سلام دوستان. لپ تاپ میخوام تا سقف 1.500.000
واسه کارای روزمری و تا حدودی گیم. اگه میشه بهتریرن مدل رو معرفی کنید و گرافیک خوبی داشته باشه.
حافظه cache چقدر تو سیستم تاثیر داره؟ لازمه که حتما بالا باشه؟![]()
سلام دوستان. لپ تاپ میخوام تا سقف 1.500.000
واسه کارای روزمری و تا حدودی گیم. اگه میشه بهتریرن مدل رو معرفی کنید و گرافیک خوبی داشته باشه.
حافظه cache چقدر تو سیستم تاثیر داره؟ لازمه که حتما بالا باشه؟![]()
داشی اگه دنبال گرافیک هستی برو hp 6160 وردار ولی کیفیتش رو من تایید نمی کنم
من باشم ایسر 5760 ور می دارم. ولی مدل های دیگر هم هست خواستی بگو معرفی کنیم.
راستش مدل خاصی تو ذهنم نیست. اکثر مغازه دارا میگن ایسوس بگیر. حالا موندم که چه مدلی بگیرم.
به نظر من ASUS Core i 5 بگیر که گرافیک جداگانه داشته باشه. یعنی انبورد نباشه. ASUS Core i 5
RAM: 4G
VGA : Geforce
مدلتون هم مثل اسمتون ابهام داره
اگه میشه مدل معرفی کنید. ممنون
K43sj vx627
اگه بازی براتون مهمه که به نظر من بهترین گزینه همون hp 6160 ه.کیفیتش هم عالیه.خودم 6070 دارم.دیگه کم مونده بود acer رو با hp مقایسه کنید فقط!حرف مغازه دارها رو هم کلا بریز دور.مطمئن باش کسی به فکر تو نیست.همه می گم ایسوز چون تو ایران رو بورسه.البته ایسوز کلا کیفیت خوبی داره.ولی تو این رنج core i5 در حد 6160 فکر نمی کنم داشته باشه.بعضیا می گن n55 هم i5 داره.نمی دونم.من ندیدم
امین جان hp که چیپش ضعیفه زود داغ میکنه. وگرنه آره اچ پی حرف نداره. دوستم تو خونه سه مدل dell hp asus داره. اونم از ایسوس تعریف میکنه. مشکل ایسوس چیه؟
ایسوس مشکلی نداره قیمتش بالا رفته و شما با این بودجه چیز بدردبخوری از ایسوس نمیتونی بخری!امین جان hp که چیپش ضعیفه زود داغ میکنه. وگرنه آره اچ پی حرف نداره. دوستم تو خونه سه مدل dell hp asus داره. اونم از ایسوس تعریف میکنه. مشکل ایسوس چیه؟
لنوو z570 لپتاپ خوبیه با دوسال گارانتی سازگار ارقام گرافیک ۵۴۰ کارتو برای گیم رامیندازه البته با تنظیمات متوسط
از اچپی 6160 خیلی عالیه ولی قیمتش با گارانتی معتبر یه میلیون و هشتصده! گرافیکش 6770 هستش
این پست من دوبار اومده انگاری!!![]()
Last edited by merikhi; 29-04-2012 at 18:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)