آقا فکر کنم از پاور یا مین باشه دیگه چون الان همون اول خامش میشه اصلا اجازه نمیده ویندوز بالا بیاد ! الان با سیستم داداشم اومدم اینجا...
مثل این که باید دنبال مین باشم
نمی دونم درسته یا نه ولی یه چیزی منو اذیت می کنه...اونم این که نکنه به خاطر نصب درایور chip set این اتفاق افتاده ؟ آخه دقیقا از همون موقعی که نصبش کردم این جوری شد.کاش هیچ وقت آپدیت دریاور نمی کردم !
به خاطر اینه /؟چرا دوستان راهنمایی نمی کنین ؟! خواهش می کنم،سیستممو تو این روزا بد جوری لازم داشتم.
حالا یه سوال دبگه؛از کجا می تونم بفهمم مشکل از پاوره یا مین ؟ کار من هست اصلا ؟
ممنون
ویرایش :
من کیس رو باز کردم و باطری رو بیرون آوردم و دوباره جا زدم بلکه خوب شه ...( دکمه پشت کیس مربوط به پاور رو هم قطع کردم که کیس از برق خارج شه)
حالا که دوباره وصل کردم وخ واستم روشن کنم کامپوتر ظاهرا روشن میشه و صدای فن ها میاد ولی هیچ اتفاقی نمیفته یعنی همون مشکل اولی که تو پست اولم بهش اشاره کردم...دکمه های ری ست و پاور هم کار نمی کنن و برای خاموش کردن مجبورم از کلید پاور پشت کیس استفاده کنم،چند بار قطع و وصل کردم ولی فایده نداشت یعنی الان کلا سیستمم بالا نمیاد !
تقریبا مشکلم چیزیه که تو این تاپیک گفته شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که متاسفانه آخرش معلوم نیست چی شده...
دوستان چرا هیچ کس پیدا نمیشه راهنمایی کنه ؟؟؟! باور کنین من تحمل این استرسو ندارم،خواهش میکنم راهنمایی کنین ...