سلام .
يك مدتيه وقتي ويندوز بالا مياد اين ارور كارت گرافيگ رو ميده نميدونم مشكل از چيه چندين بار ويندوز عوض كردم ولي به محض اينكه درايور كارت گرافيك رو ميريزم اين ارور مياد . ميشه بگيد مشكل از كجاست رفعش كنم تا ديگه اين ارور نياد ؟
ممنون
![]()
سلام .
يك مدتيه وقتي ويندوز بالا مياد اين ارور كارت گرافيگ رو ميده نميدونم مشكل از چيه چندين بار ويندوز عوض كردم ولي به محض اينكه درايور كارت گرافيك رو ميريزم اين ارور مياد . ميشه بگيد مشكل از كجاست رفعش كنم تا ديگه اين ارور نياد ؟
ممنون
![]()
کارت گرافیک خود را در بیارید و دوباره جا بزنید .
و آخرین درایور کارتتون رو از سایت سازنده دانلود کنید امیدوارم دیگه این پیغام نیاد
اول از همه فایل رجیستری پایین دانلود کنید روی دسکتاپ سیو کنید بعدشم اجراش کنید هر چی پیغام داد تایید کنید از آخرم سیستم ریستارت کنید بالا اومد ببینید فیکس شده اگر که بازم به همون صورت بود برنامه driver sweeper از لینک دوم دانلود کنید بعدش نصبش کنید از طریق safe mode بالا بیاین به وسیله این برنامه گرافیک خودتون پاک کنید یک درایور دیگه از گرافیک دانلود کنید بعدش بصورت عادی از داخل ویندوز اقدام به نصبش کنید این موارد تو سایت سوم برای فیکس کردن این ارور ذکر کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اگه مدل دقیق کارت گرافیکتون رو بگید من براتون لینک می کنم
ممنون .
اين سيستم براي خودم نيست . مدل دقيق كارت گرافيكش رو از كجا ميتونم ببينم ؟
قبلش از اون فایل رجیستری که قراردادم تونستین استفاده کنید اگر با اون درست نشد مسکلتون برای متوجه شدن مدل گرافیک از برنامه GPU-Z که لینکش پایین گذاشتم استفاده کنید برای پاک کردن درایورم طبق همون روشی که از طریق safe mode با اون برنامه که گفتم پیش برین.
سلام
ممنونم دوست عزيزم . از راه اولي كه گفتيد امتحان كردم نشد . اين مشخصات كارت گرافيك :
![]()
ازدرایورلینک پایین استفاده کنید اعداد داخل کادرپرکنید وقتی داخل لینک پایین شدین بعشدم روی گزینه download file کلیک کنید چون این مشکل شما مربوط به درایورمیشه فقط برای پاک کردنش طبق همون روشی که گفته شد پیش برین.
موقع اجراي برنامه چه در خود محيط ويندوز و چه در safe mode اين پيغام خطا رو ميده :
![]()
برنامه لینک پایین دانلود کنید نصبش کنید بعدش پنجره دیوایس منیجر اجرا کنید گزینه گرافیک خودتون از داخل همین پنجره unistall کنید درمرحله بعد که سیستم ریست شد وارد محیط safe mode بشین اون برنامه ای که نصب کردین اجرا کنید بعدشم طبق این مسیر برین درایور گرافیک خودتون آنیستال کنید بعدم سیستم ریستارت کنید بصورت عادی بالا بیاین اون درایوری که دانلود کردین نصب کنید این مورد تو سایت دوم مطرح کرده برای پاک کردن درایور.
Driver Sweeper > Select nVidia (not nForceChipset/For ATI select ATI, ATI CCC, ATI
s000.tinyupload.com/?file_id=58356700782384090881
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)