با سلام فلشم این ویروس و گرفته البته ایکس هاش چسبیده ..من آویرا رو ریختم آپدیت کردم سیف مد اسکن کردم باز نشد دستی هم پاک میکنم بر میگرده....malwarebyte هم ریختم آپدیت کردم نشد....چیکار کنم؟؟؟
با سلام فلشم این ویروس و گرفته البته ایکس هاش چسبیده ..من آویرا رو ریختم آپدیت کردم سیف مد اسکن کردم باز نشد دستی هم پاک میکنم بر میگرده....malwarebyte هم ریختم آپدیت کردم نشد....چیکار کنم؟؟؟
سلام.
لطفا فایل X|X|X یا کلیه ی فایلهای ویروس موردنظر رو زیپ کنید و آپلود کنید و اینجا لینک بزارین.
بعد هم این پست رو انجام بدین نتیجه رو اونجا بزارین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.![]()
سلام..
سیستم عامل شما ویندوز ویستا هست..که فکر میکنم اورجینال روی لپ تاپتون بوده، اما ترجیها اگه 7 نصب کنید فوق العاده بهتره..
ویستا نسبت به 7 دارای باگها و لختی زیادی هست.. مناسب کار نیست.
به هرحال..
برنامه ی HijachThis رو بار دیگر Run کنید و اینبار خطوط پایین رو پیدا کنید و تیک بزنین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلیه ی گزینه های بالارو تیک بزنین و همچنین گزینه هایی که آخرشون (file missing) داره ( اگه دقت کنید زیاد هستن ) رو حتما تیک بزنین..
در انتها گزینه ی Fix checked رو بزنید.
به uninstall programs برین و اونجا گزینه ی Pandora TV رو Remove کنید.
در پایان اینکارها داخل Run برین و تایپ کنید Msconfig و بعد از باز شدن به تب Startup برین و تیک تمام گزینه ها ( به جز اونایی که میشناسین و مهم هستن ) رو بردارین.
سیستم رو ریستارت کنید.
دی وی دی ویندوز رو داخل کنید..
داخل RUN تایپ کنید : cmd و اینتر
داخل CMD تایپ کنید : SFC /SCANNOW
و صبر کنید تا پایان کار..
در پایان سیستم رو ریستارت کنید..
درایوی رو باز نکنید. برنامه ی MBAM رو کامل آپدیت بزنید و اسکن کامل سیستم حتما انجام بدین. و در کنار اون با آویرا فقط یک Quick scan بزنید.
ریستارت کنید.
موفق باشید.![]()
سی دی ویندوز لازمه؟؟بدون اون نمیشه؟هر سی دی میشه؟
برای ویستا فک نمیکنم سی دی نیاز باشه..
شما بدون سی دی تست کنید.
اما در اولین فرصت ویندوز رو به 7 ارتقا بدین سرعتتون هم به شدت افزایش پیدا میکنه
موفق باشید.![]()
نه با sfc/scannow نه تو آویرا نه malwarebytes ویروس پیدا کرد.....چه کنم؟
سلام.
آنتی ویروس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود و نصب کنید.
بعد از نصب نورتون:
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را انجام بدید.
2-ترافیک کافی در اختیار آنتی ویروس قرار بدید و دسترسی به اینترنت را محدود نکنید.
3-طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای ویروسیابی عمل کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)