تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: درخواست مشاوره برای خرید Live with Walkman

پروفشنال amin fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض درخواست مشاوره برای خرید Live with Walkman

سلام دوستان

من در شهر قم زندگی می کنم و بعد از تحقیقات فراوان به این نتیجه رسیدم که هر چه سریع تر نسبت به خرید این گوشی اقدام کنم ... در اینجا آخرین قیمتی که کردم 330 هزار تومان بود که مربوط به دیروز ( جمعه 15 اردیبهشت ) بود ...
    البته نرخ امروز این گوشی طبق اعلام سایت " نرخ ایران " مبلغ 319 هزار تومان است ...

حال از دوستانی که در تهران ساکن هستند ، می خوام این سوالو بکنم که به نظر شما آیا ارزش دارد تا برای تهیه این گوشی به تهران بیایم و از مراکز اصلی اونو تهیه کنم ؟ آیا تفاوت عمده ای خواهد داشت ؟

از دوستان تهران کسی قیمت این گوشی در بازار تهران رو داره ؟

از دوستان تهران اگر مرکز یا فروشگاهی را می شناسید که قیمت متعادل و منصفانه ای دارد ، لطفا از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع بدید ...

ممنون

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان

من در شهر قم زندگی می کنم و بعد از تحقیقات فراوان به این نتیجه رسیدم که هر چه سریع تر نسبت به خرید این گوشی اقدام کنم ... در اینجا آخرین قیمتی که کردم 330 هزار تومان بود که مربوط به دیروز ( جمعه 15 اردیبهشت ) بود ...
    البته نرخ امروز این گوشی طبق اعلام سایت " نرخ ایران " مبلغ 319 هزار تومان است ...

حال از دوستانی که در تهران ساکن هستند ، می خوام این سوالو بکنم که به نظر شما آیا ارزش دارد تا برای تهیه این گوشی به تهران بیایم و از مراکز اصلی اونو تهیه کنم ؟ آیا تفاوت عمده ای خواهد داشت ؟

از دوستان تهران کسی قیمت این گوشی در بازار تهران رو داره ؟

از دوستان تهران اگر مرکز یا فروشگاهی را می شناسید که قیمت متعادل و منصفانه ای دارد ، لطفا از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع بدید ...

ممنون
    دوست عزیز اون قیمتی که شما زدی برای بدون گارانتی زیاده من خودم هفته پیش تو مشهد پرسیدم 300 تا 310 حالا منتظرم تا ارزون تر هم بشه خود مغازه دار ها ترسیدن که دلار ارزون بشه میگن تو فقط بیا بخر من باهات را میام 300 براحتی میشه خریدش

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

دوست عزیز اون قیمتی که شما زدی برای بدون گارانتی زیاده من خودم هفته پیش تو مشهد پرسیدم 300 تا 310 حالا منتظرم تا ارزون تر هم بشه خود مغازه دار ها ترسیدن که دلار ارزون بشه میگن تو فقط بیا بخر من باهات را میام 300 براحتی میشه خریدش
    ممنون از شما دوست من ... نکته ی خوبی بود ...

یعنی به نظر شما منتظر بمانم ؟

از یکی دیگه از دوستانم هم شنیدم که تا آخر ماه قیمت دلار پایین خواهد آمد ؟ کسی از دوستان که شم اقتصادی بیشتری داره ، می تونه یک راهنمایی بده که آیا دلار پایین خواهد آمد ؟

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دلار مشخص نیست!
    ممکنه بالاتر بره ممکنه پایین بیاد ولی فعلا در حال نزوله
    به نظر من گوشی را بگیرید چون شما مصرف کننده اید حالا 20 تومن بیاد بالا یا بره پایین فرقی نداره

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون از شما دوست من ... نکته ی خوبی بود ...

یعنی به نظر شما منتظر بمانم ؟

از یکی دیگه از دوستانم هم شنیدم که تا آخر ماه قیمت دلار پایین خواهد آمد ؟ کسی از دوستان که شم اقتصادی بیشتری داره ، می تونه یک راهنمایی بده که آیا دلار پایین خواهد آمد ؟
    من به شما قول میدم این گوشی رو اخرهفته یا هفته دیگه حداقل به 280 میرسه
    ولی اینده هم معلوم نیست الان دیگه مثل قمار میمونه شما تو بازار برو همون 280 یا 290 که دادن بخر دلو بزن به دریا

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

اگر در شهر قم نمایندگی هست،خوب از نمایندگی بخرید راه دور هم نیاید.اما اگر نیست حتما بیاید تهران و بخرید چون ارزش بیشتری داره

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

همین امروز پاساژ علا دین 312 بود

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همین امروز پاساژ علا دین 312 بود
    باور کن اگه من فردا برم بازار 290 هم میتونم بخرم شما که دیگه تهران هستید فروشنده ها الان تو شوک هستند و همه جوره باهاتون راه میان

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

سلامی دوباره ... از دوستان بابت نظراتشون ممنونم ...

اکنون جدا از قیمت دو مسئله در مورد این گوشی منو نگران کرد ...

یکی اینکه در مشخصات آن برای PDF عبارت خیر ذکر شده است ( در بعضی سایت ها ) ...

آیا این به معنی اینه که نمی تونم کتاب های پی دی اف خود را با این گوشی ببینم ؟

و دیگر اینکه بعد از تماشای گوشی از پشت ویترین حس کردم که صفحه گوشی کمی کوچک است ... از دوستانی که با این گوشی کار کردند تقاضا دارم تا اینجا در جواب من بگن که آیا صفحه ی نمایش این گوشی برای کاربری که دنبال مطالعه کتاب و یا استفاده از برنامه های گوناگون است ، کوچک است ؟ مثلا مطالعه را برای من سخت می کند ؟

آیا اصلا گوشی قابلیت خواندن پی دی اف را دارد ؟

ممنون میشم اگر کسی از دوستان این گوشی را داره در مورد این موضوع هم پاسخگوی من باشه ...

ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلامی دوباره ... از دوستان بابت نظراتشون ممنونم ...

اکنون جدا از قیمت دو مسئله در مورد این گوشی منو نگران کرد ...

یکی اینکه در مشخصات آن برای PDF عبارت خیر ذکر شده است ( در بعضی سایت ها ) ...

آیا این به معنی اینه که نمی تونم کتاب های پی دی اف خود را با این گوشی ببینم ؟

و دیگر اینکه بعد از تماشای گوشی از پشت ویترین حس کردم که صفحه گوشی کمی کوچک است ... از دوستانی که با این گوشی کار کردند تقاضا دارم تا اینجا در جواب من بگن که آیا صفحه ی نمایش این گوشی برای کاربری که دنبال مطالعه کتاب و یا استفاده از برنامه های گوناگون است ، کوچک است ؟ مثلا مطالعه را برای من سخت می کند ؟

آیا اصلا گوشی قابلیت خواندن پی دی اف را دارد ؟

ممنون میشم اگر کسی از دوستان این گوشی را داره در مورد این موضوع هم پاسخگوی من باشه ...

ممنون
    pdf احتمال 90 درصد نمیخونه و اگه صفحه نمایش برای شما خیلی مهمه دور این گوشی رو خط بکشید چون تنها نقطه ضعف این گوشی صفحشه کنتراست پایین زاویه دید کم و بد بودن تصویر زیر نور خورشید اندازه صفحه هم متوسطه شما بهتره برین سراغ گوشی های دیگه سونی اریکسون مثل arc s و غیره

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •