تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشكل نصب dvx-e1 بر روي ويندوز XP و مشكل كپچر با DVcapture

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض مشكل نصب dvx-e1 بر روي ويندوز XP و مشكل كپچر با DVcapture

با عرض سلام خدمت دوستان عزيز
    من چند وقت پيش يه كارت كپچر canopus dvx e1 خريداري كردم و همراه اين كارت مجبور شدم يه سيستم حرفه اي هم جمع و جور كنم
    مشخصات سيستم اينه :
    مين برد : giga ep45t-ud3lr
    گرافيك : ATI Radeon HD 4670
    رم : 4g ddr3
    و اما مشكلي كه با اين قطعه دارم اينه كه بعد از اينكه براي اولين بار خود فروشنده اين قطعه رو نصب كرد و خوب هم كار ميكرد يه دو سه باري سيستم ويروسي شد و مجبور بودم هر دفعه براي نصب ، كامپيوتر رو ببرم پيش خودش كه هربار حدود سي چهل تومني بايد پياده ميشدم تا اينكه تصميم گرفتم اين قطعه رو خودم نصب كنم
    ويندوز رو دوباره نصب كردم و تمام درايورها رو با سي دي هاي راه اندازش نصب كردم از جمله صدا و گرافيك
    بعد اومدم سراغ نصب Edius 4.5 كه به رو خود كارت با رمز و دانگل قرار داشت . برنامه به خوبي نصب شد و درايورش تو ديوايس منيجر هم نصب شد . بعد اومدم و برنامه DVCapture رو نصب كردم چون قبلا با اين برنامه كپچر مي كردم و مشكلي هم نداشت اما اين بار كه خودم نصبيدم بعد از انتخاب گزينه Dvstorm XA از تب باز شونده برنامه DVcapture
    سيستم ناگهان ريست شد
    خيلي راه ها رو رفتم و خيلي تو اينترنت جستجو كردم ولي به نتيجه اي نرسيدم
    ولي متوجه شدم كه كارتاي DVX E1 با گرافيكهاي ATI يه مشكلي داره و غلق خاصي برا نصبش وجود داره كه ما هرچي گشتيم چيزي پيدا نكرديم ولي حدود 20 بار ويندوز عوض كرديم و راهاي گوناگوني كه به نظر ميرسيد رو امتحان كرديم
    حالا از دوستاي عزيز درخواست دارم كه اگه اطلاعي در اين مورد و نصب اين كارت دارن ما رو هم بي نصيب نذارن
    پيشاپيش نهايت تشكر رو دارم
    ضمنا آخرين ورژن درايور كارت گرافيك رو هم از سايت ATI گرفتم و نصب كردم ولي باز مشكل ريستارت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوست عزیز مشکل عمده شما ویروسی شدن کامپیوترتان است بهتراست اول کامپیوترتان راکاملا فرمت کرده به اصطلاه f dick کنیدسپس برنامه هایتان رانصب کنید وبعدآنتی ویروس نصب کنید .فکرکنم مشکلتان حل شود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام برادر (akbarrahemi) ، ممنون از پاسختون
    ولی باید بگم که هارد کامپیوتر رو صفر کردم و هیچ اطلاعاتی روی اون نیست که حاوی ویروس باشه . در ضمن با انتی ویروس نود نسخه بروز هم در حالت بوت و هم تو ویندوز ویروس یابی رو انجام دادم
    بازم ممنون از جوابتون
    Last edited by yunussaba; 03-05-2012 at 12:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •