یه فیلمیه میخوام بریزم رو فلش usb شانزده گیگ وحجم فیلم ۸گیگه اما جا نمیشه داخل فلشم بهم گفتن فرمتشو تغییر بده اما گزینه NTFCرو ویندوز واسه یواس بی فعال نیس فقط FTAفعاله چیکارکنم ؟میشه راهنماییم کنید؟ ممنون
یه فیلمیه میخوام بریزم رو فلش usb شانزده گیگ وحجم فیلم ۸گیگه اما جا نمیشه داخل فلشم بهم گفتن فرمتشو تغییر بده اما گزینه NTFCرو ویندوز واسه یواس بی فعال نیس فقط FTAفعاله چیکارکنم ؟میشه راهنماییم کنید؟ ممنون
سلام این دستور رو توی CMD (استارت -> Run ) بزنین احتمالا کار کنه :
که به جای x همون drive letter فلش رو بزارین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه راه دیگه هم هست
توی device manager روی disk drives کلیک کن و فلشت رو انتخاب کن properties و policies رو بزن و better performance رو فعال کن
به جای فرمت میتونین فایل رو با Winrar تکه تکه کنین.
پاک شود .......
Last edited by mehrdad mm; 07-05-2012 at 20:15.
سلام آقا مهرداد. فکر کنم فایل سیستم Fat32 نمیتونه فایل بیشتر 4 گیگ رو ذخیره کنه. یا من اشتباه میکنم؟
من فکر کردم فلش ایشون 8 گیگ است باید ntfs باشه فایل سیستم
fat 32 تا 8 گیگ میتونه باشه
نه مثل اینکه همون 4 گیگ هست.
.The maximum possible size for a file on a FAT32 volume is 4 GB minus 1 byte or 4,294,967,295 (232−1) bytes. This limit is a consequence of the file length entry in the directory table and would also affect huge FAT16 partitions with a sufficient sector size. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Video applications, large databases, and some other software easily exceed this limit
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس همون ntfs باشه با نرم افزار خود فلش میشه ntfs فرمت کرد اگر در محیط ویندوز نشه
بله همونطور که دوستمون گفتن عمل کنید
اگه در fat32 در فایل های کمتر از 4 گیگ مشکلی ندارین پس مشکل مربوط به همون فایل سیستم است یا باید فایل سیستم رو ntfs کنید یا اینکه اون فایل 8 گیگ رو split کنید
ولی اگه در هر حجمی و حجم های کمتر بازم این مشکل رو دارین
فلش رو اسکن ویروس بکنید
با نرم افزار مخصوصش فرمت معمولی و low level format بکنید و یک تست با flash memory toolkit بگیرین
و در آخر فریم ویر فلش رو آپدیت کنید و روی یه سیستم دیگه تست کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)