تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: خرید سیستم برای برنامه نویسی و ...

داره خودمونی میشه asdfgh9600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    خونه! پ ن کنار خیابان

پيش فرض خرید سیستم برای برنامه نویسی و ...

سلام خدمت دوستان
    یه سیستم کامل میخواستم با مانیتور برای کسی که رشتش کامپیوتر نرم افزاره یعنی برنامه نویسی و ... هر چه مربوط به این رشته هست + فیلم اینترنت افیس

1-اصلا بازی نمیکنم
    2-اور کلاک نمیکنم
    3- در ضمن usb3 و sata3 داشته باشه
    4- تا چند سال هم احتیاج به ارتقاع نداشته باشه
    5- اگر سندی بریج باشه با گرافیکش میشه فعلا ادم کارش رو راه بندازه یا به گرافیک جدا نیاز داره دوستان چی نظر میدن اگرم گرافیک ضروری نیست اگه بعدا بخرم چی بخرم
    6-قیمت قطعات رو هم بنویسید بهتره
    قیمت هم 800 تا 1400-1500 اگر هم با این رنج قیمتی چیز خوبی نمیشه بگید چی بگیرم مشکلی نیست
    پیشاپش از نظراتتون تشکر میکنم
    Last edited by asdfgh9600; 08-05-2012 at 21:34.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    خونه! پ ن کنار خیابان

پيش فرض

اخری کسی به ما جواب نداد ولی یه چیزی خریدیم ما
    core i3 2100 207t
    MSI H61M-E35 USB3&SATA3 143t
    PSU: GREEN PG38 A EU 57t
    DVD LITON 36t
    KB FARASSO 20t
    MOUSE DELL 1000dpi 10t
    HDD WD 500GB 64MB Buffer 113t
    RAM Kingmax 1X2G DDR3 1333 22t
    Monitor LG E2060S ba garanty 200t
    CASE PERFCT model J907 BBB 30t
    که کیس اشغالیه خیلی ورقش نازکه 10 تومان هم از سرش زیاده!
    -------------------------------------------------------------------
    جمع 838t
    1-گرافیک سی پی یو رزولوشنش 800x600 اگه کسی نخواد بازی کنه فقط فیلم اینترنت افیس بعلاوه برنامه نویسی وکارایی که مربوط به یه دانشجوی نرم افزاره به گرافیک مستقل احتیاج داره اگه اره حالا چی خوبه که تا چند سال نیاز طرفو برطرف کنه
    2-اگه یه دو گیگ دیگه بهش اضافه کنم کافیه یا یه 4 گیگ بهش اضافه کنم یا 2 تا 4 گیگ تا باهم دوال بشن (ماربورد 2 تا اسلات رم داره )

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اخری کسی به ما جواب نداد ولی یه چیزی خریدیم ما
    core i3 2100 207t
    MSI H61M-E35 USB3&SATA3 143t
    PSU: GREEN PG38 A EU 57t
    DVD LITON 36t
    KB FARASSO 20t
    MOUSE DELL 1000dpi 10t
    HDD WD 500GB 64MB Buffer 113t
    RAM Kingmax 1X2G DDR3 1333 22t
    Monitor LG E2060S ba garanty 200t
    CASE PERFCT model J907 BBB 30t
    که کیس اشغالیه خیلی ورقش نازکه 10 تومان هم از سرش زیاده!
    -------------------------------------------------------------------
    جمع 838t
    1-گرافیک سی پی یو رزولوشنش 800x600 اگه کسی نخواد بازی کنه فقط فیلم اینترنت افیس بعلاوه برنامه نویسی وکارایی که مربوط به یه دانشجوی نرم افزاره به گرافیک مستقل احتیاج داره اگه اره حالا چی خوبه که تا چند سال نیاز طرفو برطرف کنه
    2-اگه یه دو گیگ دیگه بهش اضافه کنم کافیه یا یه 4 گیگ بهش اضافه کنم یا 2 تا 4 گیگ تا باهم دوال بشن (ماربورد 2 تا اسلات رم داره )

مبارکت باشه ، داداش یه زمانی این بخش انجمن همه دوست داشتن به هم کمک کنن ولی الان نمی دونم چه اتفاقی افتاده ، طرف میره از تو سایت رایان صبا (سیستم های پیشنهادی) رو کپی می کنه میذاره اینجا! یه سوال ازش بپرسی پل شمالی یا جنوبی چیه تا 3 روز دنبالش می گرده یا این که هر کسی با 2 تا بنچمارک میاد و با دوستش دعوا می کنه ! واقعا جای تاسف داره
    من 2 سال پیش اطلاعات سخت افزاریم خوب بود و تا جایی که تونستم به دوستان کمک کردم ولی الان یه مقدار چیزا عوض شده ولی تا یکی دو روز دیگه اطلاعاتم آپدیت میشه تا دیگه به کسی وابسته نباشم
    یه تاپیک چند روز پیش زدم مثل این که باید پول بدیم تا راهنمایی کنن!

در مورد سیستمت به نظرم واسه کار شما خوبه ؛ بعدها اگه خواستی می تونی یه رم 2 گیگ دیگه بگیری ولی همین 2گیگ هم برات کافیه
    واسه کارت گرافیک هم زیاد نمی خواد هزینه کنی مثلا می تونی یه 5450 از هر برندی ، حدود 70 -80 میشه
    Last edited by mehran_pqqp; 11-05-2012 at 22:15.

4. این کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    خونه! پ ن کنار خیابان

پيش فرض

مبارکت باشه ، داداش یه زمانی این بخش انجمن همه دوست داشتن به هم کمک کنن ولی الان نمی دونم چه اتفاقی افتاده ، طرف میره از تو سایت رایان صبا (سیستم های پیشنهادی) رو کپی می کنه میذاره اینجا! یه سوال ازش بپرسی پل شمالی یا جنوبی چیه تا 3 روز دنبالش می گرده یا این که هر کسی با 2 تا بنچمارک میاد و با دوستش دعوا می کنه ! واقعا جای تاسف داره
    من 2 سال پیش اطلاعات سخت افزاریم خوب بود و تا جایی که تونستم به دوستان کمک کردم ولی الان یه مقدار چیزا عوض شده ولی تا یکی دو روز دیگه اطلاعاتم آپدیت میشه تا دیگه به کسی وابسته نباشم
    یه تاپیک چند روز پیش زدم مثل این که باید پول بدیم تا راهنمایی کنن!

در مورد سیستمت به نظرم واسه کار شما خوبه ؛ بعدها اگه خواستی می تونی یه رم 2 گیگ دیگه بگیری ولی همین 2گیگ هم برات کافیه
    واسه کارت گرافیک هم زیاد نمی خواد هزینه کنی مثلا می تونی یه 5450 از هر برندی ، حدود 70 -80 میشه
    ممنون از راهنماییتون دوست عزیز من این سیستم رو واسه یکی میخواستم چون خودم کاربر حرفه ای کامپیوتر نیستم نمیدونم مثلا فلان برنامه چقدر منابع سیستم رو مصرف میکنه 5450 یک گیگ سافایر 58.000 چهارشنبه قیمت داشتم (البته شهرستان نه تهران ) گفتم شاید کم بیاره براای اینکار نگرفتم البته بین سری فیوژن ای ام دی ( البته جی پی یو های خیلی بهتری از اینتل داره ) با این سندی بریج ها مردد بودم که کدوم بهتره ولی چون از ای ام دی عموما کسی اطلاعات زیادی نداره بخصوص اینجا که شهرستان است وهمه اینتل دارن واینتل فروشش خیلی بیشتره مجور شدم 2100 رو بگیرم 2400 هم 340-350 هزار تومانی بود که بالا بود دوباره ممنونم از راهنماییتون
    Last edited by asdfgh9600; 12-05-2012 at 17:02.

6. این کاربر از asdfgh9600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •