تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: انتخاب لپ تاپ اپل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض انتخاب لپ تاپ اپل

سلام
    کسی میدونه اگه لپ تاپ اپل دست دوم بخوام از مصرف کننده ( نه از دلال) بخرم بهترین راهش چیه و به کدوم سایت یا کجا مراجعه کنم ؟ ( ساکن تهرانم)
    مرسی

پروفشنال Dr.know's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    دســـــــــــفــــیـــل

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه اگه لپ تاپ اپل دست دوم بخوام از مصرف کننده ( نه از دلال) بخرم بهترین راهش چیه و به کدوم سایت یا کجا مراجعه کنم ؟ ( ساکن تهرانم)
    مرسی
    سری که درد نمی کنه رو واسه چی می خوای دستمال ببندی ؟؟؟
    1 لب تاپ دسته دو تا می تونی نگیر مگر اینکه طرف آشنا باشه یا مهلت تست ازش بگیری

دوم اینکه اصلا ما ایرانی ها فقط دنبال اسم هستیم مگه تا هالا با مک او اس کار کردین ؟؟
    بنظرم سیسم عاملی که تو ایران بشه ازش استفاده کرد اصلا نیست
    من که با ایفون چهار وپنجش کار کردم اشکم رو در اورده با جرات می گم مضخرفه

هالا چه برسه داشجو باشی و یه برنامه خواص بخوای روش نصب کنی

راستی یه سوال دارم چرا 98 درصد مردم دنیا ویندوز کار می کنن ؟؟
    جواب اینکه احتمالا مک بهتر
    ه

3. این کاربر از Dr.know بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

5

سری که درد نمی کنه رو واسه چی می خوای دستمال ببندی ؟؟؟
    1 لب تاپ دسته دو تا می تونی نگیر مگر اینکه طرف آشنا باشه یا مهلت تست ازش بگیری

دوم اینکه اصلا ما ایرانی ها فقط دنبال اسم هستیم مگه تا هالا با مک او اس کار کردین ؟؟
    بنظرم سیسم عاملی که تو ایران بشه ازش استفاده کرد اصلا نیست
    من که با ایفون چهار وپنجش کار کردم اشکم رو در اورده با جرات می گم مضخرفه

هالا چه برسه داشجو باشی و یه برنامه خواص بخوای روش نصب کنی

راستی یه سوال دارم چرا 98 درصد مردم دنیا ویندوز کار می کنن ؟؟
    جواب اینکه احتمالا مک بهتر
    ه

سلام
    منم سرم درد نمیکنه ! یه لپ تاپ وایو دارم چون میخوام برم کتابخونه و اونجا برق نداره مجبورم اپل بخرم که 10 ساعت باتری نگه داره باتری 9cell سری e وایو نداره . و من بعد از 2 ساعت که شارژم تموم میشه دیگه باید بزنم تو سرم. بعدش اینکه میخوام دست دوم بخرم چون اولا پول نو ندارم و ثانیا معمولا چیزای خوبی از بین وسایل دست دوم میشه پیدا کرد. بعدشم یه مدت مک روی پی سی ام داشتم باهاش کار کردم ( همین که روی پی سی نصبش کردم یعنی یه چیزایی حالیم میشه ) و یه دونه آی پد دارم اخرشم اینکه به هیچ وجه نمیتونی کیفیت مک رو انکار کنی اینکه 98 درصد مردم ویندوز دارن ( که فکر میکنم امار درستی نباشه ) دلیلی بر بد بودن مک نیست
    بازم ازتون ممنونم

داره خودمونی میشه مرس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    iCloud

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان. اول بگم اگه اهل وارد شدن به دنیاهای جدید باشید و از ویندوز خسته شدید شک به خودتون راه ندین و از سیب خوشمزه اپل لذت ببرید . کسی میتونه جز بازی، نرم افزاری رو نام ببره که واسه ویندوز باشه و تو Lion مک معادلش وجود نداشته باشه؟!؟
    در ضمن تمامی نرم افزارهایی که واسه مک هستند از لحاظ کارایی و ظاهری یه سر و گردن از ویندوز بالاتر هستند. در ضمن اگه نمیتونی واقعا از ویندوز دل بکنید در کنار مک به راحتی ویندوز رو نصب کنید و از خریدتون کاملا راضی باشید.
    فقط یه مساله مهم این وسط وجود داره و اون پوله!!!!!!!!!!!!!!!!
    که اونم به خاطر سخت افزار خوبی هست که داره نه مثل دیگر برندها که فقط دارن اسم سخت افزار قوی رو میارن ولی کارایی کامل ندارن.
    به لینک زیر هم یه نگاهی بیانداز و ببین از دیدگاه سایت Cnet چه لبتاپ هایی بهترین هستند : ....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط دو تای اولی رو نگاه کن!!!!!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    دســـــــــــفــــیـــل

پيش فرض

سلام . دوستان (چه مک باز چه طرفدار در رو پنجره و غیره)
    اول شانس اوردیم اینجا بحث درمورد لب تاب نه سیتم عامل
    بعد یه چند مورد بگم من نمیگم مک سیستم عامل خوبه یا بده(البت از نظر خودم هنوز مضخرفه) فقط اشکمو در اورده بعد
    آخه تو این مملکت که نمی تونی یه اپ مثل بچه آدم بخری بایدم اشکت در بیاد
    بعد شما می گین معادل برنامه های ویندوزی واسه مک هستش
    که من دارم برنامه ها ی رو می گم که واسه سون و شصت چهار بیتی بودنشون هنو خود ویندوز دچار مشکل هستیم واسه رشته های خواص تازه اگه کامپیوتر می خونی دیگه هیچی ویژوال استدیو و اس کو ال سرور رو مک...
    اگر هم این برنامه ها بقل جناب الی گیربیاد حتما حتما پولی اگه هم بخوای پولش رو بدی بازم مشکلات خودش داره
    دیدن سر درده نه سیستم عامل
    ولی از ایده دوستمون که گفت دوتا سیتم عامل خوشم اومد ولی اگه با وی ام ور باشه سیتم عامل دوم کنده که حق هم داره هالا یه دوتا برنامه سنگین هم نصب کن
    بازم از همه ممنون
    به امیده روزی که بتونیم ما هم اپ خریم ...
    Last edited by Dr.know; 14-05-2012 at 17:34.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    دســـــــــــفــــیـــل

پيش فرض

قصد پیشنهاد ندارم ولی می خواستم بگم مدل های هستن که ده ساعت(به گفته کارخونه) واستون کار کنه
    رفیم داره می گه یه حالت سیوینگ خواص داره که می تونی باهش ده ساعت کار کنی خودش میگه که جواب هم گرفته

تو سونی سری z هم بگردین یه چیزای تاپی پیدا می کنین
    پس اگه قرار خوب خرج کنیم مدل زیاده ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام . دوستان (چه مک باز چه طرفدار در رو پنجره و غیره)
    اول شانس اوردیم اینجا بحث درمورد لب تاب نه سیتم عامل
    بعد یه چند مورد بگم من نمیگم مک سیستم عامل خوبه یا بده(البت از نظر خودم هنوز مضخرفه) فقط اشکمو در اورده بعد
    آخه تو این مملکت که نمی تونی یه اپ مثل بچه آدم بخری بایدم اشکت در بیاد
    بعد شما می گین معادل برنامه های ویندوزی واسه مک هستش
    که من دارم برنامه ها ی رو می گم که واسه سون و شصت چهار بیتی بودنشون هنو خود ویندوز دچار مشکل هستیم واسه رشته های خواص تازه اگه کامپیوتر می خونی دیگه هیچی ویژوال استدیو و اس کو ال سرور رو مک...
    اگر هم این برنامه ها بقل جناب الی گیربیاد حتما حتما پولی اگه هم بخوای پولش رو بدی بازم مشکلات خودش داره
    دیدن سر درده نه سیستم عامل
    ولی از ایده دوستمون که گفت دوتا سیتم عامل خوشم اومد ولی اگه با وی ام ور باشه سیتم عامل دوم کنده که حق هم داره هالا یه دوتا برنامه سنگین هم نصب کن
    بازم از همه ممنون
    به امیده روزی که بتونیم ما هم اپ خریم ...
    فعلا تمام فکر و ذهنم پایان نامه ست که تموم شه ، فقط نرم افزار MATLAB میخوام رو مک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

قصد پیشنهاد ندارم ولی می خواستم بگم مدل های هستن که ده ساعت(به گفته کارخونه) واستون کار کنه
    رفیم داره می گه یه حالت سیوینگ خواص داره که می تونی باهش ده ساعت کار کنی خودش میگه که جواب هم گرفته

تو سونی سری z هم بگردین یه چیزای تاپی پیدا می کنین
    پس اگه قرار خوب خرج کنیم مدل زیاده ....
    قیمتش حدود 1500 ، باید یه آمار بگیرم ببینم واقعا 10 ساعت نگه میداره ، اگه مک بوک دست دوم پیدا نکنم باید همینو بخرم سری z که باتری نگه داره خیلی گرونه
    بازم ممنونم

داره خودمونی میشه مرس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    iCloud

6 MATLAB2012a

فعلا تمام فکر و ذهنم پایان نامه ست که تموم شه ، فقط نرم افزار MATLAB میخوام رو مک
    من خودم دانشجوی ارشد ریاضی ام و با MATLAB زیاد کار کردم. اگه اهل کار با متلب هستید که دیگه واجب شد که از ویندوز فاصله بگیرید. در طی تحقیقاتمون به این جمع بندی رسیدیم که در محاسبات ویندوز خیلی از مک و لینوکس عقب تر هست. اصلا تو سایز های بالای ماتریس ارور out of memory میزنه که در مک و لینوکس به دلیل هسته های مشابه این مشکل وجود نداره. اکه کارهای محاسباتی متلت واست مهمه اگه از لبتاپهایی که روشون ویندوز نصبه بخری باید روش لینوکس هم نصب کنی(100%). ولی اگه میخواهی از محیط زیباتر و منعطف تری هم داشته باشی بهتره اپل رو بگیری و خیال خودتو راحت کنی و هر 3 سیستم عامل رو یک جا داشته باشی.
    در ضمن برای نرم افزارهای مک هم اگه کمی تو اینترنت سرچ کنی اینقدر نرم افزارهای خوب گیرت میاد که اصلا نمیدونی کدومشو زودتر دانلود کنی! (مخصوصا متلب).
    اینم یک نمونه از اون سایتها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

کسی نظری نداره؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •