تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل آنتن دهی مودم وایرلس Asus dsl N10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض مشکل آنتن دهی مودم وایرلس Asus dsl N10

سلام
    من یک مودم asus dsl n10 دارم که در فاصله مستقیم حدود 10 متری توی آنتن دهی به مشکل بر خوردم. البته این ده متر همراهه با یک طبقه اختلاف ارتفاع و وچوده دو یا سه تا دیوار.
    خود مودم رو با تعویضش با یک مودم هم نوع دیگه تست کردم و از بابت سالم بودن مودم میشه گفت مطمئنم. (البته اون یکی از مودم خودم یکم بدتر بود)

مساحت مورد نظرم برای آنتن دهی حدود 500 تا 600 متره، و طبقات 2 طبقه (2*500)
    مودم در طبقه بالایی قرار داره و جز این کاری نمیشه کرد
    در اطراف مودم میشه گفت میدان مغناطیسی ای وجود نداره ولی با این حال جاش رو عوض میکنم و تست میکنم.

تو طبقه پایین یک مودم tp-link داریم که میشه گفت خیلی بهتر از این اسوس آنتن میده (مدلش رو نمیدونم، بعدا مینویسم)
    باز یک مودم دیگه دارم که مربوط میشه به وایمکس مبین نت که تو تنظیماتش HUAWEI BM632w اسم رو نوشته. این مودم حتی بدون داشتن آنتن خیلی بهتر کار میکنه.
    به عنوان مثال الان با یک لب تاپ vostro 1310 از فاصله حدود 20 متری با یک طبقه اختلاف ارتفاع و از دو تا ساختمان جداگانه آنتن دارم و به راحتی ازش استفاده میکنم. ولی این اسوس حتی بدون اختلاف ارتفاع و تو یک ساختمون هم بعضی مواقع آزار دهندس

حالا سوالم اینه که میشه کاری با این مودم اسوس کرد یا اینکه عوض کنم راحتش کنم؟؟
    اگر قرار به تعویض باشه با این شرایط چه مودمی رو پیشنهاد میکنید که یک عمر راحتمون بذاره؟؟

Last edited by jetext; 02-05-2012 at 23:45.

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز، آنتن دهی کم رو عرضی دارین یا طولی؟؟؟ یعنی در طبقات دچار افت آنتن دهی میشین یا در اتاقهای بغلی؟؟؟
    مودم رو در طبقه اول(پایینترین طبقه) تست کردین؟؟؟
    این مودم در شرایط بد هم آنتن دهی بسیارر خوبی داره.

3. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز، آنتن دهی کم رو عرضی دارین یا طولی؟؟؟ یعنی در طبقات دچار افت آنتن دهی میشین یا در اتاقهای بغلی؟؟؟
    مودم رو در طبقه اول(پایینترین طبقه) تست کردین؟؟؟
    این مودم در شرایط بد هم آنتن دهی بسیارر خوبی داره.
    هم در طول و هم در عرض مشکل دارم. همین الان با موبایل رفتم تو بالکن. فاصله مستقیم حدود 12 متر، گوشی HTC Desire، مانع بین گوشی و مودم یک پنجره با قاب آلومینیومی و شیبشه معمولی. ======> نتیجه افت شدید سیگنال به حدی که گاهی اصلا شناسایی نمیشد.
    لب تاپ رو هم بردم (vostro 1310) همین وضعیته. یک Wlan D-link N 150 USB هم گذاشتم روی لب تاپ که این یکی از همه بدتره وضعیتش.
    البته نمیدونم ولی شاید این وضعیت با رفتن به فضای آزاد طبیعی باشه!!!

سعی میکنم در اولین فرصت مودم رو ببرم طبقه پایین ببینم چی میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

هم در طول و هم در عرض مشکل دارم. همین الان با موبایل رفتم تو بالکن. فاصله مستقیم حدود 12 متر، گوشی HTC Desire، مانع بین گوشی و مودم یک پنجره با قاب آلومینیومی و شیبشه معمولی. ======> نتیجه افت شدید سیگنال به حدی که گاهی اصلا شناسایی نمیشد.
    لب تاپ رو هم بردم (vostro 1310) همین وضعیته. یک Wlan D-link N 150 USB هم گذاشتم روی لب تاپ که این یکی از همه بدتره وضعیتش.
    البته نمیدونم ولی شاید این وضعیت با رفتن به فضای آزاد طبیعی باشه!!!

سعی میکنم در اولین فرصت مودم رو ببرم طبقه پایین ببینم چی میشه
    ببینید دوست عزیز، مودم رو باید به گونه ای جایگذاری کنید که فضای مرده نداشته بباشه. تا از بالاترین آنتن دهی و
    کیفیت بهره ببرین. مثلا اگر مودم رو در گوشه ای بگذارین که پشت اون حیاط خونه همسایه یا خونه است، با فاصله
    گرفتن از مودم به شدت انتن دهی تون کم میشه. این بخاطر این هست که مودم دارای فضای مرده زیادی هست و
    شما عملا از فضای پشت مودم بهره ای نمیبرین. پس مودم رو باید در نقطه ثقل امواج قرار دهید تا کاملا نسبت به
    موقعیت کاری و مساحت در دسترس، مرکزیت داشته باشه تا از نهایت آنتن دهی مودم در شعاع بالا استفاده کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام مجدد
    آقا من مودم HUAWEI BM632w رو گذاشتم دقیقا همون جایی که ایسوس N10 هست. حدود 23 تا 35 درصد سیگنال میده و بدون مشکل کار میکنه.
    مسئله اینه که این مودم HUAWEI BM632w آنتن هم نداره!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام مجدد
    آقا من مودم HUAWEI BM632w رو گذاشتم دقیقا همون جایی که ایسوس N10 هست. حدود 23 تا 35 درصد سیگنال میده و بدون مشکل کار میکنه.
    مسئله اینه که این مودم HUAWEI BM632w آنتن هم نداره!
    سلام.
    مودمهای هاوایی یکی از بهترین برندهای موجود در بازارن.
    فکر میکنم یا ایسوز شما مشکل داره یا دچار نقطه کور شده.

8. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

داداش ایم مودم ها دارای انتن هایی هستند که سیکنال را از بالا ضعیف منتشر میکنند ولی سیگنال را از کنار خیلی قوی منتشر میکنند. انتن مودم را بخابون یعنی بصورت افقی قرارش بده

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من فکر میکنم به خاطر زیادی چرخیدن انتن از برد جدا شده باشه برای من اینطور شده بود به گارانتی نشون بدین درست میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •