اجرا میکنه.اینم سایت اصلیش تو ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنای خدمات پس از فروش خوبی نداره، این گیرنده دیجیتال ها هم بیشترشون مشکل نرم افزاری دارن که معمولا هم شرکتی که گارانتیش کرده جواب درست و درمونی نمیده ، ولی در مورد X.VISION این قضیه واقعا فرق میکنه، جدا از خدمات خود مادیران این وب لاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که درصورت بروز مشکل نرم افزاری میتونی مشکلت و بگی و حتما هم راهنماییت میکنن. یه سری حتما به وبلاگ بزن خودت متوجه میشی چی میگم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)