تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 41

نام تاپيک: help:تغییر پارتیشن بندی ویندوز7 بدون از دست رفتن اطلاعات

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض help:تغییر پارتیشن بندی ویندوز7 بدون از دست رفتن اطلاعات

سلام من یه مشکل بزرگ در پارتیشن بندی ویندوزم به وجود اومده خواهشا هر کسی میتونه کمک کنه....
    من 2تا ویندوز دارم یه xp , یه 7 ولی اونکه 7 هست روی یه درایویه که حجمش 14.5 هست.حالا حجمش پر شده ویندوز مرتب پیغام low disk میده
    آیا میتونم از حجم درایوای دیگه ام کم کنم و به حجم اون درایو اضافه کنم؟

2. این کاربر از Maryam.2012.m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shadmehrshadow1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من قبلا این کار رو با نرم افزار partion magic تو ویندوز اکس پی انجام دادم. حالا دوستانی که وارد ترن میان بهت توضیحات تکمیلی رو میدن
    فقط خواستم بهت بگم خیالت راحت درست میشه مشکل بزرگی نیست

4. این کاربر از shadmehrshadow1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگر اینکار برای درایوی که داخلش ویندوز نصب هست انجام بدین ویندوز شمابالا نمیاد اینکار میتونید رو درایوی که داخلش ویندوز نصب نیست انجام بدین فقط

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

Partition Wizard یک نرم افزار عالی برای اینکار هست که من کاملا بهش اطمینان دارم. یادمه یه بار با partion magic به مشکل خوردم و اگر بک آپ نداشتم اطلاعاتم میپرید ولی Partition Wizard کاملا امتحانش رو برام پس داده.
    توصیه میکنم فایل iso بوت ایبل اون رو دانلود و رایت و با اون بوت کنید و درایوهاتون رو تغییر بدید. بدون هیچ مشکلی میشه درایو ویندوز رو هم تغییر سایز داد. خیالتون تخت!

7. 2 کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

Partition Wizard یک نرم افزار عالی برای اینکار هست که من کاملا بهش اطمینان دارم. یادمه یه بار با partion magic به مشکل خوردم و اگر بک آپ نداشتم اطلاعاتم میپرید ولی Partition Wizard کاملا امتحانش رو برام پس داده.
    توصیه میکنم فایل iso بوت ایبل اون رو دانلود و رایت و با اون بوت کنید و درایوهاتون رو تغییر بدید. بدون هیچ مشکلی میشه درایو ویندوز رو هم تغییر سایز داد. خیالتون تخت!
    اینکار انجام بشه درایو ویندوز بالا نمیاد اگر داخل پارتیشن ویندوز تغییرات ایجاد کنن حالا خودشون میتونن تست کنن قضیه 7 با xp فزق میکنه.

پروفشنال shadmehrshadow1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من تو ویندوز اکس پی بدون اینکه اطلاعاتم بپره و یا بخواد مشکلی برای ویندوزم یا درایو ویندوزم پیش بیاد از درایو دی کم کردم و به درایو سی انتقال دادم.
    حالا اینکه ویندوز هفت با اکسپی فرق میکنه یا نه رو نمیدونم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان از راهنماییهاتون ممنون.
    به نظرتون acronis disk director به درد کار من میخوره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما هر تغییری روی پارتیشن ویندوز ایجاد کنید ویندوز شما بالا نمیاد حالا اینکار باهر نرم افزاری که بخواین انجام بدین فرقی نمیکنه ساختار همه به یک صورته .

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اینکار انجام بشه درایو ویندوز بالا نمیاد اگر داخل پارتیشن ویندوز تغییرات ایجاد کنن حالا خودشون میتونن تست کنن قضیه 7 با xp فزق میکنه.
    شما هر تغییری روی پارتیشن ویندوز ایجاد کنید ویندوز شما بالا نمیاد حالا اینکار باهر نرم افزاری که بخواین انجام بدین فرقی نمیکنه ساختار همه به یک صورته .
    دوست عزیز میدونم از سر دلسوزیه ولی خواهشا چیزی که خودتون تست نکردید و فقط در حد حدس و گمان هست رو بهش پافشاری نکنید.
    بنده کاملا منظورم ویندوز سون تاکید میکنم ویندوز7 هست. خودم به شخصه بارها با برنامه مذکور بشکل بوت ، درایو ویندوز(تاکید میکنم درایوی که ویندوز 7 روش نصب هست) رو تغییر سایز دادم. روی چند سیستم هم اینکار رو انجام دادم و هیچ مشکلی هم بوجود نیومده.
    اینکه میگم بوت فقط بدلیل مجزا بودن از سیستم عامل و از بین رفتن احتمال تداخل با نرم افزار ها و یا هنگ سیستم میگم وگرنه نسخه نصبیش هم مشکلی ایجاد نمیکنه و بعد از ری استارت ویندوز کار خودش رو انجام میده.
    Last edited by P‌C; 08-05-2012 at 23:33.

13. این کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من که خودم با چند برنامه پارتیشن بندی تست کردم این مورد بوده برای درایو بوت ویندوز بعداز تغییر دردرایو بوت دیگه ویندوز بالا نیومده که همون درایو d باشه در ضمن برای اضافه کردن فضا به درایو d باید چکار انجام بشه به وسیله برنامه پارتیشن بندی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •