تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: بهترین لپتاپ برای یک دانشجوی پزشکی 1 تومن تا 1200 !

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

14 بهترین لپتاپ برای یک دانشجوی پزشکی 1 تومن تا 1200 !

سلام خدمت دوستان گرامی

آقا این دختر عمه ما دانشجوی پزشکیه. به من گفته یه لپ تاپ خوب و مناسب واسم پیدا کن.
    فکر می کنم به خاطر رشته شون بیشتر از لپ تاپ برای مطالعه و خواندن و نوشتن و کارای تحقیقاتی استفاده کنن پس
    لپ تاپش باید ال سی دی خوبی داشته باشه از هر نظر. وایرلسش هم خوب باشه برای اینترنت.
    در ضمن می گفت که یه سری انیمیشن ها و فیلم ها و چیزایی آموزشی هم هست که باید استفاده کنن. پس علاوه بر
    مانیتور به گرافیک خوبی هم احتیاج داره ! در ضمن این دختر عمه ما برعکس بقیه دخترها اهل بازی هم هست !
    راستی حجم هاردش هم براش خیلی مهمه. وزنش هم مناسب باشه چون احتمالا زیاد بخواد اینطرف اونطرف ببره.
    رنگ و قیافه هم در اولویت آخر باشه، چون بالاخره دخترن دیگه. ال سی دی ـش هم 14 باشه کافیه.
    بودجه ش هم 1 تومن نهایت 1200 هستش.

اگه برا خودم بود اینقد توضیح نمیدادن ! چکار کنیم فامیله دیگه !
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

14 اینچ مناسب تا این بودجه نداریم که صفحه نمایش خوبی داشته باشه .

البته مدل های ایسوس K43 هست که قیمتشون نسبت به کانفیگشون اصلا نمیارزه .

من پیشنهاد میکنم مدل 4530 که 15 اینچه و وزنش 200 گرم از 14 اینچی ها بیشتره رو بخرید . صفحه نمایش Anti glare داره که برای مطالعه خیلی خوبه .
    البته 14 اینچ همین مدل 4430 میشه که انگار وارد ایران نشده ، ولی اگه رفتی بازار یه پرس و جویی بکن .

ریویو :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید .

3. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

یعنی عنوان تاپیک خنده بودا!
    لبتاب مگه گوشی، کاف و اتوسکوپ هستش که مختص پزشکی ساخته بشه
    اون ال سی دی و وایرلس و کاربردهای مطالعه و تحقیقاتی و ... رو همه لبتابها انجام میدن.
    اون انیمیشن ها هم کامپیتر 400 تومانی من هم مثل هلو اجرا میکنه، احتیاج به گرافیک شاخی نداره. اکثرا فلش هستن
    پیشنهاد من hp 4530 هست با ci5- ram4- hard 640-vga 6490 حدود 1130 تومان هستش.
    با پردازنده ci3 هم قیمتش 1 تومان هست. که همین هم خیلی کفایت میکنه.
    Last edited by zimka_14162; 06-05-2012 at 01:48.

5. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یعنی عنوان تاپیک خنده بودا!
    لبتاب مگه گوشی، کاف و اتوسکوپ هستش که مختص پزشکی ساخته بشه
    اون ال سی دی و وایرلس و کاربردهای مطالعه و تحقیقاتی و ... رو همه لبتابها انجام میدن.
    اون انیمیشن ها هم کامپیتر 400 تومانی من هم مثل هلو اجرا میکنه، احتیاج به گرافیک شاخی نداره. اکثرا فلش هستن
    پیشنهاد من hp 4530 هست با ci5- ram4- hard 640-vga 6490 حدود 1130 تومان هستش.
    با پردازنده ci3 هم قیمتش 1 تومان هست. که همین هم خیلی کفایت میکنه.
    من دیدم توی تاپیک های دیگه تاپیک با عنوان اینجوری هست گفتم مام اینجا بزنیم !
    حالا چه اشکال داره، همین که بروبچ شاد بشن خودش خیلی هم خوبه نیستم با این فامیلمون رودربایستی دارم
    دیگه می خواستم توضیح کامل داده باشم.
    مرسی بابت راهنمایی. خب، من این لپ تاپی که شما گفتین رو دیدم. به نظر مناسبه با شرایط ما
    بعد این مدل های a b c d g h چه فرقی باهم دارن !؟
    این که اندازه نصف حروف الفبا انگلیسی مدل داره !

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من دیدم توی تاپیک های دیگه تاپیک با عنوان اینجوری هست گفتم مام اینجا بزنیم !
    حالا چه اشکال داره، همین که بروبچ شاد بشن خودش خیلی هم خوبه نیستم با این فامیلمون رودربایستی دارم
    دیگه می خواستم توضیح کامل داده باشم.
    مرسی بابت راهنمایی. خب، من این لپ تاپی که شما گفتین رو دیدم. به نظر مناسبه با شرایط ما
    بعد این مدل های a b c d g h چه فرقی باهم دارن !؟
    این که اندازه نصف حروف الفبا انگلیسی مدل داره !
    اون پسوندهایی که شما میگی مختص بعضی از فروشگاه هاست که کانفیگهای مختلف رو نامگذاری کرده اگه بازار بری این حرفا رو بزنی بهت میخندن
    همون 4530 رو با همان کانفیگ یا با رم 6 و حتی با هارد 750 میتونی بگیری. زیاد بهش فکر نکن. فقط بدون با اون کانفیگی که من گذاشتم قیمتش تو همون حدوداست که کانفیگ استانداردیه و بیشتر از اون کاربردی نداره

8. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اون پسوندهایی که شما میگی مختص بعضی از فروشگاه هاست که کانفیگهای مختلف رو نامگذاری کرده اگه بازار بری این حرفا رو بزنی بهت میخندن
    همون 4530 رو با همان کانفیگ یا با رم 6 و حتی با هارد 750 میتونی بگیری. زیاد بهش فکر نکن. فقط بدون با اون کانفیگی که من گذاشتم قیمتش تو همون حدوداست که کانفیگ استانداردیه و بیشتر از اون کاربردی نداره
    آهان. اوکی. بعد یه چیز دیگه ! توی اون لینکی که دوستمون دادن نوشته 4530s . این با 4530 فرقی داره !؟
    راستی این که ال سی دی ـش Anti glare هست یعنی چکار میکنه دقیقا !؟
    hp با چه گارانتی هایی عرضه میشه ؟ کدومش بهتر هست که اونو بگیرم !؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آهان. اوکی. بعد یه چیز دیگه ! توی اون لینکی که دوستمون دادن نوشته 4530s . این با 4530 فرقی داره !؟
    راستی این که ال سی دی ـش Anti glare هست یعنی چکار میکنه دقیقا !؟
    hp با چه گارانتی هایی عرضه میشه ؟ کدومش بهتر هست که اونو بگیرم !؟
    فرقی نداره
    آنتی گلیر یعنی همون صفحه مات یعنی درخشنده نیست و یعنی وقتی به لبتابت نگاه میکنی عکستو مثل آیینه نمی بینی یا پشت سرت لامپی باشه کمتر اذیتت میکنه، تو محیطهای بیرون خیلی خوبه.
    بهترین گارانتی اچ پی - شرکتهای فالنیک و مای اچ پی هست.
    فالنیک فکر نکنم فروش ازاد داشته باشه و باید اینترنتی از شرکتش خرید، قیمتش هم بالاست
    نظرشخصی: گارانتی های اچ پی در کل درست حسابی نیستن، با یه گارانتی متفرقه که مطمئن باشی شارژر و باتری و ... ارجینال هست بگیری کفایت میکنه.

11. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

البته جدیدا "سریر کالا " هم به خیل عظیم گارانتی های اچ پی اضافه شده که شرکت معتبریه و تو زمینه ی قطعات کامپیوتر ( PC ) جایگاه خوبی داره ، و جدیدا وارد لپ تاپ هم شده .

من اگه باشم با گارانتی سریر میخرم که هم معتبره و هم اینکه قیمت های معقولی داره میده ، فالنیک خیلی گرون میده .

موارد خاص که موجب نقض پشتيباني رايگان نوت بوکها می شوند:
    1. پايان يافتن مدت زمان دوره خدمات دستگاه و قطعات جانبي نظير باطري براساس آنچه روي قطعه يا كارت گارانتي و يا در پايگاه اينترنتي سرير سرويس درج شده باشد.
    2. باز شدن بدنه دستگاه به هر دلیل.
    3. اقدام به تعمیر توسط شخص يا اشخاصي به غیر از کارشناسان سریر.
    . عیوب ناشی از تماس یا قرار گرفتن در مجاورت مایعات، حرارت بالا، سرمای شديد، مواد شیمیایی، امواج مغناطیسی شدید، گرد و غبار و خاک زیاد و به طور کلی آسيب هاي ناشي از عدم رعايت شرایط صحيح نگهداری.
    5. ایرادات ناشی از حوادث طبیعی مانند سیل، زلزله، آتش سوزی و مانند آن.
    6. هر نوع آسیب فیزیکی که با چشم قابل مشاهده باشد. مانند: شکستگی، کنده شدن قطعات، خراشیدگی، خم شدگی، تاب برداشتگی، ترك خوردگي، سوختگی، تغییر رنگ و ...
    7. هر نوع آسیب الکترونیکی که با چشم مشاهده شده و به دلایلی جز ایراد ذاتی قطعه یا اشكالات ناشی ازخط تولید کارخانه باشد. مانند: سوختگی، ترکیدگی، تغییر رنگ قطعات بر اثر مشکل برق شهر یا اتصال لوازم جانبی معیوب.
    8. خرابی ظاهری سوکت ها و درگاه های ورودی و خروجی.
    9. خرابی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوری دستگاه به دلیل لمس قسمتهای حساس ، استفاده نا صحیح و یا وارد شدن اجسامی به غیر از انواع لوح های فشرده استاندارد به داخل دستگاه به صورتي كه قطعات داخلي درايو آسیب ببينند.
    10. عیوب ناشی از عدم اتصال صحیح لوازم جانبی همچون ابزارهاي مجهز به خروجي USB, HDMI، تلویزیون، نمايشگر و مانند آن.
    11. آسیب دیدگی فن ،صفحه كليد و موس ناشي از ضربه، گرد و خاک زیاد و يا استفاده از مواد شوینده.
    12. ایرادات و عیوب سخت افزاری ناشی ازنصب و استفاده نرم افزارهای غير استاندارد، سیستم عاملهای غیر منطبق و يا آلوده شدن سيستم به ويروس هاي كامپيوتري .
    13. مخدوش شدن سريال دستگاه،موجود روي برچسب كارخانه و يا برچسب گارانتي.
    پشتيباني:
    1. پشتيباني رايگان سریر فقط شامل مواردي است که در طول دوره ضمانت در اثر خرابی قطعات و اشكالات ناشی از تولید در کارخانه و در شرایط عادی استفاده رخ داده باشد.
    2. مشتری موظف است در هنگام خرید از سلامت فیزیکی دستگاه،اطمينان حاصل كند.
    3. نوت بوکهایی که در مرکز خدمات سریر تعمیر یا تعویض می شوند ، تا اتمام مدت زمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دستگاه اولیه تحت ضمانت سریر خواهند بود.
    4. دستگاهي كه تعميرآن مقرون به صرفه نبوده ويا تولید آن متوقف شده باشد، به شرط دارا بودن شرایط گارانتی، با کالای مشابه تعویض و اختلاف قیمت مربوطه محاسبه خواهد شد.
    5. براي ارسال دستگاه به مركز خدمات سرير ،از بسته بندي مناسب و ضد ضربه ،مانند جعبه اصلي نوت بوك استفاده كنيد.
    6. مسئوليت حمل و نقل كالا به مركز خدمات پس از فروش سرير به عهده مشتري است.
    7.مركز خدمات سرير مسئوليتي در قبال مفقود شدن،صدمه ديدن و يا شكستگي و ضرب ديدگي دستگاه هايي كه به صورت پستي و يا روشهاي مشابه دريافت و يا ارسال مي شوند نداشته و كليه عواقب مادي و معنوي آن به عهده شركت حامل خواهد بود.
    8.قطعاتي كه زمان گارانتي آنها به اتمام رسيده و يا ضمانت آنها باطل شده است،در صورت امكان با دريافت هزينه تعمير خواهند شد.
    9. چنانچه هنگام پذيرش نوت بوك موارد نقض گارانتي تشخيص داده نشود،مسئولين فني مي توانند طبق معيارهاي ذكر شده،ضمانتنامه را باطل نمايند.
    10در زمان تحويل كالا و در صورت تمايل مشتري ،امكان آزمون حضوري دستگاه فراهم خواهد بود .
    11.تعميرات انجام شده روي قطعات بدون گارانتي ،تا يك ماه تحت ضمانت سرير است.
    ­12. براي حفظ اطلاعات دستگاه ،لازم است مشتري از اطلاعات ارزشمند خود يك نسخه پشتيبان تهيه كند.
    13. طبق استاندارد جهاني ISO13406-2:2001 صفحه نمايشLCD/LED در صورتي معيوب شناخته شده و نيازمند تعمير و تعويض خواهد بود كه بيش از 3 نقطه تاريك يا روشن و يا 5 نقطه رنگي داشته باشد.
    14. با مراجعه به سايت سرير سرويس،مي توانيد به صورت لحظه اي از وضعيت خدمت رساني به كالاي خود در گردش كار شركت مطلع شويد.­
    15­. همچنين جديدترين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرير مانند فعال سازي گارانتي تكميلي نوت بوك،نحوه تمديد زمان گارانتي ،تعميرات نوت بوك هاي متفرقه و بدون گارانتي سرير و دوره هاي آموزشي سرير ،از طريق خبرنامه منتشر خواهد بود.

تاريخ بروزرساني: 1390/09/09
    در ضمن مثل اینکه 6 ماه باتری و آداپتور رو گارانتی میکنه !!!

موفق باشید.

13. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

فرقی نداره
    آنتی گلیر یعنی همون صفحه مات یعنی درخشنده نیست و یعنی وقتی به لبتابت نگاه میکنی عکستو مثل آیینه نمی بینی یا پشت سرت لامپی باشه کمتر اذیتت میکنه، تو محیطهای بیرون خیلی خوبه.
    بهترین گارانتی اچ پی - شرکتهای فالنیک و مای اچ پی هست.
    فالنیک فکر نکنم فروش ازاد داشته باشه و باید اینترنتی از شرکتش خرید، قیمتش هم بالاست
    نظرشخصی: گارانتی های اچ پی در کل درست حسابی نیستن، با یه گارانتی متفرقه که مطمئن باشی شارژر و باتری و ... ارجینال هست بگیری کفایت میکنه.
    ببخشید میشه لینک اون مدلی که مد نظر شماست رو توی سایت فالنیک بذارید اینجا ؟ کانفیگ هاش زیاده آدم قاطی میکنه !
    چطور میشه از ارجینال بودن شارژر و باتری مطمئن شد توی لپ تاپ های اچ پی !؟

سلام

البته جدیدا "سریر کالا " هم به خیل عظیم گارانتی های اچ پی اضافه شده که شرکت معتبریه و تو زمینه ی قطعات کامپیوتر ( PC ) جایگاه خوبی داره ، و جدیدا وارد لپ تاپ هم شده .

من اگه باشم با گارانتی سریر میخرم که هم معتبره و هم اینکه قیمت های معقولی داره میده ، فالنیک خیلی گرون میده

در ضمن مثل اینکه 6 ماه باتری و آداپتور رو گارانتی میکنه !!!

موفق باشید.
    با گارانتی سریر کالا راحت گیر میاد !؟ قیمت همون مدلی که اون بالا دوستمون کانفیگش رو گفت با گارانتی سریر کالا
    چقد در میاد !؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آقاجان فالنیک خیلی گرون در میاد، خدمات خوبی هم بنظرم نداره.
    شما برو بازار و اونجا بگردی بهتره
    زیاد به این چیزا توجه نکن

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •