سلام،
دوستان میشه چند تا از مانیتورهای خوب و با کیفیت 2ms بهم معرفی کنید؟ قیمتش حدود 250 نهایتش یه خورده بیشتر.
از بین مانیتورهای LG کدومشون به نظرتون بهتره؟
یه سوالم دارم ویژگیهای مانیتورهای IPS چیه و قیمتاشون حدودا چنده؟
با تشکر
سلام،
دوستان میشه چند تا از مانیتورهای خوب و با کیفیت 2ms بهم معرفی کنید؟ قیمتش حدود 250 نهایتش یه خورده بیشتر.
از بین مانیتورهای LG کدومشون به نظرتون بهتره؟
یه سوالم دارم ویژگیهای مانیتورهای IPS چیه و قیمتاشون حدودا چنده؟
با تشکر
مانیتور w2261vp LG حدود 250 تومنه و زمان پاسخدهیش 2ms هست . Full HD هست و HDMI و DVI داره .
در مورد مانیتورهای IPS هم باید بگم که این مانیتورها 2 ویژگی قابل توجه دارن :
1- زاویه دید وسیعی دارن .
2- این مانیتورها رنگها رو به صورت طبیعی نمایش میدن .
قیمت مانیتورهای ips با توجه به پنل مورد استفادشون از مانیتورهای معمولی کمی بیشتره و به عنوان یه مانیتور حرفه ای برای گرافیستها مناسبن . یکی از بهترین مانیتورهای ips موجود توی بازار مدل ips226v LG هست که امکانات خیلی خوب و ظاهر زیبایی داره و قیمتش حدود 310 تومنه .
مانیتور ips با زمان پاسخدهی 2ms سراغ دارین؟ ترجیحا قیمتش در حد همینی که گفتید باشه.
میخواستم ببینم به نظرتون برای کارهای معمولی و تماشای فیلم و گیم بخوایم بخریم هم خوبه یا اینکه هزینه اضافیه و w2261vp رو بردارم بهتره؟به عنوان یه مانیتور حرفه ای برای گرافیستها مناسبن
مرسی
به نظر من ips226V رو بردار چون 50 تومن اختلاف قیمت ارزش این رو داره که یه مانیتور جدیدتر و با ظاهر زیباتر و امکانات بهتر بخری . مانیتور ips226به دلیل داشتن پنل ips کیفیت تصاویر رو فوق العاده خوب نشون میده و این موضوع توی کیفیت تصاویر بازی ، فیلم تاثیر میذاره و از تماشای اونها لذت می بری . تصاویرش با رنگهای طبیعی و نزدیک به واقعیته و اینکه زاویه دید وسیعی داره که موقع تماشای فیلم یا بازی کردن هم راحتی و مشکل زاویه دید نداری.
راستش کسایی که با مانیتورهای 5ms کار کردن، میگن تو بعضی بازیهای سریع یه خورده کندی تصویر حس میشه، البته میگن در حد خیلی کمی هست و چشمگیر نیست، به هر حال الان که میخوام هزینه کنم میخوام زمان پاسخدهیش هم 2ms باشه که یه دفعه خوبشو بگریم و در آینده هرجور گیمی هم بیاد مشکلی پیش نیاد.
همچین ips ای با این ویژگی سراغ ندارین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)