سلام:
من یه دو هفته ی پیش رفتم سالن و چشمتون روز بد نبینه یه شوت زدم که تا حالا اینقدر قدرت توی این 3-4 سالی که تمرین می کنم به این توپ نداده بودم.
خلاصه این کمر من از همون روز درد می کنه و از تمرینام افتادم.
اگه می شه کمکم کنید که خوب شم.
ممنون.

سوال درباره ی کمر درد.
 سوال درباره ی کمر درد.
				سلام:
من یه دو هفته ی پیش رفتم سالن و چشمتون روز بد نبینه یه شوت زدم که تا حالا اینقدر قدرت توی این 3-4 سالی که تمرین می کنم به این توپ نداده بودم.
خلاصه این کمر من از همون روز درد می کنه و از تمرینام افتادم.
اگه می شه کمکم کنید که خوب شم.
ممنون.

استراحت . گرم نگه داشتن موضع و در صورت شدید بودن درد استفاده از مسکن و شل کننده های عضلانی خوراکی و تزریقی

قوی کردن عضلات کمر. وقت گرفتن از یه دکتر کایروپراکتیک

انجام تمرینات کور به جلوگیری از این مشکل کمک خواهد کرد

سلام
حرف دوستانی که نوشتهاند ابتدا استراحت تا خوب شدنِ مهرههای صدمه دیده و سپس تقویت عضلات کمر و همچنین تمرین برای منقبض کردن عضلات بدن قبل از شوت زدن و ضربه زدن تا استخوانها و مفصلها صدمه نبینه کاملاً صحیح هست .
به این مثال توجه کنید تا به اهمیت آمادگی قبل از فشار و ضربه و کشش و همچنین اهمیت قوی بودن عضلات پی ببرید :
وقتی با آمادگی از بلندیِ یک متری به پایین میپریم صدمه نمیبینیم به علت آمادگی مغز و بدن برای تحمل ضربه و فشار و همچنین به علت منقبض سفت بودن عضلات .
اما اگر ناخودآگاه پا بره داخل یک چاله ی ۲۰ سانتی ممکنه مچ پا در بره و کمر و گردن هم به شدت آسیب ببینه به علت آماده نبودن مغز و عضلات و وضعیت غلط بدن هنگام برخورد پا با کف چاله .
=======================================
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خیر و خوش إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمهی نمایش کلیک کنید )
محتوای مخفی:
.
[b
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 25-11-2021 at 21:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)