بی شک يکی از مهمترين رمان های حال حاضر دنيا که هنوز نگارشش که بيش از دو دهه است که به طول انجاميده و ادامه دارد سری مجموعه نغمه ای از يخ و آتش است.
اين روز ها به سبب ساخته شدن سريالی به نام بازی تاج و تخت توسط شبکه اچ بی او از روی اين مجموعه. اين کتاب بيشتر بر سر زبان ها افتاده است. بد ندونستم که تاپيکی برای طرفداران اين مجموعه در اينجا بزنم تا با دوستانی که مثل خودم دوستدار اين مجموعه هستند بيشتر در مورد دنيای شگرف رمان و کاراکترهای آن صحبت کنيم
سعی ميکنم به مرور کاراکترهای مهم هر جلد را در اينجا معرفی کنم و پيوست پست اول کنم
کمی در مورد جورج ريموند ريچارد مارتين
به نظرم ويکی پديای فارسی نويسنده توضيحات بسيار خوبی در مورد مارتين داده اما بد ندونستم چند نکته رو اينجا اضافه کنم که تو ويکی ايشون نقل نشده
کودکی مارتين با يک تفريح همراه بوده است و آن خواندن کتاب و کميک بوک بوده است حتی چندين بار سعی در خلق کميک کرده اما هيچ گاه اين قضيه رو خيلی جدی نگرفته است تا سال ها بعد.
در طول دهه 70 در هياهوی جنگ ويتنام، مارتين از رفتن به ارتش خودداری کرد و گزارشات مفصلی نيز بر عليه جنگ در روزنامه ها به تحرير در آورد.
جورج مارتين به جز تدريس روزنامه نگاری در دانشگاه به شدت به شطرنج علاقه داره و مدير مسابقات شطرنج نيز هست. از تفريحات ديگه او ميشه به جمع کردن کلکسيونی از ميناتور های مربوط به قرون وسطی اشاره کرد. و همواره تاکید داره که هیچ گاه ار خواندن کتاب های فانتزی و وحشت خسته نمیشه
در سال 2011 مارتين پس از سال ها با معشوقه قديمی خود اريس مک برايد در نيومکزيکو ازدواج کرد.
منتقدان مارتين رو نويسنده ميدونند که به شدت در عمق دادن به کاراکترهايش استاد است کاراکترهايی که هر کدام چند وجهی هستند و به سختی ميشه در مورد اون قضاوت کرد. مارتين همچنين از اون دسته نويسنده هايی است که با هيچ کس شوخی نداره و شجاعت خاصی تو حذف کاراکترهاش داره و اين شجاعت و نترسيدن از عکس العمل های طرفداران يکی از نقاط قوتش به شما ميرود.
مارتين در جواب بسياری از منتقدين که او را به دليل فاصله زياد ميان کتاب های اين مجموعه سرزنش ميکردند در يک کنفرانس در ميان طرفدارن خود اينگونه جواب داد که شايد روز ها و ماه ها بطور ميآنگين 8 ساعت در روز نغمعه رو شروع ميکنم به نوشتن اما می بينم اون چيزی که ميخواستم از درونش در نيومد پس همش رو می ريزم تو سطل زباله.
نويسنده های محبوب مارتين که در کودکی و نوجوانی آثار آنها را خوانده و از آثار آنها تاثير گرفه است عبارتند از تالکين، رابرت آنسون، فرانک راسل، آندره نورتون، ايزاک اسيموف. نويسنده معاصر مورد علاقه او نيز جک ونس است.
سوای اينکه مارتين از شاهکار تالکين يعنی ارباب حلقه ها نيز تاثير گرفته است برای تکميل کار خود تاريخ بيساری از جنگ های قرون وسطی را نيز مطالعه کرده تا از مطالعت انجام داده در سری مجموعه خود استفاده کند.
مارتين هميشه در مصاحبه های خود تاکيد ميکند که درست است که داستان های من با سحر و جادو عجين شده اند اما تاکيد من بيشتر بر روابط انسان ها، مبارزه و جنگ، توطئه های سياسی است
منابع: نيوزويک، گاردين ، وی کی پديا
عناوین کتابها عبارتند از:
1-بازی تاج و تخت(۱۹۹۶)
2-برخورد شاهان(۱۹۹۸)
3-توفان شمشیر(۲۰۰۰)
4-ضیافت کلاغها(۲۰۰۵)
5-رقص با اژدهایان(۲۰۱۱)
6- بادهای زمستان
7-رؤیای بهار
کتاب اين مجموعه در ايران به دليل ميميز های که دچارش ميشه به چاپ نرسيده اما يکی از انتشارات تصميم داره اونو به فارسی برگردونه تصميمی که بی شک شايد در ظاهر کاری خوب به نظر بياد اما بی شک با ميمز هايی که دچارش خواهد شد ارزشه ترجمشو رو از دست ميده. ترجمه آزاد کتاب توسط خانوم سحر مشيری صورت گرفته که تا آخر جلد دوم رو به فارسی برگرداندند و در وبلاگشون ترجمه ها رو قرار ميدند و جلد سوم را نيز به زودی قرار است شروع به ترجمه کنند. ترجمه خانوم مشيری ترجمه خيلی خوب و روانی است و پيشنهاد من نيز خواندن ترجمه ايشون ميباشه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينک دانلود کتاب اول:
کد:
لينک دانلود کتاب دوم:
کد:
پسورد:
Mahdi Hero