سلام دوستان
باز ما کارمون افتاد این انجمن
فکر کنم باید آرزو کنیم این انجمن هم مثل آتشنشانی همیشه بیکار بمونهولی خب نمیشه
دوستان مشکل من نمیدونم از کجاست
تقریبا یک سال نیم قبل مشکل من شروع شد که وقتی سیستم رو روشن میکردم اویل وقتی ویندوز بالا می امد صفحه مانیتور مرتب خاموش روشن میشد و بعد از چند دقیقه مشکل بر طرف میشد. بعد از گذشت چند وقت وقتی سیستم رو روشن میکردم ویندوز بالا می آمد ولی به محض روشن کردن سیستم مانیتور خاموش میشد و یک ربعی طول میکشید تا روشن بشه.اون موقع بع این نتیجه رسیدم مشکل از کارت گرافیک انبرد مادربوردم باشه به همین خاطر یه کارت گرافیک 5770 خریدم و مانیتورم هم دادم برای تعمیر و تا مدتی مشکل نداشتم
ولی باز همون داستان بعد از تقریبا یک ماه شروع شد.این دفعه مادربورد دادم تعمیر و یک پاور خریدم و کارت گرافیکم رو بردم گارانتیش
مادر بورد رو تعمیر کردن و گفتن مشکلت از پاوره و یک پاور جدید خریدم کارت گرافیک هم گفتن سالمه.
من سیستم رو با همون قطعات و بدون کارت گرافیک بستم و مایتورم هم که گارانتی یک ماه تعمیر داشت دوباره دادم تعمیر و مشکلم حل شد و تقریبا 6 ماه بود که مشکل نداشتم و البته کارت گرافیکم بلا استفاده مونده بود
تا این یک هفته اخیر که وقتی سیستم رو برای چند ساعت روشن بود و من مانیتور رو خاموش میکرد بعد از 6-7 ساعت وقتی مانیتور رو روشن میکردم تا از حلت استندبای در بیاد صفحه مانیتور یک حالت چشم زدن خفیف داره البته محسوس نیست و بعد از 10 دقیقه مانیتور روشن میشد تا چند روز اینجوری بود تا اینکه چند روز پیش وقتی میخواستم ساکر 2012 بازی کنم وسط بازی یکدفعه صفحه سیاه شد و چاره ای جز ریست کردن نبود.البته برای بالا اومدن سیستم مجبور به چند بار ریست کردن داشتم.فکر کردم مشکل از ویندوز و یا بازیه.یه ویندوز اکس پی داشتم و اونجا رفتم ساکر 2011 بازی کنم که داستان تکرار شد.
و رسیدم به امروز که بدون باز کردن بازی و برنامه خاص یکدفعه صفحه مانیتور خاموش میشه و مثلا اگر پلیر در حال پخش باشه دیگه صداش درنمیاد
راستی من دو تا رم یک ddr2 دارم و یک رم 2 گیگ ddr2 که جفتشون gel 1066 هستند فکر میکنید این باعث اختلال میشه.چون یکی میگفت نباید دو تا رم یک و یک رم 2 رو با هم انداخت.یا باید همه یک باشند یا دو درسته؟
با این تفاسیر و این درد نامه من فکر میکنید مشکل از کدوم قطعه باشه.من فکر میکنم مشکل از مادربوردم باشه
نظر شما چیه؟