تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: سوال: انتقال ویژوال استودیو و امکاناتش به سیستم دیگه؟!

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض سوال: انتقال ویژوال استودیو و امکاناتش به سیستم دیگه؟!

سلام...
    روی دستکتاپم،ویژوال استودیو با کلی امکانات و اضافات نصب کردم....
    مثلا کیت های سیلورلایت و وین فون و XNA ......و اپدیت هایی که همیشه براش اومده....
    حالا رو لپ تاپم میخوام همین چیز رو داشته باشم!(ویژوال رو نصب کردم....از لحاظ نسخه فرقی نداره....)

سوالم اینه که چجوری میتونم بدون دانلود مجدد فایل های حجیم اضافه های ویژوال استودیو مثل سیلورلایت و وین فون امولاتور و ابزار های مربوطش، اونا رو بیارم رو لپ تاپم؟؟؟؟
    مسئله اینه که اون وقتی که اینا رو دانلود کردم،512 نامحدود داشتم الان 128 نامحدود که اصلا باهاش صفحه هم نمیشه باز کرد چه برسه به دانلود اون فایلا!

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    اولین مورد قابل ذکر آن است که با وضعیت اینترنت های ما، تلاش کنید همواره لینک دانلود آفلاین محصولات را پیدا کنید.

لینک های دانلود آنلاین، آنهایی هستند که خود برنامه، یا برنامه کمکی خیلی کوچکی اطلاعات را دانلود و نصب و پاک میکند و چیزی نمی ماند که بتواند برای رایانه های دیگر هم استفاده کنید.

ولی لینک های افلاین، در واقع بسته های کامل آن ابزار هستند و معمولاً حجم بیشتری را باید دانلود کنید ولی در نهایت فایل نصب را در اختیار خواهید داشت و به راحتی میتواند روی هر رایانه دلخواه و بدون اتصال به اینترنت نصب کنید.

تمام موارد بیان شده شما لینک های دانلود آفلاین هم داشتند.

الآن تیا باید مجدد از خطی با سرعت بیشتر لینک های افلاین شان را دانلود کنید یا اینکه با برنامه ای مثل Norton Ghost از کل درایو C رایانه تان Backup تهیه کنید و در لپ تاپ تان Restore کنید.
    موفق باشید.

3. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اخه اونموقع که جیک جیک مستونم بود، اینترنت نامحدود ۵۱۲ داشتم، حالا که زمستون شده و اینترنتم شده ۱۲۸، موندم که چه گلی به سرم بگیرم..... اخه فایل ها که یه مگ دو مگ نیست که... اون درایو سی هم ۱۰۰ گیگ هستش که اصلا نمیشه بک اپ گرفت ازش....نسخه‌ی ویندوزش با لپ تاپم فرق میکنه و ...... حالا هیچ راه حلی نیست غیر از دانلود مجدد همشون نه؟! بیشتر کیت های برنامه نویسی موبایل و مونو تاچ و مونو اندروید بودن و برنامه های مثل اینا.....

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    میدانم حدوداً چه فکر میکنید و چه در ذهنتان است ... اینکه فایلها و پوشه هاییی را کپی کنید و مشکلتان مرتفع شود ولی عملی نیست.

راه سومی دیگر هم وجود دارد و آن تهیه فایلهای فوق در قالب DVD است.
    صرفاً جهت کمک عرض میکنم... اگر گیرتان نیامد و اگر خواستید شاید به جهت کمک و رفع مشکلتان بتوانم برایتان پستی ارسال کنم...

6. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

؛صرفاً جهت کمک عرض میکنم... اگر گیرتان نیامد و اگر خواستید شاید به جهت کمک و رفع مشکلتان بتوانم برایتان پستی ارسال کنم... ؛ چرا ویرایگشر پیشرفته ام حتی تو صفحه ی پیشرفته هم نمیاد؟!!! اره اینم راه خوبیه...تو بازار باید بگردم ببینم پیدا میکنم یا نه.... خیلی خوبه که شما پک رو دارین... یکی دو ماه گذشته بلاهایی به سر اینترنت و دسکتاپم اومده که باورم نمیشه اینا خواب نیست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •