سلام
بچه ها یه مشکل جالب برام به وجود اومده . یه لب تاپ dell 5110 دارم به محض وصل شدنه شارژر بهش چراغ شارژر خاموش میشه وچند دقیقه کار نمیکنه لبتاپم که اصلا روشن نمیشه !!!!!!
شارژر عوض کردم باطریم کشیدم ولی همچنان مشکل پابر جاست .
سلام
بچه ها یه مشکل جالب برام به وجود اومده . یه لب تاپ dell 5110 دارم به محض وصل شدنه شارژر بهش چراغ شارژر خاموش میشه وچند دقیقه کار نمیکنه لبتاپم که اصلا روشن نمیشه !!!!!!
شارژر عوض کردم باطریم کشیدم ولی همچنان مشکل پابر جاست .
خب اینجور مشکلات رو در اینترنت نمیشه راهنمایی کرد
باید به تعمیرکار متخصص مراجعه کنید ، همینجوری نمیشه نظر داد
رفیق منم همین مدل رو داشت.لپ تاپش رو با من (مال من Y570) ولی الان دیگه اصلا روشن نمی شه و هنگام روشن کردن صدای بوق-------بوق---------بوق می ده مثل ICU توی بیمارستان![]()
منم همین مشکلو دارم ولی مشکل اصلا این نسیت که شارژر خرابه، مشکل اینه که وقتی شارژرو به برق وصل میکنی اون سه شاخهه درست به پریز وصل نمیشه و باید دست کاری کنی تا خوب جا بخوره!!!!پس وقتی شارژرو زدی به برق اگه چراق شارژر و درنتیجه چراغ جلوی لپ تاپ که واسه شارژه، خاموش شد یکم تکونش بده یا یه خورده جابه جاش کن درست میشه! اگه متوجه منظورم نشدی بگو___________________________
فکر موشان کن از آن پیش که آذوقه برند / نه در آن وقت که خالی شود انباری چند
" پروین اعتصامی "
ممنون از راهنماییت ولی شارژر ردیفه مشکل سیستمه چون تا شارژر به لبتاپ وصل میشه چراغ سبز شارژرم خاموش میشه و تا چند دقیقه اصلا کار نمیکنه در ضمن من با دوتا شارژر تست کردم کار نکرد مشکل روی لب تاپ وچود داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)