تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: چاپ کردن یک فایل 300 dpi برای اندازه 3 در 4 متر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض چاپ کردن یک فایل 300 dpi برای اندازه 3 در 4 متر

من یک فایلی رو میخوام بدم جایی برام طراحی کنن
    ابعاد این طرح کاغذ A3 هست با 300dpi
    حالا اگه بعدا من بخوام این فایل رو توی ابعاد 3 در 4 متر چاپ کنم میشه..یعنی جواب گو هست و کیفیت افت پیدا نمیکنه؟

2. این کاربر از ila بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hmd1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اگه بخواهید فایل لایه بسته ( فرض کنید فایل JPG یا همون عکس ) رو به 3 یا 4 متر تغییر اندازه بدید ، تقریبا 50 تا 70 درصد کیفیتش افت پیدا می کنه. البته بستگی به این داره که آبجکت ها یا تصاویری که توی طرحتون بکار بردید ، با کیفیت هستند یا متوسط یا با کیفیت پایین تر ، اگه فایل لایه باز اون طرح A3 رو دارید لایه ها رو به پروژه جدید 3 متری انتقال بدید و از اونجا لایه ها رو با ابزار Free Transform یا با کلید میانبر Ctrl + T بزرگتر کنید. اگه به این شیوه عمل کنید ، افت کیفیتش کمتره ، اما اگه خودِ عکس رو تو پروژه انتقال بدید و از اونجا کل عکس رو بزرگ کنید. کیفیتش از دست میده.
    بعد اینکه احتیاج نیست طرح 3 یا 4 متری رو با dpi 300 ایجاد کنید. همون dpi 72 کفایت می کنه. هرچه طرحتون کوچک تر باشه مثل کارت ویزیت یا کارت تبریک از این قبیل ... با dpi 300 ، و بلعکس هرچه طرحتون بزرگتر باشه ، مثل بنر 2 متری به بالا ، تابلو فلکسی یا از این قبیل موراد با dpi 72 طراحی می کنن. چون هرچه طرح کوچکتر باشه به کیفیت بالایی نیاز داره تا جزیئات رو خوب نشون بده، اما اگه طرح یه مقداری بزرگ باشه احتیاجی نیست با رزولوشن بالایی استفاده کرد ، چون جزئیاتش با خوبی پیداست اینو گفتم چون اکثرا با رزولوشن یا همون dpi در طراحی مشکل دارند.
    Last edited by hmd1371; 04-05-2012 at 20:13.

4. 2 کاربر از hmd1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •