از اسم تاپیک معلومه دیگه
کدوم یکی رو پیشنهاد میکیند در صورتی که در بیشتر مواقع تفاوتشون به 20 فریم هم نیمرسه؟
کاربرد فقط گیم+فیلم دیدن
از اسم تاپیک معلومه دیگه
کدوم یکی رو پیشنهاد میکیند در صورتی که در بیشتر مواقع تفاوتشون به 20 فریم هم نیمرسه؟
کاربرد فقط گیم+فیلم دیدن
سوالتو نفهمیدم.
میگی 1عدد 560 در مقابل 2تا کراس فایر 6870؟
خوب معلومه اگه مصرف برق برات مهم نیست و همچنین گرما وپاور خوب داری من کزاس رو به یه دونه 560 ترجیح میدم.
ولی SLI 560خیلی بهتر از Cross f6870 میشه.
نه میگن الان بودجه ی کراس فایر 6870 رو دارم ولی بودجه ی SLI 560 رو ندارم
هتره الان کراس کنم یا الان 560 بگیرم بعدا کراس؟
از اونجایی که قیمت 2 تا 6870 میشه 630 تومن . یه دونه 6950 قیمتش 520 هست آیا ارزش داره 6950 بگیرم؟(چون به 6970 هم آنلاک میشه)
اول بگم که کلا ترکیب های Multi-GPU مشکلات خاص خودشون رو دارن از جمله به وجود اومدن تیک های ریز در برخی بازی ها، به شدت Driver Intensive بودن، سر و صدای زیاد و ...
و دوم این که کارت های AMD Mid-Range معمولا اون مشکل اول (Micro-Stuttering) رو بیشتر دارن، و البته کارت های Nvidia هم مشکلشون Scale نه چندان عالی هست که در برخی عنوان ها مشاهده میشه افزایش پرفرمنس 2 کارت نسبت به 1 کارت، به اندازه AMD نیست.
نتیجه گیری:
HD6870 CF:
+ Scale بهتر، مصرف کمتر، ارزان تر
- Micro-Stuttering در برخی عنوان ها، عملکرد کلی و مخصوصا عملکرد تسلیشن ضعیف تر نسبت به GTX 560 Ti SLI
GTX 560 Ti SLI:
+ عملکرد بهتر مخصوصا در تسلیشن، Nvidia PhysX، و Micro-Stutter کم تر
- مصرف بیشتر، Overall Scale نه چندان مناسب
2 تا 6870 میشه 610 در صورتی که 1 دونه 6950 که به 6970 آنلاک بشه 550 هست.کدومش پیشنهاد میکیند؟
اون جوری که من دیدم 6870 کراس فایر خیلی بهتر از 6970 بوده.
نظر شما چیه؟
بررسی های فراوانی از عملکرد این ترکیب ها در نت موجود هست، نگاهی بهشون بندازید، همچنین گفته های من رو نیز مد نظر داشته باشید، خودتون میتونید نتیجه گیری کنید...
البته اضافه کنم که اون مشکلات Multi-Card ممکنه برای برخی افراد زیاد اذیت کننده نباشه، و بتونن باهاش کنار بیان و در این صورت، این ترکیب ها از Price/Performance خیلی خوبی برخوردار هستند.
ولی اگه فکر میکنید نمیتونید با اون مشکلات کنار بیاید بحث عوض میشه و مجبور به انتخاب از گزینه های Single هستید.
باز هم تکرار میکنم، این قضایا تماما بستگی به افراد و توقعات و سلایقشون داره و نمیشه حکم کلی صادر کرد.
فکر میکنم Gainward ارزون ترین برند باشه. قیمت دقیق ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)