تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل گرافیک یا ویندوز؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

5 مشکل گرافیک یا ویندوز؟

سلام دوستان:
    من بازی هایی مثل gta 8 و pes 12 و چند تا بازی گرافیکی روی ویندوز xp کامپیوترم نصب کردم و بازی میکردم. اما امروز دیدم که وقتی روی یکی از اونها کلیک میکنم سیستمم restart میشه. جالب اینجاست که همین بازی ها رو که روی ویندوز 7 نصب کردم مشکلی نبود. اما روی xp این مشکل پیش میاد. در ضمن فقط بازی های گرافیکی اینطوریه. برای بازی های ساده این مشکل پیش نمیاد.

به نظر شما مشکل از کجاست؟ گرافیک؟ ویندوز؟ ویروس؟ ؟؟؟؟؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان:
    من بازی هایی مثل gta 8 و pes 12 و چند تا بازی گرافیکی روی ویندوز xp کامپیوترم نصب کردم و بازی میکردم. اما امروز دیدم که وقتی روی یکی از اونها کلیک میکنم سیستمم restart میشه. جالب اینجاست که همین بازی ها رو که روی ویندوز 7 نصب کردم مشکلی نبود. اما روی xp این مشکل پیش میاد. در ضمن فقط بازی های گرافیکی اینطوریه. برای بازی های ساده این مشکل پیش نمیاد.

به نظر شما مشکل از کجاست؟ گرافیک؟ ویندوز؟ ویروس؟ ؟؟؟؟؟
    اگه رو ویندوز سون این بازی هارو راحت اجرا میکنید و بدون مشکل است یعنی سیستم از نظر سخت افزاری سالمه
    ولی تو xp اینطوری میشه پس مشکل شما نرم افزاری است یا ویندزتون مشکل پیدا کرده که یا باید ریستور کنید یا ریپیر اگه با اینکارا درست نشد تعویض ویندوز یا بازی ها مشکل پیدا کرده بهتره اونهارو آنیستال کنید و مجددا نصب کنید قبلش از سیو های بازی هم بکاپ بگیرید
    یا این مشکل میتونه از درایور گرافیک باشه بهتره در xp درایور گرافیک رو آپدیت کنید
    این مشکل میتونه از ویروس هم باشه
    Last edited by mehrdad mm; 23-04-2012 at 18:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •