سلام خدمت همه دوستان خوبم
تصمیم دارم یه لپتاب برای خودم بخرم اما رو به دیوار تا الان دست به هیچ لبتابی نزدم ( در این حدم)
بودجم تا 1200000 تومنه البته اگه واقعا ارزش داشته باشه 100000 تومن میتونم بیشترش کنم ولی ترجیح میدم همون 1200 تموم بشه
میخوام فقط از این برندها باشه :
1) تا حد امکان HP
2) lenevo
3) asus
خصوصیاتی که میخوام داشته باشه رو اینا هستن
1) صفحه نمایش با کیفیتی داشته باشه و از این براق ها نباشه که بشه توش موهاتو شونه کنی
2) خوشگل باشه و کلاسیک
3) سخت افزار ایده الی داشته باشه مخصوصا گرافیک و پورتای ارتباطیش بخصوص وایرلس مناسبی داشته باشه
4) مهمتر از همه مقاوم باشه و از اینا نباشه که بعد 6 ماه بیوفته تو خرج. لولا مانیتورش حکم باشه. کیبورد خوبی برای تایپ داشته باشه. چون قراره چند سالی دستم باشه. در ضمن من از وسایم خیلی خوب مراقبت میکنم. وقتی خونه باشم از pc اسستفاده میکنم برای همین ممکنه روزی 5 ساعتم روشنش نکنم. البته شاید یه روز 24 ساعت گذاشتمش روشن !!!درکل مقاوم باشه
5) گرم نکنه. من اهواز زندگی میکنم و خودتون با گرمای اینجا اشنا هستید مخصوصا تابستون. من به هیچ عنوان این لبتابو تو فضای باز روشن نمیکنم و حتما زیر کولر باش کار میکنم در کل هواشو دارم
6 ) سلامتی خودتون
کاربرد من:
اینترنت، فیلم ، افیس و غیره ویدو استودیو و
گاهی هم بازی . البته بیشتر بازیهای تحت شبکه و روون. یه چیز دیگه می خاوم گرافیکش بازی های روز رو اجرا کنه مثل bt 3 و ...
نکته مهم:
من قبلش که بیام اینجا با جند تا عزیزمشورت کردم. همشون به اتفاق مدل hp 4530 با کانفیگ cori i5 رو پیشنهاد دادن و میگفتن از خریدش پشیومن نمیشی. وقتی ریویو اونر و تو سایت سرزمین خوندم ازش خوشم اومد. مخصوصا مانیتور ماتش.
اما به نظرتون پردازنده دو هسته ایی ضعیف نیست.؟
گرافیکش ضعیف نیست؟
امادرکل خیلی خوشکله...
یه چیز دیگه بین این سه مدل میشه مقایسه انجام داد:
بین سه مدل hp 4530s و lenovo Y560 و lenovo z570 کدوم یک بهتره؟
راستی چرا acer ارزونه؟ مدلاش با برندهایی که گفتم قابل رقابته؟ میشه با این بودجه مدل ایدالی با خصوصیاتی که میخوام میتونم توش پیدا کرد که بتونه اونا رو کنار بزنه. هرچند دوس دارم اچ پی داشته باشم
ممنون از وقتی که میزارین
داود