سلام،
همین روزا یه سیستم جدید میخوام بخرم، ممنون میشم در بستن این سیستم راهنماییم کنید.
سیستم رو در حد 1.5 میلیون البته تا 1.600 بشه هم مشکلی نیست، کارهام با سیستم کارهای عمومی یعنی موسیقی و اینترنت و نرم افزارهای عمران و گیم هست.
قیمت این قطعات رو هم لطف کنید بهتر میتونم تصمیم بگیرم: (از بین چند تا یکیشو انتخاب میکنم)
Cpu: 2500K
2600K
VGA: GTX 560Ti
GTX 480
6870
Ram: 4G 1600 corsair
4G 1333 Apacer
Motherboard: Biostar TP67 Xe
HDD: 500G
1T
LCD: LG 22" W2261vp
Case: X3
Magnum II
Speaker Edifier R401
در مورد قطعات اصلی دو سه تا سوال دارم لطفا راهنماییم کنید بهترین گزینه رو انتخاب کنم.
cpu که به احتمال زیاد 2500k رو برمیدارم.
البته در مورد مادربورد بیشتر از بقیه تردید دارم، یه مادربورد میخوام که ساپورت خوبی داشته باشه و قیمتشم بیش از اندازه بالا نباشه، Z68 باشه هم که بهتر.
در مورد رم میخوام 4 گیگ بردارم تا در آینده اگه لازم شد یه 4 دیگه هم کنارش ببندم، به نظرتون اینکارو بکنم بهتره یا اینکه برای کم شدن هزینه 2*2 ببندم؟ فقط نمیخوام چند مدت دیگه برای گیم رم کم بیارم. یکی هم اینکه دوال چنل برای رم خیلی مهمه یا نه؟
تاپیکهای فروم رو که میخوندم یه سوال در مورد کارت گرافیک برام پیش اومد اینکه چرا کسی GTX 480 رو معرفی نمیکنه در صورتی که از کارتهایی مثل 6870 یا 560Ti قدرتمندتره و قیمتشم از 560Ti پایینتره، آیا در ایران کمیابه یا مشکلی داره؟
الان تنها عاملی که باعث شده در انتخاب 6870 به جای 560Ti تردید کنم ویژگی فیزیکز کارتهای انویدیا هست، کسایی که تجربه بازیهایی که فیزیکز ساپورت میکنن مثل Mafia II رو دارن میتونن بگن آیا این ویژگی واقعا جالب هست و تفاوت رو میشه به خوبی احساس کرد یا نه؟ در عکسهایی که در سرچها پیدا کردم زیاد نمیشد تفاوت رو تشخیص داد.
مانیتورم فقط به این خاطر اینو انتخاب کردم که سرعت پاسخگوییش 2ms هست اگه مانیتور بهتری سراغ دارین (قیمتشم مناسب باشه) لطفا بگید.
ممنون