تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل نصب ویندوز بعد از نصب لینوکس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

5 مشکل نصب ویندوز بعد از نصب لینوکس

با سلام خدمت دوستان گرامی.من به یه مشکلی بر خوردم که از شما تقا ضا دارم هر چه سریعتر جواب بدید.
    مشکل:من از ویندوز ۷ استفاده می کردم که به دلیل مشکلاتی خراب شدو بعد رفتم به سراغ نصب لینوکس وتا یک هفته نصب کردم و استفاده کردم و حالا به دلایلی می خوام بر گردم به همون ویندوز قبلی.اما وقتی می خواستم ویندوز رو عوض کنم .درایوی که قبلن لینوکس نصب بود رو حذف کردم و تبدیل به یه درایو کردم برای نصب ویندوز اما بهد از فرمت درایو و آماده شدن برای نصب پیغام میده درایو exsist شده و به همین دلیل سیستم رو restart کردمبعد دیگه قسمت نصب ویندوز نیامد و به جای اون این پیام نوشته شده بود:ERROR:no such Partition
    grub rescue>
    ضمنا داخل درایو های دیگه هم پر اطلاعاته و نمی تونم نسخه پشتیبان بگیرم.حالا از شما تقاضا دارم که هر چه سریعتر جواب بدید تا مشکلم رفع بشه.
    در آخر هم از اینکه پاسخ ها تون رو بصورت جامع و در صورت لزوم با معرفی نرم افزار میدیدو نمیزارید که از موضوع اصلی خارج بشه از همه شما تشکر می کنم.

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب این از مشکلات لینوکس با ویندوز هست برای همین من همیشه گفتم که لینوکس رو به صورت مجازی نصب کنید چون فرمتهای لینوکس با محصولات مایکروسافت همخوانی ندارند شما باید از نرم افزارهایی خارج از محیط ویندوز مثل اکرویون 2012 که بصورت بوت هست درایو C رو دوباره فرمت کنید و مهمترین نکته اینه که این درایو باید اکتیو بشه همین علت باعث میشه که شما نتونید ویندوز رو نصب کنید بعد از فرمت باید گزینه SET DRIVE TO ACTIVE PARTION رو حتما بزنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

میشه بیشتر درباره نرم افزار و دیگه نرم افزار ها توضیح بدید.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام..

لینوکس از فضای خالی پارتیشن نشده استفاده میکنه.. و همچنین فضاهارو بخش بخش میکنه ، معمولا یه 500 مگ جدا هست یک چندگیگی بسته به سایز رمتون ، و یکی هم درحد 2 مگ برای اطلاعات بوت..

شما اینبار از طریق ویندوز ایکس پی ( برای نصب ) بوت کن و به جدول پارتیشن ها که رسیدین اونجا درایوهای لینوکس رو یکبار دیگه کلا پاک کن ( میرین روشون و کلید D رو میزنین ) و همشون که پاک شد به هم اتصال داده میشن.. یکی دیگه بساز به عنوان درایو C و روش ویندوز رو نصب کن.

اما توصیه میکنم لینوکس رو روی درایوی که ویندوز نصب میکنید معمولا مث درایو C نصب نکنید..

نتیجه رو بگین.

موفق باشید.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

برای تاپیک های خودتون از عنوان های مناسبی استفاده کنید

عنوان تاپیک ویرایش شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام..

لینوکس از فضای خالی پارتیشن نشده استفاده میکنه.. و همچنین فضاهارو بخش بخش میکنه ، معمولا یه 500 مگ جدا هست یک چندگیگی بسته به سایز رمتون ، و یکی هم درحد 2 مگ برای اطلاعات بوت..

شما اینبار از طریق ویندوز ایکس پی ( برای نصب ) بوت کن و به جدول پارتیشن ها که رسیدین اونجا درایوهای لینوکس رو یکبار دیگه کلا پاک کن ( میرین روشون و کلید D رو میزنین ) و همشون که پاک شد به هم اتصال داده میشن.. یکی دیگه بساز به عنوان درایو C و روش ویندوز رو نصب کن.

اما توصیه میکنم لینوکس رو روی درایوی که ویندوز نصب میکنید معمولا مث درایو C نصب نکنید..

نتیجه رو بگین.

موفق باشید.
    تمام این کار هایی که گفتی رو انجام دادم همون پیغامی رو که داخل پست بود رو داد.ضمنا از یکی پرسیدم گفت باید درایو اکتیو بشه حالا می خوام بدونم چطور میشه و با چه نرم افزاری؟

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام
    در واقع مشکل بوت لودر هست. شما ویندوز اکس پی نصب کنید ببینین نصب میشه یا نه. بعد می تونید MBR رو پاک کنید و بازنویسی و بوت لودر سون رو نصب کنید.
    وقتی اینکارها رو کردین. در مرحله آخر. باید بوسیله نرم افزاری لوت لودر گراب حذف و بوت لودر سون جایگزین بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •