تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل عجیب و غریب مودم D-Link

داره خودمونی میشه kingzegon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرج

14 مشکل عجیب و غریب مودم D-Link

سلام
    من یه مشکل خیلی عجیب با مودمم دارم. اگه کامپیوتر خاموش باشه مودم درسته و چراغ هاش به درستی روشنه و من اینترنت دارم. ولی وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم به محض اینکه از صفحه login اینتر رو میزنم و وارد دسکتاپ می شم چراغ اینترنت می پره و چراغ DSL شروع به چشمک زدن میکنه و دیگه ثابت نمیشه تا من مودم رو خاموش کنم، 10 دقیقه صبر کنم و دوباره روشن کنم. بعضی موقع ها هم که باید کلاً کامپیوتر رو خاموش کنم و در موقعِ خاموشی یا در حین بالا اومدن ویندوز مودم رو خاموش روشن کنم تا درست بشه.
    تازه جالب تر اینجاست که من حتی LAN رو هم از کامپیوتر جدا کردم و به لپ تاپم زدم، یعنی به عبارتی مودم من هیچ نوع ارتباطی با کامپیوتر نداشت و به لپ تاپ وصل بود، ولی باز موقعی که کامپیوتر رو روشن کردم همون اتفاق افتاد !!!!!
    مشکل از کجاست ؟؟!!
    مودم : D-Link 2640u
    نرم افزار هایی که رو سیستممه و حدس میزنم دخیل باشن در این مشکل :
    Kaspersky Internet Security 2012 – Proxifier – Hamachi – NeoRouter

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل خیلی عجیب با مودمم دارم. اگه کامپیوتر خاموش باشه مودم درسته و چراغ هاش به درستی روشنه و من اینترنت دارم. ولی وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم به محض اینکه از صفحه login اینتر رو میزنم و وارد دسکتاپ می شم چراغ اینترنت می پره و چراغ DSL شروع به چشمک زدن میکنه و دیگه ثابت نمیشه تا من مودم رو خاموش کنم، 10 دقیقه صبر کنم و دوباره روشن کنم. بعضی موقع ها هم که باید کلاً کامپیوتر رو خاموش کنم و در موقعِ خاموشی یا در حین بالا اومدن ویندوز مودم رو خاموش روشن کنم تا درست بشه.
    تازه جالب تر اینجاست که من حتی LAN رو هم از کامپیوتر جدا کردم و به لپ تاپم زدم، یعنی به عبارتی مودم من هیچ نوع ارتباطی با کامپیوتر نداشت و به لپ تاپ وصل بود، ولی باز موقعی که کامپیوتر رو روشن کردم همون اتفاق افتاد !!!!!
    مشکل از کجاست ؟؟!!
    مودم : D-Link 2640u
    نرم افزار هایی که رو سیستممه و حدس میزنم دخیل باشن در این مشکل :
    Kaspersky Internet Security 2012 – Proxifier – Hamachi – NeoRouter
    الان شما مودم رو با لن به لپ تاب میزنید بدون هیچ مشکلی کار میکنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

الان شما مودم رو با لن به لپ تاب میزنید بدون هیچ مشکلی کار میکنه؟
    بله، فقط PC رو که روشن میکنم باز همون اتفاق می افته!! ( چراغ اینترنت میپره و DSL شروع به چشمک زدن میکنه )
    اصلاً مودم به لپ تاپ وصله و من اینور رو تختم نشستم دارم با لپ تاپ کار میکنم، ولی وقتی PC رو روشن می کنم که 1 متر اونورتره باز اینجوری میشه !!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله، فقط PC رو که روشن میکنم باز همون اتفاق می افته!! ( چراغ اینترنت میپره و DSL شروع به چشمک زدن میکنه )
    اصلاً مودم به لپ تاپ وصله و من اینور رو تختم نشستم دارم با لپ تاپ کار میکنم، ولی وقتی PC رو روشن می کنم که 1 متر اونورتره باز اینجوری میشه !!!!!!!!
    از یک جای دیگه سیم rj -11 همون سیم تلفن رو به مودم وصل کنید و مجددا تست کنید
    با یک سیم تلفن دیگه و اسپلیتر هم چک کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از یک جای دیگه سیم rj -11 همون سیم تلفن رو به مودم وصل کنید و مجددا تست کنید
    با یک سیم تلفن دیگه و اسپلیتر هم چک کنید
    آقا من هم سیم تلفن رو عوض کردم، هم کابل LAN، هم اسپیلیتر و حتی آداپتور رو هم(!) عوض کردم ! ولی بازم مشکل داره همونجوری
    اصلا این مودم فقط با سیستم من مشکل داره، کامپیوتر من روشن بشه این از کار میفته !

به نظر شما ممکنه این اتفاق بخاطر درست شدن یه میدان مغناطیسی باشه مثلا ؟ یا یه همچین چیزی ...
    Last edited by kingzegon; 28-04-2012 at 15:53.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

آقا من هم سیم تلفن رو عوض کردم، هم کابل LAN، هم اسپیلیتر و حتی آداپتور رو هم(!) عوض کردم ! ولی بازم مشکل داره همونجوری
    اصلا این مودم فقط با سیستم من مشکل داره، کامپیوتر من روشن بشه این از کار میفته !

به نظر شما ممکنه این اتفاق بخاطر درست شدن یه میدان مغناطیسی باشه مثلا ؟ یا یه همچین چیزی ...
    بایوس مین رو دیفالت کردین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •