تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: خرید سیستم تا 1.5 میلیون تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض خرید سیستم تا 1.5 میلیون تومن

سلام،
    همین روزا یه سیستم جدید میخوام بخرم، ممنون میشم در بستن این سیستم راهنماییم کنید.
    سیستم رو در حد 1.5 میلیون البته تا 1.600 بشه هم مشکلی نیست، کارهام با سیستم کارهای عمومی یعنی موسیقی و اینترنت و نرم افزارهای عمران و گیم هست.
    قیمت این قطعات رو هم لطف کنید بهتر میتونم تصمیم بگیرم: (از بین چند تا یکیشو انتخاب میکنم)
    Cpu: 2500K
    2600K
    VGA: GTX 560Ti
    GTX 480
    6870
    Ram: 4G 1600 corsair
    4G 1333 Apacer
    Motherboard: Biostar TP67 Xe
    HDD: 500G
    1T
    LCD: LG 22" W2261vp
    Case: X3
    Magnum II
    Speaker Edifier R401

در مورد قطعات اصلی دو سه تا سوال دارم لطفا راهنماییم کنید بهترین گزینه رو انتخاب کنم.
    cpu که به احتمال زیاد 2500k رو برمیدارم.
    البته در مورد مادربورد بیشتر از بقیه تردید دارم، یه مادربورد میخوام که ساپورت خوبی داشته باشه و قیمتشم بیش از اندازه بالا نباشه، Z68 باشه هم که بهتر.
    در مورد رم میخوام 4 گیگ بردارم تا در آینده اگه لازم شد یه 4 دیگه هم کنارش ببندم، به نظرتون اینکارو بکنم بهتره یا اینکه برای کم شدن هزینه 2*2 ببندم؟ فقط نمیخوام چند مدت دیگه برای گیم رم کم بیارم. یکی هم اینکه دوال چنل برای رم خیلی مهمه یا نه؟
    تاپیکهای فروم رو که میخوندم یه سوال در مورد کارت گرافیک برام پیش اومد اینکه چرا کسی GTX 480 رو معرفی نمیکنه در صورتی که از کارتهایی مثل 6870 یا 560Ti قدرتمندتره و قیمتشم از 560Ti پایینتره، آیا در ایران کمیابه یا مشکلی داره؟
    الان تنها عاملی که باعث شده در انتخاب 6870 به جای 560Ti تردید کنم ویژگی فیزیکز کارتهای انویدیا هست، کسایی که تجربه بازیهایی که فیزیکز ساپورت میکنن مثل Mafia II رو دارن میتونن بگن آیا این ویژگی واقعا جالب هست و تفاوت رو میشه به خوبی احساس کرد یا نه؟ در عکسهایی که در سرچها پیدا کردم زیاد نمیشد تفاوت رو تشخیص داد.
    مانیتورم فقط به این خاطر اینو انتخاب کردم که سرعت پاسخگوییش 2ms هست اگه مانیتور بهتری سراغ دارین (قیمتشم مناسب باشه) لطفا بگید.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

کسی نظری نداره؟

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

البته در مورد مادربورد بیشتر از بقیه تردید دارم، یه مادربورد میخوام که ساپورت خوبی داشته باشه و قیمتشم بیش از اندازه بالا نباشه، Z68 باشه هم که بهتر.
    می تونی مین بورد
    Asrock P67 Pro3~180t
    برداری z68 برای شما کاربردی نداره چون از هارد SSD استفاده ای ندارید که بیخواید تکنولوژی SRT رو انجام بدید
    و همچینین از گرافیک مرجع شما استفاده ای ندارید
    البته Z68 قابلیتای زیادی داره که وارد جزئیات نمیشم چون کاربرد برای شما نداره

در مورد رم میخوام 4 گیگ بردارم تا در آینده اگه لازم شد یه 4 دیگه هم کنارش ببندم، به نظرتون اینکارو بکنم بهتره یا اینکه برای کم شدن هزینه 2*2 ببندم؟ فقط نمیخوام چند مدت دیگه برای گیم رم کم بیارم. یکی هم اینکه دوال چنل برای رم خیلی مهمه یا نه؟
    از حالا ببند مشکلی پیش نمیاد زیاد گرون هم نیست
    Patriot 2*4GB 1333~100t

تاپیکهای فروم رو که میخوندم یه سوال در مورد کارت گرافیک برام پیش اومد اینکه چرا کسی GTX 480 رو معرفی نمیکنه در صورتی که از کارتهایی مثل 6870 یا 560Ti قدرتمندتره و قیمتشم از 560Ti پایینتره، آیا در ایران کمیابه یا مشکلی داره؟
    الان تنها عاملی که باعث شده در انتخاب 6870 به جای 560Ti تردید کنم ویژگی فیزیکز کارتهای انویدیا هست، کسایی که تجربه بازیهایی که فیزیکز ساپورت میکنن مثل Mafia II رو دارن میتونن بگن آیا این ویژگی واقعا جالب هست و تفاوت رو میشه به خوبی احساس کرد یا نه؟ در عکسهایی که در سرچها پیدا کردم زیاد نمیشد تفاوت رو تشخیص داد.
    مهمترین عاملی که انتخاب نمی کنن به خاطر قدیمی شدن سری 4xx نسبت به 5xx
    بعد مصرف برقش هم زیاده به صرفه نیست
    کمیاب و قیمت کاذب گرون!!!

560Ti قوی تره از 6870
    560ti رو برداری خیلی بهتره!!
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    می تونی مین بورد
    Asrock P67 Pro3~180t
    برداری z68 برای شما کاربردی نداره چون از هارد SSD استفاده ای ندارید که بیخواید تکنولوژی SRT رو انجام بدید
    و همچینین از گرافیک مرجع شما استفاده ای ندارید
    البته Z68 قابلیتای زیادی داره که وارد جزئیات نمیشم چون کاربرد برای شما نداره
    به نظرتون یه هارد SSD هم بردارم بهتر نیست؟ اگه اشتباه نکنم این هارد به خاطر سرعت بالاش بیشتر واسه زدن ویندوز و نرم افزارها ازش استفاده میشه درسته؟ قیمت تقریبش اطلاع دارین چنده؟

از حالا ببند مشکلی پیش نمیاد زیاد گرون هم نیست
    Patriot 2*4GB 1333~100t
    فقط باسش مشکلی نداره؟ میشه قیمت 1600 شم بگید؟

مهمترین عاملی که انتخاب نمی کنن به خاطر قدیمی شدن سری 4xx نسبت به 5xx
    بعد مصرف برقش هم زیاده به صرفه نیست
    کمیاب و قیمت کاذب گرون!!!
    قیمت ایرانش رو نمیدونم چون با سایتهای انگلیسی نگا میکردم قیمتش حدود 250 دلاره که با 560Ti تقریبا 30 دلار فرق دارن، ولی همانطور که میدونید عملکردش خیلی نزدیک به 570 هست، ولی اگه قیمتش تو ایران گرون باشه مسلما خریدش نمیصرفه.

560Ti قوی تره از 6870
    آره داداش میدونم، سوالم درباره Physx کارتهای انویدیا بود. اینکه آیا اینقدر ارزش داره و تو گیمها تفاوتش احساس میشه یا نه؟ چون خودم تجربه ای در این مورد ندارم میخواستم ببینم کسایی که بازیایی مثل مافیا2 رو بازی کردن نظرشون در مورد این قابلیت چیه و آیا تفاوت محسوسه؟ اگه زیاد مهم نباشه 6870 رو برمیدارم که به صرفه تره.

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با توجه به قیمت 6870 و 560 همون 6870 بهتره

6. این کاربر از ali2424 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

ممنون از جوابتون

به نظرتون یه هارد SSD هم بردارم بهتر نیست؟ اگه اشتباه نکنم این هارد به خاطر سرعت بالاش بیشتر واسه زدن ویندوز و نرم افزارها ازش استفاده میشه درسته؟ قیمت تقریبش اطلاع دارین چنده؟

فقط باسش مشکلی نداره؟ میشه قیمت 1600 شم بگید؟

قیمت ایرانش رو نمیدونم چون با سایتهای انگلیسی نگا میکردم قیمتش حدود 250 دلاره که با 560Ti تقریبا 30 دلار فرق دارن، ولی همانطور که میدونید عملکردش خیلی نزدیک به 570 هست، ولی اگه قیمتش تو ایران گرون باشه مسلما خریدش نمیصرفه.

آره داداش میدونم، سوالم درباره Physx کارتهای انویدیا بود. اینکه آیا اینقدر ارزش داره و تو گیمها تفاوتش احساس میشه یا نه؟ چون خودم تجربه ای در این مورد ندارم میخواستم ببینم کسایی که بازیایی مثل مافیا2 رو بازی کردن نظرشون در مورد این قابلیت چیه و آیا تفاوت محسوسه؟ اگه زیاد مهم نباشه 6870 رو برمیدارم که به صرفه تره.
    کاربرد زیادی شما نداری بهتره واسه این SSD خرج نکنی
    OCZ Agility 3 60GB SATA 3~250t

قیمت اون رمایی که نوشتم مال باس 1600 هست اشتباه نوشتم
    1333 تقریبا 70 تومن هستش!

از نظر فیزیکس تفاوت معلوم میشه ولی تعداد محدودی بازی هست از این قابلیت استفاده می کنه!!!
    حالا اون دیگه خودت باید تصمیم بگیری ولی به نظرم 560ti رو بردار پشیمون نمیشی

8. این کاربر از BMW.M3_E46 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

می تونی مین بورد
    Asrock P67 Pro3~180t
    دوست عزیز این مادربرد 1156 هست لطفا بیشتر دقت کنین . با تشکر

---
    قیمت Gainward GTX560TI الان حدود 370 تومنه و بهترین کارت در این رنج قیمت هست + پاور بالای 530 وات باشه

10. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

مرسی دوستان،
    فقط به نظرتون رم corsair بردارم بهتر نیست؟ تو یه مقاله ای میخونم گفته بود بهتره تو مارک رم دقت کنید و از شرکتهای معتبر مثل corsair بخرید.
    میشه حالا دوستان سیستم در رنج 1.500 نهایتا تا 1.600 پیشنهاد بدین؟ با فرض اینکه cpu 2500k و vga 560Ti رو انتخاب کردم. SSD هم با توصیه جناب BMW.M3_E46 بر نمیدارم.
    لطفا فقط یه مادربورد با ساپورت خوب و قیمت مناسب بهم معرفی کنید که بعدا اگه خواستم قطعات رو آپگرید کنم به نسبت جدیدتر باشه و امکانات و ساپورتش خوب باشه. مانیتورم ترجیحا 2ms باشه.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

دوست عزیز این مادربرد 1156 هست لطفا بیشتر دقت کنین . با تشکر

---
    قیمت Gainward GTX560TI الان حدود 370 تومنه و بهترین کارت در این رنج قیمت هست + پاور بالای 530 وات باشه
    جااااااااان!!!!!!!
    دوست عزیز کدوم مدل 1156 دیدی p67 باشه
    ازراک یک مدل تازگیا زده اسم p67 رو گذاشته روش که در اصل مال چیپست اورجینال سندی بریج هست
    لطف کن مدل رو یه نگاهی بنداز بعد ایراد بگیر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by BMW.M3_E46; 03-05-2012 at 21:27.

13. 3 کاربر از BMW.M3_E46 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

مرسی دوستان،
    فقط به نظرتون رم corsair بردارم بهتر نیست؟ تو یه مقاله ای میخونم گفته بود بهتره تو مارک رم دقت کنید و از شرکتهای معتبر مثل corsair بخرید.
    میشه حالا دوستان سیستم در رنج 1.500 نهایتا تا 1.600 پیشنهاد بدین؟ با فرض اینکه cpu 2500k و vga 560Ti رو انتخاب کردم. SSD هم با توصیه جناب BMW.M3_E46 بر نمیدارم.
    لطفا فقط یه مادربورد با ساپورت خوب و قیمت مناسب بهم معرفی کنید که بعدا اگه خواستم قطعات رو آپگرید کنم به نسبت جدیدتر باشه و امکانات و ساپورتش خوب باشه. مانیتورم ترجیحا 2ms باشه.
    با تشکر
    CPU:intel i5 2500K~400t
    MB:Asrock P67 Pro3 ~180t
    Ram: Patriot 2*4GB 1600~100t
    PSU:Green 600A-EU~100t
    HDD:Seagate 500GB 7200RPM~115t
    ODD:lite-on X24~30t
    VGA:Gainward 560ti 1GB~380t
    Case:Magnum II~60t
    Monitor:LG 22 W2261VP Full HD HDMI~250t
    Last edited by BMW.M3_E46; 03-05-2012 at 19:26.

15. 2 کاربر از BMW.M3_E46 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •